Ljubav

Glasna je u krevetu? Da li se to dopada muškarcima?

Tišina u krevetu dok vodite ljubav - da li ste za to ili protiv toga?

Ako odgovorite pozitivno na ova pitanja, vaša veza ima budućnost

Iako mnogi kažu da se suprotnosti privlače, eksperti za ljubavnu vezu su više puta do sada opovrgnuli ovaj stereotip, te tvrdi da partneri moraju da imaju slične stavove i poglede na život.

Rogonja - novi trend u ljubavnim odnosima

Malo je vjerovatno da će se ovaj trend "primiti" na Balkanu, ali ako je suditi po pisanju portala "Metro" sve je prisutniji trend rogonje. To je jedna posebna vrsta ljubavnog odnosa, vrlo liberalna i nesvakidašnja.

Kako prestati biti samac

Ne želite više biti sami, a još više kukati i žaliti sami sebe kako nemate nikoga i kako nikad nećete pronaći “onu pravu”? Jeste li sigurni da ste sve poduzeli i da ne možete i sami učiniti nešto po tom pitanju? Otkrijte kako prestati biti samac i kako pronaći srodnu dušu.

Horoskop otkriva: Kako da otjerate dečka za nedjelju dana?

Upustile ste se u vezu za koju ste se vrlo brzo predomislile da bi trebalo da bude vaš izbor. Sada nemate srca da mu kažete da je kraj. U ovoj situaciji možete da uradite nešto što će ga provjereno nervirati, pa ode i sam. Evo kako vas savetuju zvijezde.

Ovakva vrsta veze dovodi do opsesije i bolesnog odnosa

Neki partneri se veoma brzo upuštaju u vezu, razvijaju duboke intimne odnose, ali i neku vrstu zavisnosti od partnera. Evo kada ta zavisnost nije dobra po vas i vašu vezu.

Šta kad se on sviđa vama, a njemu vaša najbolja drugarica?

Kao da nije dovoljno loše kad vam sipmatije nisu uzvraćene. Vjerujte, može i gore. Gori scenario od neuzvraćene ljubavi je da se vašoj simpatiji dopada vaša najbolja drugarica. U tom slučaju, ne očajavajte previše. Uradite jednu od ovih stvari. Sigurno ćete se za početak osjećati bolje.

Beskrajna ljubav od večeras na ATV-u

Kako ljubav ostavlja rane u našim životima, ali i kako ta ista ljubav postaje vječna, kada rane prerastu u ožiljke.

Obavezno u vezi probajte 'mirroring'

Mirroring predstavlja oponašanje partnera i stručnjaci tvrde da ima veliki uticaj u životu jednog para. Ono u prevodu znači 'efekat kameleona' ili oponašanje govora tijela ili tona glasa vašeg partnera.

Upoznajte "Skrivenu ljubav" od 1.februara u bh. kinima

Jedan od najboljih filmova godine, koji se ujedno spominje i kao najemotivnijim, dolazi na u BH kino dvorane od čevrtka 01.februara!

Najčitanije