Namještaj

Kućni sajam kompanije GMP: Domaći namještaj svjetskog kvaliteta

BANJALUKA - Treći kućni sajam kompanije GMP, simboličnog naziva "Nova kolekcija", koji je od 11. do 13. aprila održan u kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, predstavio je novitete i nove linije namještaja, a učestvovalo je više od 100 inostranih partnera i predstavnika lanaca najvećih maloprodajnih objekata u regionu.

Izvoz namještaja iz BiH veći za 14 posto

SARAJEVO - Izvoz namještaja iz Bosne i Hercegovine za devet mjeseci ove godine iznosio je 374,7 miliona KM i veći je za 14 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Iz salona namještaja ukrao robu vrijednu preko 3.000 KM

TESLIĆ - Protiv lica G.H. iz Teslića podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj zbog sumnje da je iz salona namještaja vlasništvo preduzeća "Interlignum" iz Teslića ukrao robu u vrijednosti od 3.389 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za novi namještaj Tužilaštvo BiH izdvaja oko 121.000 KM

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH raspisalo je javni natječaj za kupovinu novog kancelarijskog namještaja, koji će biti plaćen oko 121.000 KM.

Nizak namještaj štedi prostor

Nizak namještaj se obično povezuje sa samačkim životom i boho stilom, ali ako se pažljivo ukombinuje, nema razloga da se ne uklopi u sve, čak i tradicionalne enterijere.

Dječjem krevetiću udahnite novi život

Mnogo je stvari koje nam ostanu poslije prvih godina roditeljstva, i većinu njih ćemo sigurno pokloniti svojim bliskim prijateljima i rođacima. Međutim, ponekad ostane poneki komad namještaja koji je kabast, a koji ne možemo nikome pokloniti.

Izvoz namještaja iz BiH povećan za 17 odsto

SARAJEVO - Ukupan izvoz drvne industrije BiH u 2016. godini iznosio je jednu milijardu i i 188 miliona KM.

Najčitanije