Instagram

Kako postati lažna zvijezda Instagrama i zaraditi na tome?

Kompanije sve više koriste osobe koje su “uticajne” na društvenim mrežama kako bi plasirali svoje proizvode i usmerili potrošačke navike mladih u svoju korist. Pločice na stomaku, izazovna zadnjica, pune usne i lepršava kosa – na Instagramu, jednoj od najpoznatijih društvenih mreža, šablon je lako uočljiv. Prelijepe žene i zgodni muškarci koji su vječno na nekim egzotičnim putovanjima, na kojima pijuckaju šarene koktele, a sve to “začinjeno” je modnim dodacima luksuznih brendova i garderobom poznatih dizajnera. Za zvijezde Instagrama, odnosno, influensere je, čini se, sve moguće.

Facebook i Instagram protiv zavisnosti od društvenih mreža

Facebook i Instagram uvode promjene koje će korisnicima omogućiti da bolje kontorlišu njihovo korišćenje, odnosno svoje vrijeme provedeno na tim društvenim mrežama.

Trik za duže i vitkije noge popularan na Instagramu

Kako bismo na fotografiji ispali što bolje, uvijek se poslužimo sitnim trikovima položaja tijela s kojima ćemo to i postići. Jedan položaj tijela, preciznije nogu trenutno je vrlo popularan na Instagramu, a obećava duže i vitkije nogu na fotografiji.

Sada će svi na Instagramu znati da ste onlajn

Instagram, servis koji je u vlasništvu Facebooka, dodao je novu korisnu funkciju, koja će korisnicima servisa omogućiti da vide kada se njihovi prijatelji nalaze onlajn i kada su dostupni za razgovor.

Zahvaljujući novoj opciji Instagram sve popularniji

Od sada ćete moći ručno da izbacite ljude sa vaše liste pratioca.

Instagram uveo novu opciju

Instagram je od utorka naveče uveo novu opciju - "pitaj me" stiker (question sticker).

Gitarista Irie FM izbačen iz benda: Mučio golubove i hvalio se na Instagramu

Beogradski bend IrieFM saopštio je da je otpustio gitaristu Nikolu Spasića zbog okrutnosti prema životinjama, koju je podijelio sa pratiocima na društvenim mrežama prethodnih dana.

Instagram Lite stigao na Android

Instagram je tiho objavio svedeniju verziju svoje glavne Android aplikacije. Pod nazivom Instagram Lite, aplikacija je namijenjena korisnicima u zemljama u razvoju, koji imaju limitiran prostor na svojim uređajima.

Od danas aktivan video chat na Instagramu

Nekoliko novih funkcija za Instagram je ranije najavljeno tokom Facebook F8 konferencije za developere, a Instagram video chat je jedna od njih.

YouTube u malom: Instagram ima potpuno novu aplikaciju za video

Instagram je predstavio svoju najnoviju funkciju za koju kažu da je YouTube u malom.

Najčitanije