Milan Mataruga

Senat o ostavci Mataruge, novinari ušli u rektorat

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku vanredna sjednica Senata Univerziteta na kojoj se razmatra ostavka rektora Milana Mataruge.

Mataruga: Studenti srušili ugled Univerziteta

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor u ostavci, kazao je da je grupa studenata na orkestriran i smišljen način okupirala rektorat i organizovala sve ovo kako bi srušila ugled Univerziteta i smijenila rektora.

Milan Mataruga podnio ostavku

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor Univerziteta u Banjaluci, danas je podnio ostavku, a Senat će da odluči da li će je prihvatiti ili ne.

Mataruga: Nisam podnio ostavku

BANJALUKA - Rektor Univerziteta u Banjaluci Milan Mataruga najavio je da će do kraja sedmice biti održana vanredna sjednica Senata na kojoj će se raspravljati o zahtjevima studenata nezadovoljnih stanjem u visokom obrazovanju.

Mataruga napustio sastanak sa studentima nakon zahtjeva za njegovom ostavkom

BANJALUKA - Ratko Savić, predsjednik Unije studenata RS kazao je nakon sastanka da im je Milan Mataruga rektor banjalučkog Univerziteta rekao da je saglasan sa zahtjevima, ali da je nemoćan po pitanju izvršenja.

Mataruga stigao u rektorat na razgovor sa studentima

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor banjalučkog Univertiteta, je upravo stigao u rektorat i kazao da je spreman da sasluša studente i njihove zahtjeve i čestitao im godišnjicu Univerziteta.

Mataruga: Idem razgovarati sa studentima i saslušati njihove zahtjeve

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor banjalučkog Univertiteta, je rekao da je dobio informaciju da su studenti zauzeli rektorat te da će odmah nakon akademije razgovarati sa njima kako bi ih saslušao.

U skupštinsku proceduru uputiti novi zakon o visokom obrazovanju

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i rektor Univerziteta u Banjaluci Milan Mataruga saglasili su se da je neophodno uputiti u skupštinsku proceduru novi zakon o visokom obrazovanju koji bi u potpunosti regulisao ovu oblast, uvažavajući najbolje prakse i standarde u regionu i Evropi.

Mataruga: Sprovešćemo odluku Ustavnog suda

BANJALUKA - Manifestacijom "Dani Univerziteta" biće obilježene 42 godine uspješnog rada i postojanja Univerziteta u Banjaluci, najavio je Milan Mataruga, rektor ove institucije.

Rektor Banjalučkog univerziteta protiv odluke dekana o stažiranju

BANJALUKA - Dekanski kolegijum Banjalučkog univerziteta izmijenio je Prijedlog odluke o pripravničkom stažu, koja za cilj, kako tvrde, ima da se najbolji studenti zapošljavaju kao asistenti i istraživači, a ne kao pripravnici, dok rektor smatra da na snazi treba da ostane dosadašnja praksa.

Najčitanije