Moskva

Lavrov: Moskva i dalje ne vidi dokaze u slučaju "Skripalj"

HANOJ - Moskva i dalje ne vidi činjenice koje dokazuju njenu ulogu u trovanju ruskog dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja u Solsberiju, rekao je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Brisel povlači svog ambasadora u Moskvi

BRISEL - Evropska unija povukla je svog ambasadora u Moskvi nakon što su se lideri saglasili da je "veoma izvjesno" da je Rusija odgovorna za napad nervnim agensom u engleskom gradu Solsberiju.

Rusija prizemljila sve avione An-148

MOSKVA - Ministarstvo saobraćaja Rusije obustavio je letove svih aviona An-148 ruskih avio-kompanija, saopštio je ministar saobraćaja Viktor Basargin.

Britanija izazvala slučaj "špijun" zbog Brexita?

BRISEL - Ruski ambasador u EU Vladimir Čižov izjavio da je skandal u vezi s trovanjem bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja možda izazvala Vlada Velike Britanije.

Delegacija iz Srpske posjetila predstavništvo u Moskvi

MOSKVA - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Marko Vidaković razgovarali su danas u Moksvi sa šefom Predstavništva Srpske Duškom Perovićem o unapređenju političkih i ekonomskih odnosa Republike Srpske i Ruske Federacije.

Moskva sprema odgovor na protjerivanje diplomata

MOSKVA - Moskva će adekvatno odgovoriti na mjere koje je Britanija preduzela protiv Rusije i ruskih zvaničnika, saopštila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Moskva Londonu: Nećete dugo čekati na odgovor

MOSKVA - Ministarstvo spoljnih poslova Rusije smatra izjavu britanske premijerke Tereze Mej neviđenom grubom provokacijom koja podriva temelje normalnog međudržavnog dijaloga.

Iza trovanja Skripalja stoji droga jača od heroina i jedan banalan razlog

LONDON - U priči o trovanju bivšeg sovjetskog obavještajca Sergeja Skripalja u Velikoj Britaniji ništa nije do kraja jasno. Mediji, međutim, prenose da je moguće da je Skripalj otrovan fentanilom.

Zaharova: London da istraži slučaj prije nego što optuži Moskvu

MOSKVA - Rusija poziva Veliku Britraniju da istraži slučaj bivšeg ruskog obavještajca Sergeja Skripala prije nego što naprasno okrivi Moskvu, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Na Putinovom mitingu u Moskvi 130.000 ljudi

MOSKVA - Predizbornom mitingu u Moskvi aktuelnog predsjednika Rusije i kandidata na predstojećim izborima Vladimira Putina, prisustvovalo je više od 130.000 ljudi.

Najčitanije