Nenad Stevandić

Stevandić: Trebamo bolju nacionalnu i ekonomsku politiku

FOČA - Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić poručio je sa predizbornog skupa u Foči da postoje uslovi za bolji ekonomski razvoj Srpske i da ta stranka ima konkretan program kako to ostvariti.

Stevandić: Ne dozvoliti da oni koji su zatrovali odnose u Srpskoj prenesu razdor u Srbiju

BEOGRAD - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poručio je danas da se Srpska može očuvati samo jedinstvom i podrškom njenim institucijama i ljudima koji ih vode, te da se ne smije dozvoliti da "bilo ko, ko je već zatrovao odnose u Srpskoj, to trovanje i razdor prenese i u Srbiju".

Stevandić: Srpska treba bolje predstavljanje u BiH

BIJELJINA - Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić izjavio je večeras na tribini u Bijeljini da su građani prepoznali nacionalni i ekonomski program ove stranke i da sa optimizmom očekuju izbore.

Stevandić: Sarajevsko-romanijska regija ključna za Srpsku

SOKOLAC - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić istakao je danas da je Sarajevsko-romanijska regija ključna za Srpsku, iako nema preveliki broj stanovnika, ali ima strateški važnu teritoriju i povezane gradove.

Stevandić: Za ostanak mladih i bolju pronatalitenu politiku

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da se Ujedinjena Srpska zalaže za ostanak mladih na ovim prostorima i za bolju pronatalitenu politiku u Srpskoj i da je s tim ciljem danas donirala igralište djeci banjalučkog naselja Kumsale.

Stevandić: Imamo projekat za stvaranje 25.000 radnih mjesta

SRBAC - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da stranka ima projekat koji će omogućiti otvaranje 25.000 radnih mjesta u realnom sektoru.

Stevandić pozvao na srpsko jedinstvo i slogu

BRATUNAC - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da je Republika Srpska najveća srpska pobjeda u posljednjih 200 godina koja se mora sačuvati i razvijati, jer je garant slobode srpskog naroda sa lijeve strane Drine.

Stevandić: Očuvati sjećanje na stradanje Vozućana

DOBOJ - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poručio je danas da dokle god postoji "Marš stazama egzodusa" koji se završava u Vozući, Srbi zaslužuju da se upisuju u narod koji njeguje svoju tradiciju, sa pijetetom se sjeća svojih žrtava i trudi se da za zločine nad srpskim narodom i za egzodus Vozućana jednog dana počinioci odgovaraju.

Stevandić: Vjera u Republiku Srpsku je ključ pobjede

BIJELJINA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da je vjera u Republiku Srpsku ključ pobjede vladajuće koalicije na predstojećim izborima, koja će obezbijediti bolje predstavljanje Srpske u BiH od dosadašnjeg.

Stevandić: Na izborima ne pobjeđujemo radi sebe, nego radi interesa Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da ova partija ima “nadmoćan ekonomski program i nacionalnu platformu” i da pripada bloku koji na predstojećim izborima ne pobjeđuje radi sebe, nego radi interesa Republike Srpske.

Najčitanije