Instagram

Otkrivamo tajne uspjeha najpopularnijih aplikacija

Za uspjeh aplikacije potrebno je dosta rada, a tu je i faktor sreće. Ipak, postoji nešto što razlikuje najuspješnije aplikacije od ostalih. U pitanju je izgradnja proizvoda koji kupci žele.

Facebook i Instagram nakratko blokirani u djelovima Evrope i SAD-a

Facebook i Instagram su velikom broju korisnika nakratko bili nedostupni. Društvene mreže su se srušile u popodnevnim satima, nakon čega su korisnici počeli prijavljivati da ne rade.

Instagram novom opcijom naljutio korisnike

Popularna platforma za razmjenu fotografija Instagram dodala je opciju pravljenja anketa u okviru InstaStory (Polls sticker), omogućavajući korisnicima da postave pitanje, pozovu svoje pratioce da glasaju za neku od ponuđenih opcija i vide rezultate u realnom vremenu.

Kralj Instagrama svjedok masakra: Devojka je upravo ubijena

Igrač pokera i zvijezda Instagrama Dan Bilzerijan boravio je u Las Vegasu na muzičkom festivalu Route 91 kada je izbila pucnjava koja je odnjela najmanje 20 života.

Instagram dodaje nove mogućnosti podešavanja komentara

​ Nakon što je objavio da je dostigao 800 miliona aktivnih korisnika, Intagram dostignuće proslavlja donošenjem novih funkcija u servis.

Instagram donosi nove opcije

Instagram je uveo novu opciju koja će učiniti Instagram Story interesantnijim. U pitanju su filteri tokom prenosa uživo, odnosno u popularnoj opciji Live.

Instagram Stories dostupan za mobilni web

Instagram je omogućio Stories funkciju za mobilnu verziju svog sajta. Korisnici koji, iz nekog razloga, ne žele da instaliraju aplikaciju a žele kompletno iskustvo sada takođe mogu da vide priče svojih prijatelja.

Promijenite lozinku: Hakovan Instagram

Predstavnici kompanije Instagram su objavili da su sajber kriminalci iskoristili ranjivost na jednoj verziji Instagram aplikacije, koja im je omogućila da ukradu korisničke podatka Instagram korisnika, uključujući i naloge poznatih ličnosti.

Instagram nadogradio opciju galerije

Ova dobra vijest dolazi u vidu nadogradnje popularne društvene mreže Instagram koja je jednu od svojih najboljih funkcija konačno prilagodila svim formatima fotografija.

Depresija se može otkriti na osnovu Instagram postova

Naši postovi na društvenim mrežama mogu reći mnogo više o nama samima nego što smo to spremni da priznamo. Oni čak mogu signalizirati da nam je potrebna pomoć. U skorašnjoj studiji grupa istraživača je otkrila da algoritam ako označi nekoliko ključnih znakova prilikom Instagram postova ljudi, može dijagnostikovati depresiju efikasnije od doktora.

Reklame

Najčitanije