Hotel

Vlasnici preuzeli Trampov hotel u Panami poslije dugog spora

PANAMA - U pratnji policajaca i sudije, vlasnici zdanja u Panami u kojem se nalazio hotel američkog predsjednika Donalda Trampa, preuzeli su kontrolu nad tim objektom, dok je tim bezbjednosnih zvaničnika Trampove organizacije napustio tu zonu.

Obilaze hotele i masno naplaćuju opis erotskog iskustva u njima

Dvadesettrogodišnja Džesika di Ardžent i njen tri godine stariji dečko Džastin Engelik plaćeni su da posjećuju luksuzne hotele i pišu o svojim intimnim iskustvima u svakom od njih.

Roboti Elvis i Prisila poslužuju po hotelskim sobama

Kako robotska tehnologija može da se primijeni u hotelijerstvu? Možda će se u hotelima ili bolnicama uskoro sve češće viđati roboti za dostavu.

U Dubaiju otvoren najviši hotel na svijetu

Emirat Dubaija, u stalnoj potrazi za rekordima, juč je otvorio najviši hotel na svijetu, visok 356 metara.

Hrvati strahuju: Gube 200 hotela i 80.000 kreveta

ZAGREB - Ukoliko u Hrvatskoj ostane PDV u turizmu kao do sada, do 2030. će propustiti 2,5 milijardi evra potencijalnih investicija.

Bizarna obuka zaposlenih amsterdamskog hotela

Jedan amsterdamski hotel odlučio je da podrži sveopštu pomamu za selfijima odlukom da svoje osoblje obuči kako da napravi najbolje Instagram fotografije.

Bečki hoteli dobivaju digitalne portire

Osim "Self-Check-in" sistema na aerodromima, nedavno su bečki hoteli napravili mjesto i za pametne robote koji odgovaraju gostima na pitanja ili obavljaju prijem gostiju.

Napadnut hotel Interkontinental u Kabulu

KABUL - Naoružani napadači izveli su danas napad na hotel Interkontinental u Kabulu i otvorili vatru na goste i bezbjednosne snage.

Hotel otvoren 717. god i dalje radi, vodilo ga 46 generacija

Sudeći po novim trendovima sve je veća potražnja za jedinstvenim smještajem. Statistike Airbnb-a pokazuju da se sve češće traži kućica na drvetu više, kao i smještaj u srednevjekovnim dvorcima, kolibama u divljini i šatorima koje tradicionalno koriste nomadi u stepama središnje Azije.

Beogradu trebaju novi hoteli, uskoro Hilton i Mona Plaza

BEOGRAD - Beograd nema dovoljno hotela, ali ni drugih smještajnih kapaciteta u odnosu na broj turista koji ga posjećuju, ocjenjuje za Tanjug direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović i najavljuje da će ove godine biti otvoreni novi hoteli.

Najčitanije