NS RS

Govedarica pozvao Dodika da raspusti parlament

BANAJLUKA - Vukota Govedarica, predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS), pozvao je Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, da raspusti Narodnu skupštinu RS.

Jovo Radukić v.d. glavnog revizora

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske imenovala je Jovu Radukića za vršioca dužnosti glavnog revizora Republike Srpske.

Parlament Srpske, bez opozicije i 'Domovine' usvojio rezoluciju o vojnoj neutralnosti

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Rezoluciju o zaštiti ustavnog poretka i proglašenju vojne neutralnosti Republike Srpske, kojom se definiše neutralnost Republike u odnosu na postojeće vojne saveze.

Nakon višečasovne rasprave u Skupštini još nije usvojen dnevni red

BANJALUKA - U Banjaluci je danas počela 22. sjednica Narodne skupštine Republike Srpske.

NS RS upozorena: Revizorima u RS funkcionisanje ugroženo od 12. oktobra

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora RS od 12. oktobra neće biti u mogućnosti da adekvatno funkcioniše zbog stupanja na snagu Odluke Narodne skupštine o prihvatanju ostavki glavnog revizora Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića bez imenovanja lica koja bi obavljala te funkcije.

PDP: Snimak demantuje Čubrilovića, odmah da podnese ostavku

BANJALUKA - Snimak iz Narodne skupštine Republike Srpske tokom sporne sjednice parlamenta Srpske, na kojem Borislav Šarić, načelnik Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata, potvrđuje da su policajci u zgradu pozvani po nalogu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, nedvosmisleno dokazuje da je Nedeljko Čubrilović prekjuče slagao i institucije i građane, saopšteno je danas iz Partija demokratskog progresa.

Čubrilović nije izdao naredbu za ulazak policije u NS RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović nije izdao naredbu za ulazak policije u Narodnu skupštinu Republike Srpske, 13. septembra 2017. godine.

Čubrilović: Narodna skupština opredijeljena za reformske procese

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović naglasio je u razgovoru sa ambasadorom Švajcarske u BiH Andreom Rauber Sakser da je parlament Srpske opredijeljen za reformske procese i napredak na putu evropskih integracija, uvažavajući specifičnosti i ustave Srpske i BiH.

Čubrilović: Naredne sedmice konsultacije sa poslaničkim klubovima

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović najavio je da će naredne sedmice biti održane konsultacije sa šefovima poslaničkih klubova o zakazivanju 22. redovne sjednice parlamenta Srpske.

Štrajkači Željeznica RS pred zgradom parlamenta, dvojici pozlilo

BANJALUKA - Štrajkači Željeznica RS koji već deveti dan štrajkuju glađu došli pred Narodnu skupštinu RS kako bi ih neko od rukovodstva primio na razgovor. Dvojici štrajkača je pozlilo.

Reklame

Najčitanije