Nebojša Radmanović

Radmanović: Savjet ministara četiri godine nije obratio pažnju na Izborni zakon

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović istakao je da se u posljednjih nekoliko mjeseci, povodom održavanja opštih izbora u BiH, stvorila turbulentna politička klima u čitavoj zemlji, ali i da je tome prethodio četvorogodišnji mandat u kojem Savjet ministara nije obratio pažnju na Izborni zakon BiH.

Radmanović: Novine koje donosi Izborni zakon ne možemo primijeniti do izbora

BANJALUKA - Delegat u Domu naroda parlamenta BiH Nebojša Radmanović rekao je da je nekoliko prijedloga izmjena Izbornog zakona BiH propalo jer nema kvalitetne većine na nivou BiH ni za jednu važnu stvar.

Radmanović: Nisam odlučio o kandidaturi na izborima

Ogromna većina Srba misli da ne treba ići u NATO zbog više emotivnih razloga i oko toga nema dilema, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Nebojša Radmanović, potpredsjednik SNSD-a.

Radmanović: NATO-u odgovara ovakva situacija u BiH

BANJALUKA - Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović ocijenio je da NATO i zapadni dio civilizacije neće da riješi pitanje članstva BiH u NATO, jer im ovakva situacija odgovora da bi ovdje pravili probleme.

Radmanović i Mićić u trci za predsjednika RS?

BANJALUKA - Nebojša Radmanović (SNSD) i Mićo Mićić (SDS), s jedne strane, te Nikola Špirić (SNSD) i Mirko Šarović (SDS), s druge, kako sada stvari stoje, najozbiljniji su kandidati za budućeg predsjednika RS, odnosno srpskog člana Predsjedništva BiH.

Radmanović: Grupa pojedinaca u BiH radi šta im se sviđa

SARAJEVO - Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović smatra da ne postoji Savjet ministara i kakva-takva vlast u BiH već grupa pojedinaca koji ne odgovaraju ni svojim partijama, već rade šta im se sviđa.

Sjednica Doma naroda BiH zakazana, održavanje upitno

SA­RA­JE­VO - Tri od pet de­le­ga­ta iz klu­ba srpskog na­ro­da u Do­mu na­ro­da Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne BiH, i to Sre­do­je No­vić (SNSD), Ne­boj­ša Ra­dma­no­vić (SNSD) i Dra­gu­tin Ro­dić (DNS), oba­vi­jes­ti­li su da ne­će do­ći na sje­dni­cu tog Do­ma u ponedjeljak.

Najčitanije