Jahorina

Na Jahorini pada snijeg

Na Jahorini je počeo da pada snijeg, kako je i najavljeno u vremenskoj prognozi, a temperatura se spustila jedan stepen ispod nule.

Otvoren "Jahorina film festival"

Jedanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Jahorina film festival" otvoren je večeras na Palama, a tokom njegovog trajanja, do subote, 23. septembra, biće prikazano 111 filmova iz 36 zemalja.

"Jahorina" bez šanse da posluje

PALE - Olimpijski centar "Jahorina" prošlu godinu završio je s akumuliranim gubitkom od čak 21,1 milion KM, što čini 44 odsto kapitala ovog preduzeća, i više nema nikakvu šansu da posluje, stoji u revizorskom izvještaju

Operske arije na olimpijskoj planini

JAHORINA - Na Jahorini će i ovog ljeta biti organizovane tradicionalne "Večeri kulture", a posjetioci će, u okviru muzičko-scenskog programa, moći da uživaju u operskim arijama.

Dodik: Budućnost Olimpijskog centra "Jahorina" nije u prodaji

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da budućnost Olimpijskog centra OC "Jahorina" nije u prodaji.

Dodik posjetio košarkaški kamp na Jahorini

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas na Jahorini tradicionalni Međunarodni košarkaški kamp "Grave tri poena", čiji je organizator Košarkaški klub "Partizan TS" Banjaluka, i istakao da vjeruje da će iz ove košarkaške škole ponići značajna sportska imena.

Na prodaju imovina OC "Jahorina"

SARAJEVO, BANJALUKA - Rukovodstvo Olimpijskog centra "Jahorina" u toku ove sedmice održaće sastanak s RUGIP-om u vezi s pitanjem uknjižavanja imovine koja pripada njima, ali i Republici Srpskoj, saznaju "Nezavisne".

Robne rezerve RS idu u stečaj, Olimpijski centar Jahorina na prodaju

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je večeras u Banjaluci da je Vlada Srpske zaključila da se ide u tri pravca restrukturisanja Olimpijskog centra "Jahorina".

Mediji bitni u kreiranju poslovne klime

JAHORINA - Želim da iskažem zadovoljstvo uspjehom koji smo ostvarili, temama koje smo imali i ljudima koji su aktivno učestvovali u zajedničkom radu.

Srpska spremna za formiranje specijalnih ekonomskih zona

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tokom susreta sa predsjednikom Svjetske asocijacije specijalnih ekonomskih zona Huanom Torensom izrazio je spremnost da Srpska usvoji praksu i iskustva ove asocijacije u vezi sa formiranjem specijalnih ekonomskih zona.

Reklame

Najčitanije