Jahorina

Otvorena ljetna turistička sezona na Jahorini: Uručeno priznanje i zahvalnica "Nezavisnim"

Svečanom ceremonijom u hotelu "Bistrica" na Jahorini je danas otvorena ljetna turistička sezona.

"Grawe three points" na Jahorini

Košarkaški kamp "Grawe three points" i ove godine će biti održan na Jahorini gdje će se okupiti više od 400 dječaka i djevojčica iz Evrope, a značaj kampa istakli su bivši uspješni košarkaši i promoteri kampa Miroslav Berić i Ratko Varda.

Završen Jahorina ekonomski forum

SARAJEVO - Jahorina ekonomski forum 2018. koji je organizovalo Udruženje ekonomista RS SWOT pod pokroviteljstvom Predsjednika RS i u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, završen je danas nakon dva dana rada tokom kojih je održano 17 događaja.

Trninić: Razvoj vazdušnog saobraćaja doprinosi ekonomskom razvoju

JAHORINA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je danas na Jahorini da razvoj vazdušnog saobraćaja u Srpskoj doprinosi njenom ekonomskom, privrednom i turističkom razvoju.

Đokić: Srbija i Srpska zajednički će graditi hidroelektranu

JAHORINA - Ministar industrije, rudarstva i energetike Republike Srpske Petar Đokić najavio je danas da bi već krajem juna mogla da bude određena lokacija na kojoj će jednu od tri hidroelektrane zajednički graditi Republika Srpska i Srbija.

Danas nastavak "Jahorina ekonomskog foruma"

JAHORINA - U nastavku dvodnevnog "Jahorina ekonomskog foruma" danas će biti održan panel "Prirodna bogatstva u funkciji ravnomjernog i regionalnog razvoja" u čijem radu će učestvovati ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić.

Sastanak Dodik-Cvijanović-Brnabić

JAHORINA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Srpske i Sna Brnabić, premijerka Srbije održali su danas na Jahorini sastanak na marginama „Jahorina biznis foruma“.

Borba protiv sive ekonomije i jačanje institucija koje se bore s tim

JAHORINA - “Borba protiv sive ekonomije – značaj bezgotovinskog plaćanja“, tema je jednog od panela koji je održan u okviru Trećeg ekonomskog foruma Jahorina.

Bevanda: Rekordan rast štednje građana u BiH

JAHORINA- Ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda rekao je da je konsolidovano učešće javnog duga BiH 36,8 odsto u odnosu na BDP, te ukazao na činjenicu da je u BiH rekordan rast štednje građana.

Ilahi: Ekonomija u BiH najmanje reformisana u regionu

JAHORINA - Šef Misije Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ za BiH Nadim Ilahi izrazio je nadu da će ekonomske reforme u BiH biti nastavljenem budući da je ekonomija u BiH najmanje reformisana u smislu tranzicije prema modernom društvu, od svih zemalja bivše Jugoslavije.

Najčitanije