Milorad Dodik

Dodik: Radivojša najbolji kandidat za načelnika Glamoča

GLAMOČ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je u Glamoču da ova opština ima brojne velike probleme, te da Srbi na prijevremenim izborima za načelnika opštine treba da podrže kandidata SNSD-a Nebojšu Radivojšu koji će uz podršku partije moći da se bori s tim nedaćama.

Kormak: Nisam ja odlučila o sankcijama Dodiku

SARAJEVO - Američki ambasador u BiH Morin Kormak izjavila je da će građani BiH imati priliku, kada bude pravo vrijeme, da odluče da li će se pridružiti NATO.

Dodik svečano otvorio ski sezonu na Jahorini

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik svečano je na Jahorini otvorio ovogodišnju ski-sezonu, izražavajući uvjerenje da će ovo biti jedna od najuspješnijih sezona na ovoj olimpijskoj ljepotici.

Dodik: Bosićeva deklaracija suprotna interesima Srpske

JAHORINA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas na Jahorini da je deklaracija Mladena Bosića o trasi puta Beograd-Sarajevo, koja je danas usvojena u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, suprotna interesima Srpske i odlukama Vlade Republike Srpske i njegovim namjerama kao predsjednika.

SNSD i HDZ dogovorili usklađivanje stavova na svim nivoima

JAHORIN - Delegacije SNSD-a i HDZ-a BiH, predvođene liderima ovih stranaka Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem, dogovorile su danas da na svim nivoima u BiH usaglašavaju stavove jer je "dovoljno krize" u zemlji.

Bosić o sastanku Dodika i Čovića: Zajednički opstruišu procese koji vuku naprijed

SARAJEVO - Povodom današnjeg sastanka predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i HDZ-a BiH Dragana Čovića, oglasio se i zamjenik predsjedavajuće Zastupničkog doma i bivši predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

Otvoren rekonstruisani tunel "Kalovita brda" na putu Ljubogošta-Pale

PALE - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović i vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić svečano su danas otvorili tunel "Kalovita brda" na dionici magistralnog puta Ljubogošta-Pale, za čiju je rekonstrukciju izdvojeno 1,5 miliona KM.

Dodik: Suspendovaćemo primjenu MAP-a

BANJALUKA – RS suspenduje aktivnosti na primjeni Akcionog plana za članstvo u NATO zbog otimanja vojne imovine RS, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS, nakon sastanka sa Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane Srbije u Banjaluci.

Dodik: Da je bilo pameti, Dejtonski sporazum se ne bi mijenjao 'bonskim ovlašćenjima'

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da ukoliko BiH želi krenuti naprijed mora biti ostvaren unutrašnji dogovor i postignut bazični konsenzuz o BiH, bez učešća stranaca.

Moguća realizacija projekata u oblasti obrazovanja i zdravstva

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, primio je danas u Banjaluci delegaciju Ruske humanitarne misije, koju je predvodio direktor Ruske humanitarne misije i savjetnik predsjednika Državne Dume Ruske Federacije za međunarodna humanitarna pitanja, Jevgenij Primakov.

Reklame

Najčitanije