Navijači

Hrvatski huligani se nagodili za manju kaznu?

Čuvena "šestorka", koja je nedavno učestvovala u tuči na utakmici Partizan - Crvena Zvezda, postigla je dogovor s tužilaštvom u Beogradu prema kojem će priznati nasilničko ponašanje u zamjenu za zatvorsku kaznu do šest mjeseci.

Crnogorski navijači napadnuti u Zagrebu

ZAGREB - Crnogorski navijači napadnuti su u Zagrebu poslije rukometne utakmice reprezentacija Makedonije i Crne Gore (29:28) na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Navijači u Poljskoj 'zapalili' grad

Navijači Leha iz Poznanja priredili su nezaboravnu i pomalo nevjerovatnu bakljadu, a povodom 99. godišnjice Velikopoljskog ustanka (Poznanjski rat).

Hrvatski huligan najavio tuču na JNA: Čeka me težak dan, biće ih 600

Kod najmlađeg hrvatskog državljanina, 18-godišnjeg I.R.M. huligana koji je učestvovao u tuči na Partizanovoj tribini, pronašli su pismo.

Huliganima sa "večitog derbija" prijeti 12 godina zatvora

BEOGRAD - Scene nasilja na tribinama ponovo su skrenule pažnju javnosti sa sporta na huligane, ali ovog puta se očekuje da sve dobije i sudski epilog.

Hrvatski huligan pobjegao iz bolnice

Hrvatski huligan koji je povrijeđen u neredima na utakmici Partizana i Crvene zvezde u srijedu nestao je nakon pregleda na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gdje je bio zajedno s još jednim Hrvatom.

Na jugu međusobna tuča navijača Partizana, na terenu baklje sa sjevera

Na terenu stadiona u Humskoj izbila je tuča na južnoj tribini među navijačima Partizana, a na sjevernoj tribini su navijači Zvezde napravili bakljadu.

Hiljade navijača Kelna stiže na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (21.05) na "Marakani" igraju meč sezone protiv Kelna, koji neće biti bez podrške, jer u Beograd stiže 6.000 Nijemaca.

Molba ruskoj voditeljki: Obucite se tako da i mi možemo da odgledamo žrijeb

Iranski fudbalski navijači zamolili su rusku voditeljku Mariju Komandnuju da se ne obuče previše "seksi" za vrijeme finalnog žrijeba Svjetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine.

Sukob navijača PAOK-a i Pakistanaca u Atini

Grčka policija bacila je šok bombe i ispalila suzavac kako bi razdvojila navijače fudbalskog kluba PAOK i pripadnike pakistanske zajednice u Atini, među kojima je u nedjelju došlo do kratkih, ali nasilnih sukoba.

Reklame

Najčitanije