Hotel

Srpski "kralj šećera" kupio hotelski kompleks "Skiper Resort"

Luksuzni hotelski kompleks "Skiper Resort" u Istri od juče je dio Istrian Hotels, članice holding kompanije MK Group u vlasništvu Miodraga Kostića, srpskog preduzetnika kojeg nazivaju i kraljem šećera, koji se u zadnje vrijeme sve više posvećuje hotelskom biznisu.

Hotel sa 50.000 knjiga

Ako vas put ikad navede u srednjovjekovno portugalsko selo Obidos, ovdje ćete pronaći hotel koji je jedinstven u cijelom Portugalu. Riječ je o hotelu gdje vam sigurno neće biti dosadno, posebno ako ste ljubitelj pisane riječi. Naime, riječ je o hotelu "The Literary Man", koji ima nevjerovatnu kolekciju od čak 50.000 knjiga.

Švajcarski hotel razbjesnio Jevreje zbog obavještenja na bazenu

BERN - Jedan hotel u Švajcarskoj susreo sa danas sa oštrim kritikama izraelskih vlasti, nakon postavljanja obavještenja kojim se gostima Jevrejima nalaže tuširanje prije ulaska u bazen.

Brane Janković tuži RS za pet miliona KM

BANJALUKA - Hotel „Bosna“ Banjaluka tužio je Republiku Srpsku tražeći pet miliona KM naknade štete zbog privatizacije novog dijela hotela „Palas“ u centru grada, za koji tvrdi da je u njenom vlasništvu, saznaje poslovni portal CAPITAL.ba.

U zemlji u kojoj je plata 30 dolara otvoren prvi luksuzni hotel

HAVANA - Luksuzne sobe, highend butici i četiri bara: u kubanskoj prijestonici Havani prvi luksuzni hotel otvorio je svoja vrata.

Hotel "Zlatibor Mona": Odmor u srcu vazdušne banje

Hotel "Zlatibor Mona", smješten u srcu vazdušne banje i beskrajnih, mirisnih borovih šuma Zlatibora, idealna je destinacija za odmor i opuštanje.

U slovenačkom hotelu pronađena soba za prisluškivanje

U blizini Postojnske jame, jedne od najvećih pećina Evrope i turističkih destinacija Slovenije, otkriveni su relikti "mračne strane" zajedničke jugoslovenske prošlosti.

Tramp u problemu, nema gdje da odsjedne u Hamburgu

VAŠINGTON - Luksuzni hamburški For sizons hotel odbio da ugosti predsjednika SAD Donalda Trampa i njegovu pratnju tokom predstojećeg sastanka predsjednika država grupe G20.

Otvara se prvi pivski hotel

Otvaranje prvog pivskog hotela na svijetu najavila je škotska pivara "BrewDog" i ovaj hotel će se zvati "Pseća kuća", a nalaziće se u američkoj državi Ohajo.

Reklame

Najčitanije