Jahorina

Dodik svečano otvorio ski sezonu na Jahorini

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik svečano je na Jahorini otvorio ovogodišnju ski-sezonu, izražavajući uvjerenje da će ovo biti jedna od najuspješnijih sezona na ovoj olimpijskoj ljepotici.

Od danas skijanje na Jahorini, i to uz popust

ISTOČNO SARAJEVO - U Olimpijskom centru "Jahorina" danas počinje zvanična sezona skijanja, saopšteno je iz ovog centra.

Skuplji ski-pass podijelio rekreativce i struku

BANJALUKA - Poskupljenje ski-passa na bh. planinama najviše će se odraziti na džepove domaćih gostiju i rekreativaca, koji smatraju kako cijene nisu u skladu s onim što se nudi, dok sa druge strane struka kaže kako je i dalje daleko povoljnije od ostatka Evrope.

Poskupilo skijanje na Jahorini: Dnevna karta od 40 do 45 maraka

SARAJEVO – Olimpijski centar Jahorina za predstojeću sezonu u odnosu na prethodne povećao je cijene skijaških karata.

Ravna planina je budućnost Jahorine

PALE - Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić i predstavnik Kineskog investicionog fonda Goran Đoković posjetili su danas Ski-centar "Ravna planina" na Palama gdje se privodi kraju prva faza izgradnje kabinske gondole prema Jahorini čiji će ukupni kapacitet biti 2.200 putnika na čas.

Na Jahorini pada snijeg

Na Jahorini je počeo da pada snijeg, kako je i najavljeno u vremenskoj prognozi, a temperatura se spustila jedan stepen ispod nule.

Otvoren "Jahorina film festival"

Jedanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Jahorina film festival" otvoren je večeras na Palama, a tokom njegovog trajanja, do subote, 23. septembra, biće prikazano 111 filmova iz 36 zemalja.

"Jahorina" bez šanse da posluje

PALE - Olimpijski centar "Jahorina" prošlu godinu završio je s akumuliranim gubitkom od čak 21,1 milion KM, što čini 44 odsto kapitala ovog preduzeća, i više nema nikakvu šansu da posluje, stoji u revizorskom izvještaju

Operske arije na olimpijskoj planini

JAHORINA - Na Jahorini će i ovog ljeta biti organizovane tradicionalne "Večeri kulture", a posjetioci će, u okviru muzičko-scenskog programa, moći da uživaju u operskim arijama.

Dodik: Budućnost Olimpijskog centra "Jahorina" nije u prodaji

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da budućnost Olimpijskog centra OC "Jahorina" nije u prodaji.

Reklame

Najčitanije