Kastel

Kuli na Kastelu vraćaju stari sjaj

BANJALUKA - Krov ulazne kamene kule na tvrđavi Kastel, koja je izgorjela u požaru 2013. godine, dobiće novi izgled jer je uskoro planirana njegova rekonstrukcija.

Još samo nekoliko ulaznica za koncert Nine Badrić na Kastelu

Ostalo je još nekoliko ulaznica za nadolazeći koncert Nine Badrić 30.9. na Kastelu u Banjaluci.

Muzička čarolija Nine Badrić u Banjaluci

BANJALUKA - Interesovanje za koncert hrvatske muzičke dive Nine Badrić, koji će se 30. septembra s početkom u 20.30 održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel, je veliko.

"Nektar Fresh Wave" na Kastelu: Praznik elektronskog zvuka

Nastupom domaćeg DJ Jome Maje u četvrtak veče na banjalučkoj tvrđavi Kastel počeo je jedan od najvećih festivala elektronske muzike u regionu - "Nektar Fresh Wave".

Marija Šerifović pokorila vrućinu, Banjalučani uživali u višesatnom koncertu

"Tamo gde ideš neka te sreća dočeka, ta što te voli neka te voli doveka.

Veliki koncert "Pod zvijezdama" na tvrđavi Kastel

BANJALUKA - Banjalučka filharmonija (BLF) i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički" će u združenom simfonijskom orkestru održati koncert na otvorenom "Pod zvijezdama" na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

"Vrapčići" 11. jula na Kastelu, a imaju i novi spot

BANJALUKA – Banjalučki dječiji hor "Vrapčići" održaće tradicionalni ljetni koncert na pozornici banjalučke tvrđave Kastel.

Večeras banjalučka gitarijada

Nakon tri fantastične festivalske večeri Banjalučkih dana muzike i piva, večeras (3. jula), na platou ispred tvrđave Kastel, biće održana Banjalučka gitarijada na kojoj će se predstaviti najbolji banjalučki demo bendovi.

"Dani muzike i piva" oživjeli Banjaluku

Manifestacija "Banjalučki dani muzike i piva" proteklog vikenda okupila je brojne Banjalučane na platou ispred tvrđave Kastel.

Banjalučki dani muzike i piva: Izobilje zabave i dobrog zvuka

Nastupima regionalnih muzičkih zvijezda u četvrtak naveče na platou ispred tvrđave Kastel otvorena je manifestacija "Banjalučki dani muzike i piva".

Reklame

Najčitanije