Navijači

Navijači Hajduka zasuli bakljama igrače: Dobićete batine

Teško razočaranje navijača Hajduka nakon poraza od Gorice (2:0) završilo je ružnim scenama na Poljudu.

Navijači Lacija šokirali javnost: Ženama nije mjesto na tribini

Najžešći dio navijača Lacija šokirao je javnost svojim ponašanjem prema ženama.

Navijači Hajduka izašli iz zatvora

Iz zatvora u Padinskoj skeli danas je otpušteno 13 pripadnika navijačke grupe "Torcida" iz Splita, pošto su odslužili kaznu od 15 dana zatvora zbog divljanja na benzinskoj pumpi u Vrčinu početkom avgusta, prilikom putovanja na utakmicu splitskog Hajduka u Bugarsku, saznaje Tanjug.

Navijači "Torcide" izašli iz zatvora i protjerani iz Srbije

BEOGRAD - Iz zatvora u Padisnkoj skeli danas je otpušteno 13 hrvatskih navijača "Torcide" iz Splita, pošto su odslužili kaznu od 15 dana zatvora, zbog divljanja na benzinskoj pumpi mol u Vrčinu početkom avgusta, prilikom putovanja na utakmicu splitskog Hajduka u Bugarsku, saznaje Tanjug.

Najmanje 12 navijača FK Barselona poginulo u saobraćajnoj nesreći

GAJAKIL - Najmanje 12 navijača fudbalskog tima "Barselona" iz Ekvadora je poginulo, dok je 30 povrijeđeno kada se prevrnuo autobus u kome su putovali.

Nacistički dernek BBB: Malo "klali", malo "pili krv"

Hrvatski helsinški odbor u okviru projekta „Izravna prevencija navijačkog nasilja“ napisao je analizu zbivanja na mečevima 2. kola Hrvatske fudbalske lige.

Hrvatskim huliganima uhapšenim u Srbiji prijeti do osam godina zatvora

Protiv 13 torcidaša osumnjičenih da su počinili krivično djelo teške krađe i ugrožavanja bezbjednosti na benzinskoj pumpi u Vrčinu Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je niz krivičnih postupaka.

Hrvatskim navijačima određeno 30 dana pritvora

BEOGRAD - Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana za 13 hrvatskih navijača, koji se sumnjiče da su počinili krivično djelo ugrožavanje bezbijednosti, prilikom divljanja na benzinskoj pumpi u Vrčinu prošle sedmice, prenosi Pink.

"Srpska policija nije tražila podatke o navijačima 'torcide'"

ZAGREB - Srpska policija nije tražila od hrvatske policije podatke o navijačima hrvatske "torcide", koje tereti da su se nasilno ponašali na benzinskoj pumpi u Vrčinu, izjavio je danas zamjenik glavnog direktora hrvatske policije za opštu sigurnost Dražen Vitez.

Po 15 dana zatvora za 14 navijača iz Splita

BEOGRAD - Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 navijača Hajduka iz Splita sa po 15 dana zatvora, a ostalih 13 privedenih je oslobođeno, piše "Politika".

Najčitanije