Nikola Tesla

Preminuo Vilijam Bil Terbo najbliži rođak Nikole Tesle

NJU DŽERZI - Najbliži, do sada, živi rođak Nikole Tesle, Vilijam Bil Terbo, preminuo je 14. avgusta u svojoj kući u Nju Džerziju, u svojoj 89 godini, saznaje Tanjug iz izvora bliskih porodici.

Završetak obnove paviljona do početka akademske godine

BANJALUKA - Radovi na obnovi paviljona "jedan" i "dva" Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci trebalo bi da budu završeni do početka akademske godine u oktobru, rekao je danas ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević.

"Nikola Tesla" srušio rekord i prije roka

BEOGRAD -- Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je u jutarnjim časovima, uslužio svog tromilionitog putnika, što je osam dana ranije nego prošle godine.

Avion vanredno sletio u Beograd, putnici pozlilo

BEOGRAD - Avion tipa Erbas A320 avio-kompanije Freebird Airlines, koji je saobraćao na liniji Brisel - Izmir, sa 179 putnika i sedam članova posade je u 19.25 časova vanredno sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, zbog putnice kojoj je pozlilo.

Zanimljivosti koje možda niste znali o Nikoli Tesli

Nikola Tesla poznat je po brojnim izumima bez kojih moderni svijet ne bi bio ovakav kakav jeste. Zapitajte se da li znate baš sve o njemu? Za početak, rođen je 10. jula 1856. godine.

Vanredno slijetanje na "Teslu", putniku pozlilo

BEOGRAD - Avion kompanije "Lufthansa German Airlines" sa 125 putnika i šest članova posade, koji je saobraćao na liniji Minhen - Sofija, vanredno je danas sletio na Aerodrom Nikola Tesla Beograd zbog putnika kojem je pozlilo.

Avion zbog agresivnih putnika prinudno sletio

BEOGRAD - Avion kompanije "Nover", sa 156 putnika, koji je saobraćao na liniji Hanija-Oslo, tokom protekle noći vanredno i bezbjedno sletio je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zbog agresivnog ponašanja putnika.

Avion "Lufthanze" prinudno sletio na "Teslu"

BEOGRAD - Avion tipa "Erbas A319" avio-kompanije "Lufthanza" koji je saobraćao na relaciji Minhen - Ankara, vanredno je u 23:04 sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Nikola tuži Teslu zbog krađe

Manje poznata električna start-up Nikola Motor Company odlučila je da tuži Teslu zbog krađe intelektualnog vlasništva.

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Avion "erbas A320" kompanije "Turkish airlines", koji je saobraćao na relaciji Frankfurt - Istanbul, vanredno je danas sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je iz aerodroma.

Najčitanije