Milorad Dodik

Dodik: Nisu opasnost bajkeri, već Islamska država i paradžemati

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da za BiH opasnost nisu bajkeri iz Moto-kluba "Noćni vukovi", već Islamska država, paradžemati i obuka terorista.

Dodik: Pojedini Srbi u OBA rade na diskreditaciji RS

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je upoznat sa tim da "određeni broj Srba iz strukture Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) ima direktne zadatke na diskreditaciji i kriminalizaciji Republike Srpske".

Dodik čestitao Putinu na pobjedi

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je najsrdačnije čestitke Vladimiru Vladimiroviču Putinu povodom njegove ubjedljive pobjede na predsjedničkim izborima u Rusiji.

Dodik: Egzodus Srba iz Sarajeva najpotresnija slika u novijoj istoriji srpskog naroda

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da je egzodus Srba iz Sarajeva nakon potisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma jedna od najpotresnijih slika u novijoj istoriji srpskog naroda i jedna od najvećih žrtava koju je srpski narod podnio za Republiku Srpsku.

Dodik: SNSD može ostvariti istorijski uspjeh

BROD - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas na obilježavanju 20 godina od osnivanja SNSD-a u Brodu da stranka na predstojećim izborima može imati istorijski uspjeh, ukoliko budu zajedno radili.

Dodik: BiH nametnuta Srbima, na referendumu većina u RS bi bila za pripajanje Srbiji

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi se većina Srba u Srpskoj danas, kada bi imali priliku, izjasnila na referendumu da se Srpska pripoji Srbiji.

Dodik: Srbija uvijek ostaje moja inspiracija za borbu

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras Srni da Srbija uvijek i iznova ostaje njegova inspiracija i da u nacionalnoj borbi Srba uvijek nađe inspiraciju za političku borbu.

Dodik: Nijedan papir ne predviđa vojsku Kosova, ali Dejton predviđa vojsku RS

BEOGRAD – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da nijedan papir ne predviđa vojsku Kosova, ali da zato Dejton predviđa vojsku RS.

Pandurević: Podržavajući treći entitet, Dodik stavlja na kocku opstanak RS

ISTOČNO SARAJEVO - Srpska demokratska stranka (SDS) najoštrije osuđuje zalaganje Milorad Dodika za stvaranje trećeg entiteta, jer to znači potpuno raspakivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i derogaciju Republike Srpske, tvrdi potpredsjednica SDS-a Aleksandra Pandurević.

Dodik sa delegacijom Abhazije: Srpska posvećena miru i stabilnosti

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Banjaluci informisao delegaciju Abhazije o političkoj situaciji u Srpskoj, istakavši da je Republika posvećena miru i stabilnosti, te da na ekonomskom planu ostvaruje napredak o čemu govore svi pokazatelji.

Najčitanije