More

Potonuo brod sa 11 članova posade

ISTANBUL - Teretni brod sa 11 članova posade potonuo je u Crnom moru, nedaleko od azijske strane Istanbula, saopštio je danas turski premijer Binali Jildirim.

Gasprom izgradio 373 km gasovoda po dnu Crnog mora

MOSKVA - Najveći ruski proizvođač gasa, Gasprom, saopštio je danas da je izgradio 373 kilometra podvodne dionice gasovoda Turski tok, koja ide po dnu Crnog mora.

Pronađeno novo naftno polje u Sjevernom moru

Norveška naftna kompanija Statoil pronašla je novo naftno polje na lokaciji Verbier u britanskim vodama u Sjevernom moru.

Sedam milijardi dolara za zaštitu mora i okeana

Na međunarodnoj konferenciji Evropske unije "Naš okean" prikupljeno je više od sedam milijardi dolara za bolju zaštitu mora i okeana.

Poljak preplivao Baltičko more

Poljski šampion u plivanju plivao je non-stop preko Baltičkog mora od Poljske do danskog ostrva Bornholm, što su poljske vlasti ocijenile kao ogroman podvig.

Autobus s radnicima se survao u more, 12 mrtvih

MOSKVA - Najmanje 12 osoba je jutros poginulo na jugu Rusije, kada je autobus u kom su se nalazili građevinski radnici, sletio s puta i survao se u Crno more.

Nova migrantska ruta - preko Crnog mora do Evrope?

BUKUREŠT - Rumunske vlasti otkrile su za nedelju dana u svojim vodama dva broda sa migrantima što je izazvalo zabrinutost Bukurešta da bi preko Crnog mora mogla da se otvori nova migrantska ruta ka Evropi.

Vidjela žaba da se konji potkivaju: Baka se popela na gumenog flaminga i nasmijala svijet

Gumeni rekviziti na duvanje za plažu apsolutni su hit i ovog ljeta. Ima ih na gotovo svakoj plaži na kojoj se nađete, a fotografije na društvenim mrežama posljednjih nedjelja šarene se od raznih plutajućih "stvorenja".

Zaspao u Ukrajini, probudio se u Rusiji

U nesvakidašnjem događaju, nesrećni Ukrajinac koji je zaspao na trampolini na naduvavanje na plaži u Ukrajini, završio je u Crnom moru, sve dok ga ruski graničari sa Krima nisu spasili.

Krijumčar gurnuo migrante u more, udavilo se 50 tinejdžera

MOGADIŠU - Oko 50 migranata, uglavnom tinejdžera iz Somalije i Etiopije "namerno je udavljeno" kada ih je krijumčar gurnuo u more kod jemenske obale.

Reklame

Najčitanije