Nenad Stevandić

Stevandić: Za srpskog člana Predsjedništva podržaćemo onog kandidata kojeg Sarajevo najmanje voli

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras da će ta stranka na predstojećim Opštim izborima u BiH za srpskog člana Predsjedništva BiH podržati onog kandidata "kojeg najmanje voli Sarajevo".

Načelnici Kliničkog centra RS napustili sindikat doktora

BANJALUKA – Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić, njegov zamjenik Nenad Stevandić i još devet ljekara i načelnika klinika Univerzitetskog kliničkog centra RS zatražili su danas da se iščlane iz Strukovnog sindikata doktora medicine RS zbog protivljenja najavljenom štrajku medicinara širom RS, otkriva portal Capital.

Stevandić: Mektić pokušava da Srebrenicu stavi u kontekst Holokausta

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić pokušava da sudsku presudu o Srebrenici stavi u kontekst Holokausta, što je nezabilježeno u istoriji Srpske, te najavio da će parlament Srpske osuditi politiku satanizacije svog naroda i institucija.

Mektić: Neka Stevandić tuži, baš me briga

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić smatra da je potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić na prošlim izborima izabran greškom SDS-a.

Stevandić najavio tužbu protiv Mektića

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić najavio je danas tužbu protiv ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića zbog, kako kaže, stavova koje je Mektić iznio juče u emisiji RTRS-a "Ukrštenica".

Stevandić: Pokušavaju da odstrele Dodika i mene jer smo najjači

SARAJEVO - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić je, komentarišiću navodne spiskove “nepodobnih Srba”, rekao da je to netačna i podmukla priča, te da mu je logično što su poslije predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, uslikali i njega, jer oni traže način da pokušaju da odstrele one za koje smatraju da su trenutno najjači.

Stevandić: Fokus na Srpskoj, a ne na paravojnim formacijama i hodžama u FBiH

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da je skupštini podmetnuto da su se u njenim prostorijama okupljale paravojne formacije i da niko nikada u Srpskoj nije pozivao na nasilje.

Stevandić: Srpska ima legalne formacije, nisu joj potrebne paravojne

BANJALUKA – Nenad Stevandić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, nazvao je "budalama" sve one koji rade na formiranju paravojnih formacija u BiH.

Stevandić: Podržati deklaraciju i opstanku srpskog naroda

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić očekuje da će zajednička deklaracija Srbije i Srpske o opstanku srpskog naroda dobiti punu podršku svih segmenata društva.

Stevandić: Ujedinjena Srpska posvećena stabilnosti

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da je ova politička partija posvećena stabilnosti Republike Srpske i kreaciji ekonomskih projekcija važnih za napredak društva.

Reklame

Najčitanije