Kongres

Kongres SAD: Pojačati uticaj na Balkanu, posebnu pažnju usmjeriti ka BiH

VAŠINGTON - Komitet za vojne poslove Predstavničkog doma američkog Kongresa dao je zeleno svjetlo Nacionalno odbrambenom aktu za fiskalnu 2019. godinu.

Bogdanić otvorio kongres stomatologa

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić otvorio je u Tesliću Peti kongres stomatologa BiH sa međunarodnim učešćem, koji je od ove godine i zvanično verifikovan od Svjetske stomatološke organizacije.

Američki Kongres zvanično optužio Rusiju za miješanje u izbore

VAŠINGTON - Kongres SAD optužio je Rusiju za miješanje u izbore uz pomoć sajber-napada, društvenih mreža, posrednika i ruskih državnih medija.

Arhitektonsko-studentski kongres se vratio u Banjaluku

BANJALUKA - 17. arhitektonsko-studentski kongres ASK018 Banjaluka od velikog je značaja za povezivanje studenata i profesora, razmjenu iskustava, ideja, načina rada i promišljanje budućih arhitekata sa prostora bivše države.

Pijanista u američkom Kongresu tražio da Evropa uvede sankcije Dodiku

VAŠINGTON - Saslušanje na temu “Naslijeđe Dejtona i budućnost Bosne i Hercegovine i zapadnog Balkana” održano je danas u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država.

U Kongresu SAD rasprava o budućnosti BiH i zapadnog Balkana

VAŠINGTON - Naslijeđe Dejtona i budućnost BiH i zapadnog Balkana biće tema saslušanja u Kongresu Sjedinjenih Država u srijedu, saznaje Fena.

U Banjaluci otvoren prvi kongres nefrologa RS

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras svečano otvoren prvi Kongres nefrologa Republike Srpske u okviru kojeg će biti održana mnoga predavanja eminentnih stručnjaka iz zemlje i okruženja, poster prezentacije i satelitski simpozijumi.

Senatori se dogovorili, uskoro nastavak rada Vlade

VAŠINGTON - Američki senatori odlučili su da krenu prema usvajanju zakona kojim bi bila odblokirana federalna vlada do 8. februara, čime će se završiti trodnevni sukob demokrata i republikanaca predsjednika Donalda Trampa oko imigracije i granične sigurnosti.

Američka vlada ušla u finansijsku blokadu

VAŠINGTON - Američka vlada ušla je u finansijsku blokadu nakon što protekle noći Demokrate i Republikanci nisu uspjeli da riješe spor oko imigracije i potrošnje.

Kongres usvojio vojni budžet od 700 milijardi dolara

VAŠINGTON - Američki Kongres usvojio je prijedlog zakona o odbrambenoj politici koji predviđa vojni budžet od 700 milijardi dolara čime je podržao poziv predsjednika Donalda Trampa za većom i snažnijom vojskom.

Najčitanije