Namještaj

Namještaj izvoze rekordno, a kubure sa sirovinama

TUZLA - BiH je u prvom kvartalu 2018. izvezla namještaja, posteljine, madraca i sličnih proi-zvoda u vrijednosti većoj od 300 miliona KM.

Kako da se riješite rupa od cigareta sa namještaja?

Da li vam se barem jednom dogodilo da nakon odlaska gostiju ostane trag na vašem omiljenom kauču i to izgorjeli trag od cigarete? Ili ste slučajno sami progorili nešto cigaretom? Vjerovatno jeste, ali ne morate mnogo da brinete, jer i za to postoji rješenje.

Kućni sajam kompanije GMP: Domaći namještaj svjetskog kvaliteta

BANJALUKA - Treći kućni sajam kompanije GMP, simboličnog naziva "Nova kolekcija", koji je od 11. do 13. aprila održan u kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, predstavio je novitete i nove linije namještaja, a učestvovalo je više od 100 inostranih partnera i predstavnika lanaca najvećih maloprodajnih objekata u regionu.

Izvoz namještaja iz BiH veći za 14 posto

SARAJEVO - Izvoz namještaja iz Bosne i Hercegovine za devet mjeseci ove godine iznosio je 374,7 miliona KM i veći je za 14 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Iz salona namještaja ukrao robu vrijednu preko 3.000 KM

TESLIĆ - Protiv lica G.H. iz Teslića podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj zbog sumnje da je iz salona namještaja vlasništvo preduzeća "Interlignum" iz Teslića ukrao robu u vrijednosti od 3.389 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za novi namještaj Tužilaštvo BiH izdvaja oko 121.000 KM

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH raspisalo je javni natječaj za kupovinu novog kancelarijskog namještaja, koji će biti plaćen oko 121.000 KM.

Nizak namještaj štedi prostor

Nizak namještaj se obično povezuje sa samačkim životom i boho stilom, ali ako se pažljivo ukombinuje, nema razloga da se ne uklopi u sve, čak i tradicionalne enterijere.

Dječjem krevetiću udahnite novi život

Mnogo je stvari koje nam ostanu poslije prvih godina roditeljstva, i većinu njih ćemo sigurno pokloniti svojim bliskim prijateljima i rođacima. Međutim, ponekad ostane poneki komad namještaja koji je kabast, a koji ne možemo nikome pokloniti.

Izvoz namještaja iz BiH povećan za 17 odsto

SARAJEVO - Ukupan izvoz drvne industrije BiH u 2016. godini iznosio je jednu milijardu i i 188 miliona KM.

Najčitanije