Ljubav

Šest razloga zbog kojih ne možete doživjeti orgazam

Ovo su neki od razloga zbog kojih vam je teško da doživite orgazam.

Sedam muških tajni koje svaka žena mora da zna

Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umiju da pročitaju signale koje jedni drugima međusobno šalju.

Princeza se odriče statusa kako bi se udala za ljubav svog života

Princeza Mako, najstarija unuka japanskog cara Akihita, potvrdila je medijima da će se odreći plemićke titule da bi se udala za čovjeka kojeg voli.

Kako da znate kada se sviđate nekome

Nekada se ljubav ne izgovara, nego tumači iz pogleda, dodira, govora...

Zaljubljeni djed pobjegao iz staračkog doma na ljubavni sastanak

Starac od 93 godine pobjegao je tokom vikenda iz staračkog doma u Bretanji na zapadu Francuske na ljubavni sastanak, prenijela je lokalna štampa u Francuskoj, dodajući da je njegovo "bjekstvo" izazvalo paniku porodice.

Fudbaler Intera zaljubljen u sestru slavnog Nejmara

Brazilski fudbalski čarobnjak Nejmar se ovog ljeta pobrinuo da čitav svijet priča o njegovom spektakularnom transferu iz Barselone u Pari Sen Žermen, vrijednom više od 200 miliona evra.

Ovakve veze su osuđene na propast?

Naučna studija koja je trajala 13 godina pokazala je da su supružnici, među kojima je velika razlika u godinama, daleko manje zadovoljni od bračnih partnera približnih godina.

Žene ovih stvari ne bi trebalo da se odriču u vezi

Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smjeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu.

Ovan voli sado-mazo, Rakovi uživaju u dugoj predigri

Saznajte šta se sve dešava u svijetu seksualnih fantazija horoskopskih znakova:

10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju u seksu

Muškarcima bi bilo draže da žene otvoreno kažu što žele i vole u seksu, a ne da moraju nagađati, da češće iniciraju seks, ali i da se ne opterećuju svojim izgledom.

Reklame

Najčitanije