Moskva

Besmisleni navodi o uplitanju Moskve u švedske izbore

MOSKVA - Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je da su navodi o ruskom miješanju u izbore u Švedskoj besmisleni.

Za rubriku "Vjerovali ili ne": Optužili Moskvu da je formirala Vladu u Prištini

BEOGRAD - Strah od "ruskog uticaja" na Balkanu oteo se kontroli do te mjere da je formiranje kosovske vlade pripisano - Rusiji.

Evakuacija na željezničkoj stanici u Moskvi

MOSKVA - Oko 450 ljudi evakuisano je iz željezničke stanice Jaroslavski u Moskvi poslije prijetnje bombom, rekao je agenciji TASS izvor iz službe bezbjednosti.

Rusija testirala novu raketu

MOSKVA - Strateške raketne snage Rusije testirale su novu raketu za kompleks "Iskander", saopštio je načelnik poligona "Kapustin Jar" general major Oleg Kislov.

Nezadovoljan šišanjem izbo frizera nasmrt

MOSKVA - Muškarac iz Uzbekistana koji je u Moskvi radio kao frizer izboden je nasmrt zato što mušterija poslije šišanja nije bila zadovoljna frizurom, javlja Raša tudej.

Spomenik Šekspiru u centru Moskve do 2019.

MOSKVA - Spomenik čuvenom engleskom književniku Vilijemu Šekspiru biće podignut u blizini Starog engleskog muzeja u centru Moskve do kraja 2019. godine, saopšteno je iz ruske Vlade.

Moskva: SAD se pretvaraju da se bore protiv Islamske države

MOSKVA - Moskva je danas optužila Vašington da smanjuje vazdušne udare protiv terorističke grupe, tzv. Islamske države u Iraku, kako bi dozvolio ekstremistima da prodru u Siriju i upuste se u borbe protiv sirijske Vojske, koju podržava Rusija - tvrdnje koje Pentagon demantuje.

Ruski avion Su-24 skliznuo sa piste u Siriji, posada poginula

MOSKVA - Ruski Suhoj Su-24 skliznuo je danas sa piste tokom polijetanja u Siriji i posada aviona je poginula, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Moskva: Požar u robnoj kući, evakuisano 3 000 ljudi

MOSKVA - Zbog ogromnog požara koji je izbio u robnoj kući u predgrađu Moskve evakuisano je oko 3.000 ljudi. Takođe, ruski mediji su objavili snimke koji svjedoče o razmerama požara.

Više od 100 novih lažnih dojava o bombama u Moskva

MOSKVA - Institucije u Moskvi su primile više od stotinu novih anonimnih dojava o bombama, saopšteno je iz ruske Federalne službe bezbjednosti (FSB).

Reklame

Najčitanije