Mundijal

Hrvatska traži novog selektora, Čačiću otkaz

ZAGREB - Ante Čačić, prema neslužbenim informacijama, više neće biti selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije.

Finska zagorčala život Hrvatskoj, Španci u Rusiji

Širom Evrope odigrano je osam utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a najveće iznenađenje napravila je Finska koja je u 90. minutU stigla do jednog boda protiv Hrvatske.

U prodaji ulaznice za kvalifikacije za Mundijal u Rusiji

U poslovnicama "Centrotours" danas je počela prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. između fudbalskih reprezentacija BiH i Belgije.

Mijenja se sistem žrijeba za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Reprezentacija Srbije nalazi se nadomak plasmana na Mundijal u Rusiji 2018. godine, a da bi i matematički obezbijedila vizu potrebna joj je jedna pobjeda iz preostale dvije utakmice (Austrija u Beču i Gruzija u Beogradu).

Atraktivna navijačica Barse će gola prognozirati rezultate na SP

Atraktivna starleta Suzi Kortez, bivša mis bum-bum i jedna od najpoznatijih navijačica Barselone, sasvim sigurno će obilježiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tri zemlje podnose zajedničku kandidaturu za Mundijal 2026.

SAD, Kanada i Meksiko najavili su da će podnijeti zajedničku kandidaturu za organizaciju najveće svjetske smotre fudbala, Mundijal 2026. godinu.

Povećani troškovi Mundijala u Rusiji

Troškovi Svjetskog nogometnog prvenstva koje će biti održano od 14. juna do 15. jula sljedeće godine u Rusiji biće povećani sa planiranih 10,84 milijarde dolara na 10,92 milijarde dolara, saopštili su organizatori.

Armin Hodžić, napadač Dinama i reprezentativac BiH: Preskočićemo sve prepreke do Rusije

Kakva god prepreka bude na putu do Mundijala u Rusiji, ona nije nesavladiva. Preskočit ćemo je. Navijači zaslužuju da BiH gledaju na velikim natjecanjima, rekao je ovo za "Nezavisne" Armin Hodžić, fudbaler Dinama.

Reklame

Najčitanije