Hotel

Kontrole kafana i hotela za Novu godinu

BANJA LUKA - Zbog povećanog broja turista i stranih gostiju tokom decembra i januara, Odjeljenje za inspekcijske poslove će tokom predstojećih praznika pojačati nadzor nad radom ugostiteljskih i smještajnih kapaciteta.

Hoteli Europe i Holiday imaju odličnu ponudu za proslavu Nove godine

SARAJEVO - Hotel Europe group, u sklopu kojeg posluju Hotelu Europe i Hotel Holiday u Sarajevu, pripremili su odličnu ponudu za proslavu novogodišnje večeri.

U požaru u hotelu u Gruziji poginulo 11 osoba

TBILISI - U požaru u hotelu gruzijskom gradu Batumi na obali Crnog mora poginulo je 11 osoba, a 21 je povrijeđena, saopštilo je gruzijsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Otvoren prvi plus sajz hotel, gosti imaju više od 100 kilograma

Jedini svjetski hotel za plus sajz osobe ugostio je svoje prve goste. Odmaralište na bahamskom ostrvu Eleuthera osmišljeno je za one koji se 'osjećaju neugodno' u uobičajnim odmaralištima, a u njemu će se snimati i TV emisija 'Club 18 to 30 Stone', u prevodu za one između 110 i 190 kilograma.

Srpski "kralj šećera" kupio hotelski kompleks "Skiper Resort"

Luksuzni hotelski kompleks "Skiper Resort" u Istri od juče je dio Istrian Hotels, članice holding kompanije MK Group u vlasništvu Miodraga Kostića, srpskog preduzetnika kojeg nazivaju i kraljem šećera, koji se u zadnje vrijeme sve više posvećuje hotelskom biznisu.

Hotel sa 50.000 knjiga

Ako vas put ikad navede u srednjovjekovno portugalsko selo Obidos, ovdje ćete pronaći hotel koji je jedinstven u cijelom Portugalu. Riječ je o hotelu gdje vam sigurno neće biti dosadno, posebno ako ste ljubitelj pisane riječi. Naime, riječ je o hotelu "The Literary Man", koji ima nevjerovatnu kolekciju od čak 50.000 knjiga.

Švajcarski hotel razbjesnio Jevreje zbog obavještenja na bazenu

BERN - Jedan hotel u Švajcarskoj susreo sa danas sa oštrim kritikama izraelskih vlasti, nakon postavljanja obavještenja kojim se gostima Jevrejima nalaže tuširanje prije ulaska u bazen.

Brane Janković tuži RS za pet miliona KM

BANJALUKA - Hotel „Bosna“ Banjaluka tužio je Republiku Srpsku tražeći pet miliona KM naknade štete zbog privatizacije novog dijela hotela „Palas“ u centru grada, za koji tvrdi da je u njenom vlasništvu, saznaje poslovni portal CAPITAL.ba.

U zemlji u kojoj je plata 30 dolara otvoren prvi luksuzni hotel

HAVANA - Luksuzne sobe, highend butici i četiri bara: u kubanskoj prijestonici Havani prvi luksuzni hotel otvorio je svoja vrata.

Hotel "Zlatibor Mona": Odmor u srcu vazdušne banje

Hotel "Zlatibor Mona", smješten u srcu vazdušne banje i beskrajnih, mirisnih borovih šuma Zlatibora, idealna je destinacija za odmor i opuštanje.

Reklame

Najčitanije