Moskva

Putin odgovara na pitanja, rekordnih 1.640 novinara

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin počeo je danas da odgovara na pitanja na 12. godišnjoj konferenciji za novinare u Moskvi za koju se akreditovalo rekordnih 1.640 predstavnika medija.

Kremlj: Putin samostalno odlučuje o svemu

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin samostalno donosi odluke o recipročnim mjerama na uvođenje američkih sankcija, tako da bivši savjetnik za nacionalnu bezbjednost SAD Majkl Flin nije mogao da zahtjeva nešto od bivšeg ruskog ambasadora u Vašingtonu Sergeja Kisljaka, saopštio je Kremlj.

Izložba mačaka "visokog kvaliteta" u Moskvi

Izložba mačaka "Grand Prix Royal Canin" koja se održava u Moskvi, okupila je nekoliko desetina hiljada ljubitelja ovih domaćih životinja i oko dvije hiljade učesnika.

Kijevska patrijaršija traži oproštaj od Ruske pravoslavne crkve

KIJEV - Lider nepriznate Kijevske patrijaršije Filaret zatražio je oproštaj od Arhijerejskog sabora Ruske pravoslavne crkve zbog raskola u Ukrajini.

Moskva osvjetljena i ukrašena pred Novu godinu

MOSKVA - Glavni grad Rusije Moskva već je pod raznobojnim svjetlima pred predstojeće praznike, Božić i Novu godinu.

Evakuisan biznis centar u Moskvi zbog dojave o bombi

MOSKVA - Više od 200 ljudi evakuisano je iz biznis-centra "Vernadski" na jugozapadu Moskve nakon anonimnog poziva da je u tom objektu postavljena bomba, javili su moskovski mediji.

Snažna reakcija Moskve na presudu Mladiću: Haški sud nije ispunio svoj zadatak

MOSKVA - Zvanična predstavnica Ministarstva vanjskih poslova Rusije, Marija Zaharova izjavila je da je presuda komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću nastavak politizovane linije rada Haškog suda zasnovane na antisrpskom tumačenju događaja devedesetih godina prošlog vijeka na prostorima bivše Jugoslavije.

Nakon 11 godina sačuvao mrežu u Ligi šampiona

Golman moskovskog CSKA Igor Akinfejev konačno je poslije 43 utakmice u Ligi šampiona sačuvao mrežu u pobjedi nad Benfikom (2:0).

Novi talas lažnih dojava u Rusiji

MOSKVA - Više škola, trgovinskih centara i Akademija lijepih umjetnosti u Sankt Peterburgu je evakuisano usljed novog talasa lažnih dojava o bombama, prenijeli su ruski mediji.

Fotka koja je raspametila fudbalske fanove, ko je sljedeći?

Neki od najboljih fudbalera svijeta u slobodno vrijeme borave u Moskvi gdje snimaju reklame, koje za cilj imaju promociju lopte s kojom će se igrati Mundijal u Rusiji naredne godine.

Reklame

Najčitanije