Grijanje

Banjaluka od sinoć bez grijanja, popravak najavljen do 10 sati

BANJALUKA - Prilikom zatvaranja dijela glavnog vrelovoda zbog planiranih radova, sinoć oko 20 časova došlo je do prekida u grijanju na području cijele Banjaluke.

Starčevica i Obilićevo večeras bez grijanja

BANJALUKA - Zbog radova na glavnom vrelovodu grijanje će biti obustavljeno večeras u banjalučkim naseljima Starčevica, Obilićevo, te u ulici Bulevar Stepe Stepanovića i dijelu Kočićevog vijenca, saopšetno je iz Eko toplana.

Osam pravila uz koje ćete maksimalno zagrijati svoj dom

Kako biste optimalno iskoristili vaše radijatore a da proljeće ne dočekate praznih džepova, donosimo 8 načina kako što efikasnije iskoristiti grijanje, bilo da vaš dom ima centralno grijanje ili grijanje na drva.

Grijanje na sječku drastično manje zagađuje

BANJALUKA - Nakon što su 2014. godine uvedene prve kotlovnice na biomasu, urađeno je poređenje s emisijom zagađenja kada je riječ o mazutu i biomasi (drvna sječka), koje je pokazalo da je zagađenje minimalno i drastično manje od onog koje je prouzrokovao mazut.

Traže rješenje problema viška radnika u banjalučkoj "Toplani", optužuju v.d. direktora za mobing

BANJALUKA - Predstavnici Sindikalne organizacije "Toplane" traže i dalje sastanak sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem u vezi sa rješavanjem problema viška radnika u tom preduzeću.

Grijna sezona bez velikih kvarova

LUKAVAC, BIJELJINA - Toplane u Bosni i Hercegovini zadovoljne su isporukom toplotne energije i grijna sezona odvija se bez velikih poteškoća.

Nova "Eko-toplana" preuzela grijanje

BANJALUKA - Nova "Eko-toplana" danas je u potpunosti preuzela grijanje grada, potvrdili su u ovom preduzeću.

Radojičić: Setom odluka riješiti pitanje gradskog grijanja

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da bi danas trebalo da bude riješen decenijski problem gradskog grijanja jer će, ukoliko banjalučka Skupština usvoji set odluka o grijanju, Banjaluka dobiti novo preduzeće "Eko-toplanu", te ocijenio kao zlonamjerne komentare pojedinih opozicionih odbornika da nova toplana nema kapacitet da samostalno grije grad.Radojičić je naglasio da "Eko-toplana" treba da, uz pozitivno poslovanje, građanima obezbijedi kvalitetno grijanje po prihvatljivoj cijeni.

Dio Banjaluke od 20.00 časova ostaće bez grijanja

BANJALUKA - U banjalučkim naseljim Nova Varoš, Rosulje, Krajina i dijelu naselja Paprikovac oko 20.00 časova biće prekinuto grijanje zbog kvara na dijelu magistralnog toplovoda "Industrija", rekla je Srni portparol preduzeća "Toplana" Žaklina Mijatović.

"Eko-toplana" preuzima grijanje od 1. februara

BANJALUKA - Nova "Eko-toplana" trebalo bi 1. februara da preuzme grijanje grada u punom kapacitetu ako na sjednici Skupštine grada 31. januara donesemo odluku o pitanjima koja se tiču grijanja, rekao je danas gradonačelnik Igor Radojičić nakon kolegijuma gradskog parlamenta.

Najčitanije