Grijanje

Toplana grije samo ujutro, a naveče džemperi i dupli pokrivači

BANJALUKA - Iako je grijna sezona zvanično počela 15. oktobra, građani se žale da im je u stanovima hladno u večernjim satima, jer "Toplana" pušta grijanje samo ujutro.

Raseljeni se smrzavaju u Domu penzionera, nadležni im poručili da sami poprave grijanje

DOBOJ - Umjesto da tokom ljeta spriječe uništavanje vrelovodnih instalacija u Domu penzionera u Doboju, koji služi za smještaj izbjeglih i raseljenih, korisnici ovog kolektivnog centra ponovo su u pomoć pozvali medije, te im se požalili da su radijatori u sobama hladni, iako je sezona grijanja počela prije desetak dana.

Škole preduhitrile nestašicu ogreva

BANJALUKA - Nestašica ogreva na tržištu neće se odraziti na škole koje imaju vlastite kotlovnice, jer su ove obrazovne ustanove drva, ugalj i druge energente nabavile na vrijeme.

Radijatori topli samo ujutru i naveče

BANJALUKA, PRIJEDOR - U toplanama u RS povodom zvanične grijne sezone, koja je startovala danas, kažu da griju u jutarnjim i večernjim časovima, jer je tokom dana sunčano, te da će na snagu stupiti cjelodnevni režim grijanja kad temperature budu niže.

Kako da podignete temperaturu u vašem domu?

Ako imate problem sa zagrijavanjem svog doma i astronomskim računima, pravo je vrijeme da isprobate novi trik koji će vam uštedjeti novac.

Počelo grijanje u Prijedoru i Doboju, u subotu počinje u Banjaluci

Grijanje u Prijedoru i Doboju počelo je u petak ujutro, jer su temperature iz dana u dan sve niže.

Radojičić: Nema razloga za prijevremeno grijanje

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potvrdio je da će grijna sezona početi 15. oktobra, ali da će, ukoliko temperatura vazduha bude niža, grijanje biti pušteno i ranije.

Dobojlije se nadaju da se neće smrzavati

DOBOJ - Dobojlije još nisu zaboravile blamažu "Gradske toplane" koja je dopustila da se u drugoj polovini aprila smrzavaju na temperaturama nešto iznad nule i pod snijegom, pa sada s nestrpljenjem očekuju početak grijne sezone i apeluju da nadležni prate najave meteorologa tokom cijele sezone.

Banjalučka "Toplana" u popodnevnim časovima pušta grijanje

BANJALUKA – Banjalučka "Toplana" u potpunosti je spremna za početak grijne sezone, te će zbog toga danas u popodnevnim časovima, izvršiti "toplu probu", tj. pustiće grijanje kako bi, sada kada je sistem napunjen vodom, još jednom provjerili sve instalacije i proizvodnu opremu.

Niske temperature pale radijatore u BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Zagrijavanje stanova u Sarajevu počelo je u petak, a narednih dana moglo bi se očekivati i u većini gradova u BiH ako od 1. oktobra tri dana zaredom u 21 sat temperatura bude ispod 12 stepeni.

Reklame

Najčitanije