Nedeljko Čubrilović

Sjednica Skupštine nastavljena u maloj sali bez prisustva opozicije

BANJALUKA - U maloj sali Narodne skupštine Republike Srpske nakon pauze nastavljena je sjednica poslaničkim pitanjima ministrima u Vladi Srpske - aktuelni čas.

Čubrilović i Mićić: Bijeljina jedno od najvažnijih mjesta u RS

BIJELJINA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Bijeljini da ovaj grad ima svu podršku i Vlade Republike Srpske i njega kao predsjednika parlamenta kada je riječ o osposobljavanju industrijskih zona, spremnih za nove investitore.

Čubrilović: Konačna potvrda neprofesionalnog rada pravosuđa BiH

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ocijenio je danas da je izricanje oslobađajuće presude bivšem komandantu takozvane Armije BiH Naseru Oriću i pripadniku te vojske Sabahudinu Muhiću konačna potvrda neprofesionalnog, selektivnog i političkog rada pravosuđa BiH.

Čubrilović: Šnjegota može da ovlasti zaposlenika u Glavnoj reviziji da podnese izvještaj

BANJALUKA - Komentarišući tvrdnje opozicije da su revizorski izvještaji nelegalno stavljeni na dnevni red, jer 12. oktobra stupa na snagu odluka o razrješenju glavnog revizora Duška Šnjegote, predsjednik NS RS Nedeljko Čubrilović izjavio je da izvještaji mogu da budu razmatrani i da je sve definisano članom 11 Zakona o glavnoj reviziji.

PDP: Snimak demantuje Čubrilovića, odmah da podnese ostavku

BANJALUKA - Snimak iz Narodne skupštine Republike Srpske tokom sporne sjednice parlamenta Srpske, na kojem Borislav Šarić, načelnik Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata, potvrđuje da su policajci u zgradu pozvani po nalogu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, nedvosmisleno dokazuje da je Nedeljko Čubrilović prekjuče slagao i institucije i građane, saopšteno je danas iz Partija demokratskog progresa.

Čubrilović nije izdao naredbu za ulazak policije u NS RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović nije izdao naredbu za ulazak policije u Narodnu skupštinu Republike Srpske, 13. septembra 2017. godine.

Čubrilović: U Skupštinu Republike Srpske nije upućen zahtjev za suspenziju referenduma

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović potvrdio je danas da u parlament dosad nije upućen zahtjev ni za raspravu o suspenziji referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH, niti o rezoluciji o vojnoj neutralnosti RS.

Čubrilović: Vidi se nerazumijevanje Međunarodne zajednice prema situaciji u BiH

SARAJEVO - Rješenja za probleme u BiH moraju se tražiti unutar institucija ove zemlje, izjavio danas u Sarajevu predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović nakon sastanka sa delegacijom Komiteta za međunarodne poslove Doma lordova Parlamenta Velike Britanije.

Čubrilović: Narodna skupština opredijeljena za reformske procese

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović naglasio je u razgovoru sa ambasadorom Švajcarske u BiH Andreom Rauber Sakser da je parlament Srpske opredijeljen za reformske procese i napredak na putu evropskih integracija, uvažavajući specifičnosti i ustave Srpske i BiH.

Čubrilović: Naredne sedmice konsultacije sa poslaničkim klubovima

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović najavio je da će naredne sedmice biti održane konsultacije sa šefovima poslaničkih klubova o zakazivanju 22. redovne sjednice parlamenta Srpske.

Reklame

Najčitanije