Kongres

Kongres iz oblasti kohlearne implementacije u Banjaluci

BANJALUKA - 16 Evropski Balkanski kongres kohlearne implantacije i savremenih implatnih tehnologija u organizaciji Udruženja otorinolarinologa RS održava se od Banjaluci.

420 vrhunskih ljekara na jednom mjestu

TESLIĆ - Radni dio međunarodnog medicinskog kongresa Medicinskog foruma jugoistočne Evrope počeo je u petak u Banji Vrućici, u Tesliću, a na ovom događaju od izuzetnog značaja za zdravstveni sistem Republike Srpske učestvuje 220 ljekara iz RS i 200 ljekara iz inostranstva.

Tramp poručio: Ako izgubimo na izborima, biće nasilja

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp održao je večeru za visoke crkvene zvaničnike i sveštenstvo.

Počeo kongres Međunarodne federacije za pozorišna istraživanja

U Beogradu je danas počeo svjetski kongres Međunarodne federacije za pozorišna istraživanja /IFTR/, koji je okupio više od 1.000 teoretičara i praktičara pozorišta i izvođačkih umjetnosti iz 54 zemlje.

Dodik: Srpska jedina koja može bez međunarodnog intervencionizma

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio danas da je Republika Srpska, uprkos svim nedaćama, ostala stabilna, samoodrživa i jedina koja može bez međunarodnog intervencionizma.

Kongres SAD: Pojačati uticaj na Balkanu, posebnu pažnju usmjeriti ka BiH

VAŠINGTON - Komitet za vojne poslove Predstavničkog doma američkog Kongresa dao je zeleno svjetlo Nacionalno odbrambenom aktu za fiskalnu 2019. godinu.

Bogdanić otvorio kongres stomatologa

TESLIĆ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić otvorio je u Tesliću Peti kongres stomatologa BiH sa međunarodnim učešćem, koji je od ove godine i zvanično verifikovan od Svjetske stomatološke organizacije.

Američki Kongres zvanično optužio Rusiju za miješanje u izbore

VAŠINGTON - Kongres SAD optužio je Rusiju za miješanje u izbore uz pomoć sajber-napada, društvenih mreža, posrednika i ruskih državnih medija.

Arhitektonsko-studentski kongres se vratio u Banjaluku

BANJALUKA - 17. arhitektonsko-studentski kongres ASK018 Banjaluka od velikog je značaja za povezivanje studenata i profesora, razmjenu iskustava, ideja, načina rada i promišljanje budućih arhitekata sa prostora bivše države.

Pijanista u američkom Kongresu tražio da Evropa uvede sankcije Dodiku

VAŠINGTON - Saslušanje na temu “Naslijeđe Dejtona i budućnost Bosne i Hercegovine i zapadnog Balkana” održano je danas u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država.

Najčitanije