Kandidatura

SAD, Kanada i Meksiko žele domaćinstvo SP 2026.

SAD, Kanada i Meksiko istakli su kandidaturu za organizaciju Svjetskog prvenstva u fudbalu 2026. godine, a čak 23 grada izrazila su želju da budu jedni od organizatora.

Ivanić o kandidaturi: Preferiram mjesto na kojem sam sada

SARAJEVO - O meni se dosta pričalo, a evidentno je da ću ja biti kandidat na jednu od funkcija. Nismo dogovorili gdje i šta. Ja naravno imam svoje preferencije, a to je da budem na mjestu na kojem sam i bio, rekao je Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH.

Dodik: Nije mi problem da odem u Sarajevo, ali ne bih trpio provokacije

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u pravu kada je tražio da deklaracija o opstanku srpskog naroda bude donesena nakon beogradskih izbora, te ističe da tu postoji državnička odgovornost.

Dodik potvrdio: Biću kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Srpske

SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik potvrdio je večeras Srni da će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na predstojećim izborima u BiH.

Prihvaćena Putinova kandidatura

MOSKVA - Ruska Centralna izborna komisija prihvatila je danas dokumente Vladimira Putina za njegovu kandidaturu na predsjedničkim izborima 2018. godine.Dokumente su primili članovi radne grupe Centralne izborne komisije.

Radmanović: Nisam odlučio o kandidaturi na izborima

Ogromna većina Srba misli da ne treba ići u NATO zbog više emotivnih razloga i oko toga nema dilema, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Nebojša Radmanović, potpredsjednik SNSD-a.

Bajden se kandiduje za predsjednika 2020?

VAŠINGTON - Bivši potpredsednik SAD Džozef Bajden prihvata gotovo sve političke pozive koji mu pristižu gotovo svakodnevno, a sa osobljem je počeo da razgovara o planiranju strategijie u roku od 18 mjeseci da bi, u slučaju da odluči da se opet kandiduje za predsjednika, bio na dobroj startnoj poziciji, navodi "Politiko".

RIK proglasio kandidaturu Aleksandra Vučića za predsjednika

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas Aleksandra Vučića za kandidata za predsjednika Srbije na izborima 2. aprila.

Predsjednička kandidatura zavisi od dogovora sa Vučićem

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da postoji mogućnost da se ponovo kandiduje na tu poziciju, ali da sve zavisi od njegovog odnosa sa Aleksandrom Vučićem.

Vučićevu kandidaturu do sada podržalo 145 od 185 odbora SNS-a

BEOGRAD - Podršku kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji do večeras je dalo 145 od ukupno 185 opštinskih i gradskih odbora Srpske napredne stranke /SNS/, saopšteno je iz te stranke.

Najčitanije