Milorad Dodik

U ponedjeljak Kolegijum o vanrednoj sjednici NS RS na zahtjev Dodika

BANJALUKA - U Banjaluci će u ponedjeljak, 23. jula, biti održana sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj bi trebalo da bude utvrđen dnevni red i termin održavanja 29. posebne sjednice, koju je zatražio predsjednik Srpske Milorad Dodik u vezi sa izvještajem Komisije za Srebrenicu o događajima u julu 1995.

Dodik: Orićeva prijetnja može biti realizovana samo terorizmom

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da prijetnja ratom nekadašnjeg komandanta Armije RBiH u Srebrenici Nasera Orića može biti realizovana jedino terorizmom, koji predstavlja realnu opasnost za Srpsku.

Dodik: Slijedimo Trampovu politiku, srpski narod na prvom mjestu

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je prvi susret predsjednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa u Finskoj vema važan za Balkan i da predstavlja ozbiljnu priliku da se vidi da je neistinita priča o negativnom ruskom uticaju u ovom regionu.

Dodik: Ruskih vojnika u BiH nema, a o njima pričaju kao da dolaze Marsovci

Optimista sam i vjerujem da je budućnost stabilnog svijeta vezana za Vladimira Putina i Donalda Trampa i da će njihov sastanak razbiti nametnute stereotipe, kaže predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pred susret lidera Rusije i Sjedinjenih Država.

Dodik: Srpska neprikosnoveno može da se brani

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su prijetnje ratom nekadašnjeg komandanta Armije BiH u Srebrenici Nasera Orića uznemiravajuće za srpski narod, ali da Srpska neprikosnoveno može da se brani.

Sastanak Vučića i Dodika: Srbija neće dozvoliti nove "oluje"

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska i Srbija 4. avgusta u Bačkoj Palanci obilježiti 23 godina od progona srpskog naroda u hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja".

Sastanak Vučića i Dodika u Beogradu

BEOGRAD - U Beogradu je počeo sastanak predsjednik Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Dodik donio ukaze o proglašenju zakona za povećanje plata

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik donio je danas ukaze o proglašenju zakona kojima su stvoreni uslovi za isplatu uvećanih plata zaposlenih u Republici Srpskoj.

Dodik: Izetbegović otišao u Brisel da se prodaje kao veliki državnik

SARAJEVO – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske ponovio je danas za "Nezavisne" da RS nije za ulazak u NATO i podvukao da je privržena vojnoj neutralnosti.

Dodik: Srbi sa spornog spiska što prije da se vrate iz Njemačke

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da će, nakon što je Udruženje "Majke Srebrenice" njemačkom tužiocu predalo spisak od 22.000 Srba, u Njemačkoj krenuti hajka na te ljude, pa bi oni trebalo što prije da se vrate kući.

Najčitanije