Milan Mataruga

Milan Mataruga za "Nezavisne": Napredovali smo za skoro 500 pozicija na rang-listi

Na najnovijoj rang-listi Vebometriksa, jedne od najreferentnijih lista koje pokazuju stanje na univerzitetima, Univerzitet u Banjaluci pomjerio se za gotovo 500 pozicija, ističe rektor Milan Mataruga. U intervjuu za "Nezavisne" Mataruga dodaje da su ciljevi za naredni, šestomjesečni period identični: pomak za još 500 mjesta.

Mataruga: Do kraja semestra uvođenje softvera za plagijate

BANJALUKA - Rektor Univerziteta u Banjaluci Milan Mataruga rekao je danas da bi do kraja semestra Univerzitet trebalo da ima softver koji će konstatovati da li je neki naučni rad plagijat.

Mataruga: Senat će vjerovatno potvrditi odluku FPN-a ako je riječ o plagijatima

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor banjalučkog Univerziteta, potvrdio je da će Senat ove visokoškolske ustanove 29. juna raspravljati o statusa profesora za koje je komisija Fakulteta političkih nauka (FPN) utvrdila da su plagirali naučne radove.

Semestar bi mogao koštati 500 KM

BANJALUKA - Vladi RS biće predloženo povećanje cijene školarine na javnim visokoškolskim ustanovama za 13 odsto, a umjesto dosadašnjih 440 KM na osnovnim studijama cijena semestra bi iznosila 500 KM.

Dani studenata Univerziteta u Banjaluci: Studenti pokretačka snaga

BANJALUKA - Manifestacija "Dani studenata Univerziteta u Banjaluci", u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta Banjaluka, završena je Studentskim forumom u Administrativnom centru Vlade RS, na kojem je razgovarano o studentskom životu.

Radojičić i Mataruga potpisali sporazum o saradnji: Praksa za studente u Gradskoj upravi

BANJALUKA - U Rektoratu banjalučkog Univerziteta, danas je potpisan sporazum o saradnji između Grada Banjaluke i Univerziteta u Banjaluci.

Neće biti zatvaranja studijskih programa na Univerzitetu u Banjaluci

BANJALUKA - Zasad nijedan studijski program na Univerzitetu u Banjaluci neće biti zatvoren, istakao je Milan Mataruga, rektor Univerziteta.

Reklame

Najčitanije