Nenad Berić

Sud prihvatio priznanje krivice: Berić i Savić idu na robiju za bombaški napad u Banjaluci

BANJALUKA - BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci prihvatio je sporazum o priznanju krivice koji su potpisali Banjalučanin Nenad Berić (37) i njegov sugrađanin Aleksandar Savić (32), te ih osudio na 10, odnosno devet godina robije za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Berić i Savić pristali na 19 godina robije za bombaški napad na profesora Šakotu

BANJALUKA - Nenad Berić (37) iz Banjaluke i njegov sugrađanin Aleksandar Savić (32) stavili su danas svoje potpise na sporazum o priznanju krivice za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Berić i Savić priznali bombaški napad na profesora Šakotu

BANJALUKA - Nenad Berić (37) i Aleksandar Savić (32) potpisali su Sporazum o priznanju krivice za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu (60).

Banjalučki profesor otkrio kako je plaćao Beriću da bude oslobođen

BANJALUKA - Nenadu Beriću (37) dao sam najmanje 30.000 maraka jer me uvjeravao da zna sudije i da mi može pomoći kako bih bio oslobođen optužbi u procesu koji je protiv mene vođen. Berić je tvrdio da ima takvu moć da "sređuje" čak i procese za ubistva. On je prevarant i lažov, a ja sam ispao naivan.

Okružni sud produžio pritvor Beriću i Saviću

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud produžio je pritvor za Nenada Berića /36/ i Aleksandra Savića /37/ iz Banjaluke, koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva profesora Spase Šakote u oktobru prošle godine u Banjaluci.

Detalji optužnice protiv Berića i Savića: Bombama na Šakotu nakon neispunjenog obećanja

BANJALUKA - Optužnicu protiv Nenada Berića i Aleksandra Savića, koja ih tereti za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu, potvrdio je Okružni sud u Banjaluci.

Beriću i Saviću jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubistva Šakote

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor Nenadu Beriću (36) i Aleksandru Saviću (37) iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivično djelo pokušaj teškog ubistva banjalučkog profesor Spase Šakote i izazivanje opšte opasnosti.

Najčitanije