Nikola Tesla

Poskupljenje smještaja u studentskom domu "Nikola Tesla" u Banjaluci nije isključeno

BANJALUKA - O cijenama smještaja u Studentskom domu "Nikola Tesla" u Banjaluci nadležni će razgovarati narednih dana, a kako navodi direktor ove ustanove pojeftiniti sigurno neće, ali se još ne zna da li će možda poskupjeti.

Malešević posjetio prvi paviljon SC 'Nikola Tesla': Cilj bolji uslovi za studente

BANJALUKA - Dane Malešević, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske posjetio je Paviljon jedan Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci.

Brucoši od ove godine i u četvrtom paviljonu

BANJALUKA - Konkurs za smještaj brucoša i studenata master studija u banjalučki Studentski centar "Nikola Tesla" objavljen je u petak, u kojem je novina da će brucoši od ove godine moći da konkurišu i za smještaj u četvrtom paviljonu centra.

Klikom do studentske sobe

Studenti već sada mogu putem preliminarne elektronske prijave da se prijave za smještaj u Studentskom domu "Nikola Tesla".

Na aerodromu 'Nikola Tesla' rekordnih 23.000 putnika u jednom danu

BEOGRAD - Aerodrom "Nikola Tesla" prvi put u istoriji opslužio je više od 23.000 putnika, što je rekord u jednom danu.

Sudarili se avion i traktor na aerodromu u Beogradu

BEOGRAD - Na aerodromu "Nikola Tesla" jutros je došlo do sudara u kojem su učestvovali avion i traktor.

Nikola Tesla-jedan od najumnijih ljudi 20. vijeka

BANJALUKA - Današnji svijet ne bi mogao da funkcioniše bez mnogobrojnih izuma Nikole Tesle, velikog srpskog naučnika i pronalazača svjetskog glasa, istakla juče u Banjaluci Gordana Lihović, član Upravnog odbora Saveza inovatora RS.

Obilježavanje 161. godišnjice rođenja Nikole Tesle

BANJALUKA - Savez inovatora RS će tradicionalno obilježiti 161. godišnjicu od rođenja Nikole Tesle i tim povodom će biti upriličena svečanost u ponedjeljak s početkom u 10.30 ispred biste našeg velikog naučnika svjetskog glasa u centru grada.

Izložba o Nikoli Tesli pred Moskovljanima

MOSKVA - Teslin trasnformator i modeli dva njegova indukciona motora, kao i fotografije i naučnikove beleške i proračuni dio su izložbe “NikolaTesla - duh, delo, vizija”, koja je danas otvorena u Moskvi, u okviru manifestacije Dani Beograda u ruskoj prijestonici.

Maturanti Elektrotehničke škole oprostili se od đačkih klupa

BANJALUKA - Uz muziku i trubače maturanti Elektrotehničke škole Nikola Tesla oprostili su se od đačkih klupa.

Reklame

Najčitanije