Mladen Milić

Milić: Od proljeća penzije u RS veće dva odsto

BANJALUKA - Direktor Penzionog i invalidskog fonda Republike Srpske, najavio je u intervju za "Večernje novosti" novo povećanje penzija u Srpskoj. "Od aprila ili maja ove godine uslijediće vanredno povećanje penzija za dodatnih dva odsto", potvrdio je Milić.

Milić: Obustavljeno oko 175.000 penzija

BANJALUKA - Vlada RS će u skladu sa zaključkom Narodne skupštine u drugom kvartalu ove godine donijeti odluku o povećanju penzija za još dva odsto, čime će od 2013. godine penzije biti povećane uz redovno usklađivanje za gotovo 18 odsto, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Mladen Milić, direktor Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) RS.

Mladen Milić: Povećane penzije isplatićemo bez poteškoća

Potraživanja po osnovu neplaćenih doprinosa su velika i 30. juna ove godine iznosila su preko 476 miliona KM, što predstavlja sredstava za isplatu gotovo šest penzija, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Mladen Milić, direktor Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) RS.

Oktobarska penzija biće uvećana za tri odsto

BIJELJINA - Direktor Fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske Mladen Milić izjavio je danas da će oktobarska penzija, koja će biti isplaćena 10. novembra, biti uvećana za tri odsto.

Najčitanije