Gruzija

Turkish Airlines predstavio letove iz Beograda za Gruziju

BEOGRAD - Turska avio kompanija Turkish Airlines promovisala je juče u Beogradu letove za Gruziju i turističkim agencijama iz Srbije predstavila tu kavkasku zemlju kao turističku destinaciju.

Gruzijce čeka pun stadion: Prodato skoro 30.000 ulaznica

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće fantastičnu podršku sa tribina u odlučujućoj utakmici za plasman na Mundijal u Rusiji protiv Gruzije, pošto je do sada, kako je Tanjugu potvrđeno u Savezu, prodato skoro 30.000 ulaznica.

Velšani pobijedili u Tbilisiju za korak iza Srbije

Fudbalska reprezentacija Velsa pobjedila je u Tbilisiju Gruziju 1:0 (0:0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Gruzijci gumenom crkvom protiv regrutacije

Nova politička partija Girči, koja se nedavno pojavila na gruzijskom političkom nebu, za kratko vrijeme je uspjela da "zatalasa" dešavanja u ovoj zemlji. Naime, oni su politička organizacija koja se bori protiv obavezne regrutacije u zemlji, zbog čega se predstavljaju kao crkva, obećavajući gruzijskim mladićima da će im dati potvrde o tome da su sveštenici njihove crkve, kako bi izbjegli služenje vojnog roka.

Mediji: Moskva pripaja Južnu Osetiju?

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je svojim službenicima da potpišu ugovor kojim će se oružane snage gruzijske pokrajine Južne Osetije de fakto uklopiti u zapovjednu strukturu Vojnih snaga Ruske Federacije.

Vajs odredio tim Gruzije za Srbiju

Selektor Gruzije Vladimir Vajs odredio je sastav tima od 24 fudbalera koji će konkurisati za meč sa Srbijom u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

Reklame

Najčitanije