Ličnost

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i Ličnost godine 2017: Ulazimo u evropsku mapu gradova

Važno je da Banjaluku afirmišemo kao poslovno povoljan ambijent, kao grad sporta, grad kulture, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, koji je po izboru uređivačkog kolegija našeg lista izabran za ličnost godine za godinu koja je na izmaku.

Denis Bojić dobitnik nagrade "Nikola Guzijan" za najboljeg novinara godine

BANJALUKA - Urednički kolegijum "Nezavisnih novina" odlučio je da prestižnu novinarsku nagradu "Nikola Guzijan" dodijeli Denisu Bojiću, novinaru RTRS-a, a nagradu mu je uručila Sandra Gojković Arbutina, glavni i odgovorni urednik "Nezavisnih novina".

Dušan Torbica, predsjednik uprave Elnos Grupe, privrednik godine

BANJALUKA - Zahvaljujući izuzetnim poslovnim rezultatima iz ove godine nagrada privrednik godine pripala je presjedniku uprave Elnos Grupe Dušanu Torbici, a nagradu mu je uručila Diana Radić, izvršna direktorica "Nezavisnih novina".

Semiha Borovac najbolji ministar u Savjetu ministara BiH

BANJALUKA - Najbolji ministar u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine je Semiha Borovac, ministar ljudskih prava i izbjeglica, a nagradu joj je uručio Saša Čavrag, urednik "Nezavisnih novina".

Anton Kasipović najbolji ministar u Vladi Republike Srpske

BANJALUKA - Najbolji ministar u Vladi Republike Srpske je Anton Kasipović, ministar pravde, a nagradu mu je uručio Milan Šekara, urednik portala nezavisne.com.

"Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja 2017.": Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke

BANJALUKA - U Banjaluci, u organizaciji "Nezavisnih novina", počela je tradicionalna manifestacija "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja 2017." na kojoj po 15. put biramo "Ličnost godine".

"Ličnost godine" 15. put u organizaciji "Nezavisnih novina"

BANJALUKA - "Nezavisne novine" po 15. put biraju ličnost godine, a manifestacija od prošle godine nosi naziv "In memoriam Željko Kopanja", u čast sjećanja na njenog idejnog tvorca i osnivača "Nezavisnih novina" Željka Kopanju koji je preminuo 8. avgusta 2016. godine od posljedica srčanog udara.

Sutra se u Banjaluci po 15. put održava "Izbor ličnosti godine"

BANJALUKA - U organizaciji "Nezavisnih novina" sutra će u Banjaluci, po 15. put, u Kristalnoj dvorani hotela "Bosna", s početkom u 18 časova, biti održana manifestacija Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja.

Pokret "Sajlens brejkers" ličnost godine magazina Tajm

NJUJORK - Za ličnost godine američkog magazina "Tajm" za 2017. godinu, proglašen je pokret žena "Sajlens brejkers" (The Silence breakers) koji je pokrenuo priču o prevenciji seksualnog uznemiravanja, objavljeno je danas na sajtu magazina.

Način na koji crtate spiralu govori dosta o vašoj ličnosti

Ljude bismo mogli da podijelimo u dvije grupe, u odnosu na način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju od iznutra prema spolja, dok drugi to rade obrnuto.

Najčitanije