Nenad Stevandić

Stevandić: SDS izjednačio Islamsku državu i Ravnogorski pokret

BANJALUKA - SDS je izjednačavanjem Islamske države i Ravnogorskog pokreta u Izvještaju Ministarstva bezbjednosti potvrdio poltronstvo Bakiru Izetbegoviću i SDA, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

Stevandić: SzP potvrđuje lojalnost Izetbegoviću

BANJALUKA - Najava predstavnika Saveza za promjene da neće doći na sastanak kod predsjednika RS Milorada Dodika je potvrda njihove lojalnosti bošnjačkom članu Predsjedništva BiH, Bakiru Izetbegoviću, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

Stevandić: Presuda Oriću krah pravosuđa BiH

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić smatra da nakon oslobađajuće presude Naseru Oriću u Srpskoj nije potreban nikakav referendum o radu Suda i Tužilaštva BiH, jer je ovo dovoljno da se konstatuje krah pravosuđa BiH.

Stevandić: Opozicija će tražiti razlog za politički rat sa institucijama

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić smatra da će opozicija u Srpskoj tražiti razlog za opstrukciju i politički rat sa republičkim institucijama, a u fokusu će biti parlament i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Dodik: Nemam ništa protiv razgovora političkih lidera

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nema ništa protiv razgovora lidera političkih stranaka u Srpskoj.

Mirna šetnja Ujedinjene Srpske protiv podjela i sukoba

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska (US) i njen lider Nenad Stavandić organizirali su u Banjaluci mirnu šetnju protiv sukoba i podjela, koju su simbolično nazvali "Mir, braćo".

Stevandić: Drago mi je da je plan za izazivanje nasilja propao

BANJALUKA – Nenad Stevandić, potpredsjednik Narodne skupštine RS, rekao je u obraćanju novinarima da je sjednica parlamenta nastavljena, usvojen je dnevni red i u toku je aktuelni čas.

Stevandić: Govedarica pokazuje da je spreman da služi stranim mentorima po cijenu nereda

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da je očekivano da neko ko gubi podršku naroda poziva na nasilje, poput predsjednika SDS-a Vukote Govedarice.

Stevandić: Podrška Vladi sve dok ne sprovodi štetne odluke

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je da će Vlada Republike Srpske imati podršku ove stranke sve dok ne sprovodi odluke koje su na štetu Republike, pa tako i kada je riječ o knjiženju perspektivne vojne imovine na BiH.

Stevandić: Odlukom Ustavnog suda pokušava se izazvati nova kriza

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je Srni da odluka Ustavnog suda BiH, kojom je kao neosnovana odbijena apelacija Srpske podnesena protiv presuda Suda BiH kojima je naloženo da vojni objekat "Veliki Žep" u Han Pijesku bude uknjižen na BiH, neće biti ni prva ni posljednja nesprovedena odluka ovog suda.

Reklame

Najčitanije