Kandidatura

Zvizdić neće promijeniti odluku o odustajanju od kandidature

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH i potpredsjednik Stranke demokratske akcije Denis Zvizdić najavio je da neće promijeniti svoju odluku o odustajanju od kandidature za kandidata SDA za budućeg člana Predsjedništva BiH.

Zvizdić nagovijestio povlačenje iz trke za Predsjedništvo BiH

SARAJEVO - Denis Zvizdić je sve bliže odluci da se uopšte ne nađe na listi potencijalnih kandidata SDA za člana Predsjedništva BiH.

Zvijezda serije "Seks i grad" u trci za guvernera Njujorka

Američka glumica Sintija Nikson, poznata po ulozi u televizijskoj seriji "Seks i grad", saopštila je da će se kandidovati za guvernerku američke savezne države Njujork.

SAD, Kanada i Meksiko žele domaćinstvo SP 2026.

SAD, Kanada i Meksiko istakli su kandidaturu za organizaciju Svjetskog prvenstva u fudbalu 2026. godine, a čak 23 grada izrazila su želju da budu jedni od organizatora.

Ivanić o kandidaturi: Preferiram mjesto na kojem sam sada

SARAJEVO - O meni se dosta pričalo, a evidentno je da ću ja biti kandidat na jednu od funkcija. Nismo dogovorili gdje i šta. Ja naravno imam svoje preferencije, a to je da budem na mjestu na kojem sam i bio, rekao je Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH.

Dodik: Nije mi problem da odem u Sarajevo, ali ne bih trpio provokacije

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u pravu kada je tražio da deklaracija o opstanku srpskog naroda bude donesena nakon beogradskih izbora, te ističe da tu postoji državnička odgovornost.

Dodik potvrdio: Biću kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Srpske

SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik potvrdio je večeras Srni da će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na predstojećim izborima u BiH.

Prihvaćena Putinova kandidatura

MOSKVA - Ruska Centralna izborna komisija prihvatila je danas dokumente Vladimira Putina za njegovu kandidaturu na predsjedničkim izborima 2018. godine.Dokumente su primili članovi radne grupe Centralne izborne komisije.

Radmanović: Nisam odlučio o kandidaturi na izborima

Ogromna većina Srba misli da ne treba ići u NATO zbog više emotivnih razloga i oko toga nema dilema, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Nebojša Radmanović, potpredsjednik SNSD-a.

Bajden se kandiduje za predsjednika 2020?

VAŠINGTON - Bivši potpredsednik SAD Džozef Bajden prihvata gotovo sve političke pozive koji mu pristižu gotovo svakodnevno, a sa osobljem je počeo da razgovara o planiranju strategijie u roku od 18 mjeseci da bi, u slučaju da odluči da se opet kandiduje za predsjednika, bio na dobroj startnoj poziciji, navodi "Politiko".

Najčitanije