Indija

Indija zabranila TV reklame za kondome tokom dana

Indijske vlasti zabranile su reklame za kondome na televiziji tokom dana, uz ocjenu da su neke od njih s "vulgarnim sadržajem" i da djeca treba da budu od toga zaštićena.

Indija u šoku nakon silovanja i ubistva šestogodišnje djevojčice

DELHI - Policija u Indiji ispituje nekoiko osoba u vezi s brutalnim silovanjem i ubistvom šestogodišnje djevojčice u sjevernoj državi Harjana.

SAD izvoze prljavo gorivo u Indiju

NJU DELHI - Američke rafinerije nafte koje ne mogu da prodaju "prljavo" gorivo u SAD izvoze velike količine tog proizvoda u Indiju.

Lijepoj glumici koja je dovođena u vezu sa Đokovićem prijete odrubljenjem glave

Indijska glumica Dipika Padukone, koja je dovođena u vezu sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, ponovo se našla u centru skandala, a sada joj prijete odrubljivanjem glave.

Eksplozija u elektrani u Indiji, 26 mrtvih, 60 povrijeđeno

NJU DELHI - Najmanje 26 osoba je poginulo, a 60 povrijeđeno u srijedu u eksploziji u elektrani u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš, saopštili su danas zvaničnici najnoviji bilans nesreće.

Američki senator predlaže savez sa Rusijom, Indijom i Japanom

VAŠINGTON - Širenje ideje radikalnog islama u Evropi može promijeniti državu do neprepoznatljivosti, zbog čega SAD treba da traži nove saveznike u borbi protiv terorizma, smatra američki kongresmen Dejna Rohrabaher.

Silovatelj petogodišnje djevojčice: Provocirala me je

Seksualno nasilje bez presedana najgore je na svijetu u Indiji, gdje slučajevi grupnog silovanja, sodomije i sličnih zlostavljana redovno izazivaju bijes i zgrožavanje u ostatku svijeta.

Srušio se helikopter u Indiji, sedam poginulih

GUATI - Poginulo je svih sedam osoba koje su se nalazile u helikopteru indijskih vazdušnih snaga, koji se danas srušio u zabačenom dijelu sheveroistoka Indije, saopštila je indijska policija.

Leopard upao u fabriku automobila

​Stručnjaci za divlje životinje i policajci pokušavaju da ulove leoparda koji je ušao u fabriku najvećeg indijskog proizvođača automobila, saopštili su zvaničnici.

Indijske ambicije o globalnom vođstvu neostvarive

NJU DELHI - Nepovoljni poreski sistem uz nedostatak stručne radne snage i većeg broja lokalnih dobavljača učinili su indijske ambicije o globalnom vođstvu u proizvodnji mobilnih telefona tek pustim snovima.

Reklame

Najčitanije