Kandidatura

Radmanović: Nisam odlučio o kandidaturi na izborima

Ogromna većina Srba misli da ne treba ići u NATO zbog više emotivnih razloga i oko toga nema dilema, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Nebojša Radmanović, potpredsjednik SNSD-a.

Bajden se kandiduje za predsjednika 2020?

VAŠINGTON - Bivši potpredsednik SAD Džozef Bajden prihvata gotovo sve političke pozive koji mu pristižu gotovo svakodnevno, a sa osobljem je počeo da razgovara o planiranju strategijie u roku od 18 mjeseci da bi, u slučaju da odluči da se opet kandiduje za predsjednika, bio na dobroj startnoj poziciji, navodi "Politiko".

RIK proglasio kandidaturu Aleksandra Vučića za predsjednika

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas Aleksandra Vučića za kandidata za predsjednika Srbije na izborima 2. aprila.

Predsjednička kandidatura zavisi od dogovora sa Vučićem

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da postoji mogućnost da se ponovo kandiduje na tu poziciju, ali da sve zavisi od njegovog odnosa sa Aleksandrom Vučićem.

Vučićevu kandidaturu do sada podržalo 145 od 185 odbora SNS-a

BEOGRAD - Podršku kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji do večeras je dalo 145 od ukupno 185 opštinskih i gradskih odbora Srpske napredne stranke /SNS/, saopšteno je iz te stranke.

Reklame

Najčitanije