Mundijal

Skakavci prijete da unište terene na Mundijalu

Ruska vlada je danas saopštila da bi najezda skakavaca mogla da uništi terene na stadionima predvidjenim za utakmice Svjetskog prvenstva u fudbalu ove godine.

Rezervisano više od četiri miliona ulaznica za Svjetski kup u Rusiji

Fudbalski navijači iz čitavog svijeta podnijeli su zahtjeve za kupovinu više od četiri miliona ulaznica za utakmice Svjetskog kupa u Rusiji ovog ljeta od početka druge faze prodaje, saopštila je danas Svjetska fudbalska organizacija (FIFA).

Rusi završili čudni stadion, tribine van gabarita

Stadion u Jekaterinburgu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, koji od početka rekonstrukcije izaziva podsmijeh, konačno je dovršen.

Krstajić vodi Orlove u Rusiji?

Kako u subotu piše "Sportski žurnal", novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije biće Mladen Krstajić.

Ambasadorka Mundijala u Rusiji golišavim fotkama ponovo podgrijava maštu

Viktorija Lopireva nekoliko puta do sada je pokazala zašto su baš nju Rusi izabrali za ambasadorku Svjetskog fudbalskog prvenstva koje se naredne godine održava u ovoj zemlji.

Prvi put bez Mundijala na nacionalnoj televiziji

Nijedna od 64 utakmice sa Svjetskog prvenstva u Rusiji po prvi put neće biti prikazana na državnoj televiziji u Italiji.

Srbi izabrali bazu za SP u Rusiji

Ni Moskva, ni Rostov, već Kalinjingrad! Fudbalska reprezentacija Srbije izabrala je bazu u kojoj će boraviti tokom prvom dijela Mundijala u Rusiji sljedeće godine kada će odigrati tri meča u grupi E sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom.

Mladen Krstajić: Borićemo se za drugo mjesto

Grupa E na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine je jako interesantna. Brazil je favorit, a Srbija, Švajcarska i Rusija će se boriti za drugo mesto i prolaz u osminu finala, kaže Mladen Krstajić, vršilac dužnosti selektora fudbalera Srbije i predsjednik bijeljinskog Radnika.

Španiji prijeti izbacivanje sa Mundijala

Međunarodna fudbalska asocijacija (FIFA) je pismom zaprijetila Španiji izbacivanjem sa Svjetskog prvenstva u Rusiji nastavi li se politika uplitanja u izbor novog predsjednika Saveza te zemlje.

Svakom njemačkom igraču po 350.000 evra za titulu u Rusiji

Svaki igrač njemačke fudbalske reprezentacije dobiće po 350.000 evra ukoliko ekipa osvoji titulu svjetskog prvaka na takmičenju u Rusiji sljedeće godine, saopštio je danas Fudbalski savez Njemačke.

Reklame

Najčitanije