Makarska

Jedna žrtva požara u kući u centru Makarske

ZAGREB - Jedna osoba smrtno je stradala u požaru koji je rano jutros rano izbio u staroj kući u centru Makarske, potvrdio je za lokalni radio zapovjednik makarskih vatrogasaca Dražen Glavina.

Ruski pukovnik prerezao vene u iznajmljenom stanu u Makarskoj

MAKARSKA - Ruski državljanin Dmitrij Funtov pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Makarskoj.

Automobil sa bh. tablicama sletio kod Makarske, poginuo muškarac

MAKARSKA - U saobraćajnoj nesreći u danas je na makarskom području poginuo 45-godišnji muškarac u automobilu bosansko-hercegovačkih registracija, saznaje se u splitskoj policiji.

Kod Makarske nestao državljanin BiH

Nakon potražne akcije HGSS-a u Živogošću u podnožju Biokova i pronalaska poginule Poljakinje, ekipe Gorske službe spašavanja su juče cijeli dan bile u potrazi za državljanom BIH koji je nestao na Biokovu, poviše mjesta Podaca, južno od Makarske.

Makarska: Požar se širi, evakuisani turisti, stigla vojska

Split - Više od 800 turista iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i dio mještana evakuisani su u ranim jutarnjim časovima zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima.

Evakuisani turisti iz tri hotela u Tučepima, požar se širi prema Makarskoj

TUČEPI - Turisti iz tri tučepska hotela -Jadran, Neptun i Tamaris te dio stanovnika evakuisani su do ranih jutarnjih časova u ponedjeljak, zbog požara koji je buknuo oko 2,30 časova u Gornjim Tučepima i zaprijetio stambenim objektima.

Zaustavljeno širenje vatre na Makarskoj rivijeri

MAKARSKA - Širenje požara kod Podgore na Makarskoj rivijeri zaustavljeno je, a vatrogasci saniraju oko 300 hektara površine koju je zahvatila vatra.

Odbranjene kuće Podgorana, veliki požar se širi prema Parku prirode Biokovo

PODGORA - U požaru kod Podgore, prema prvim procjenama, izgorjele su masline, borova šuma i nisko raslinje na površini od oko 250 hektara, požar se i dalje širi prema Parku prirode Biokovo, a vatrogasci su uspjeli obuzdati požar prema Podgori i Tučepima tako da više nema opasnosti za kuće Podgorana i gosti hotela "Sirena" mogli su se vratiti u hotel.

Nijemac stradao u moru u blizini Makarske

MAKARSKA - Njemački državljanin smrtno je stradao u srijedu kasno popodne u blizini Makarske gdje ga je u moru zahvatio propeler glisera.

Najčitanije