Nikola Tesla

Brnabić: Koncesija za aerodrom "Vansi erportsu"

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić potvrdila je danas da je francuska kompanija "Vansi erports" (Vinci Airports) pobijedila na tenderu za koncesiju za beogradski Aerodrom Nikola Tesla i poručila da je riječ o milijardu i po evra, što kroz finansije, što kroz investicije.

Studenti od nedjelje u svojim sobama

BANJALUKA - Studenti već sutra mogu da se jave upravi SC “Nikola Tesla” kako bi ih blagovremeno razmjestili u paviljone 1,3 i 4 jer će već u nedjelju moći da donesu stvari i popunjavaju sobe.

Sanacija "studenjaka": Oko 70 soba biće useljivo za par dana, ubacuju se dodatni kreveti

BANJALUKA - Oko 70 soba u prvom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, koji je pretrpio štetu u nevremenu, biće osposobljeno za nekoliko dana kako bi se studenti mogli useliti i pohađati nastavu, koja počinje u ponedjeljak.

Babić: U subotu moguće useljenje u treći paviljon

BANJALUKA - Direktor banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla" Zoran Babić izjavio je danas da se već od subote, 23. decembra, studenti mogu useljavati u objekat trećeg paviljona studentskih domova oštećenih u nevremenu koje je pogodilo Banjaluku prije nekoliko dana, dok se narednih 10 do 15 dana može očekivati sanacija krovova paviljona jedan i dva.

IV paviljon Studentskog centra "Nikola Tesla" počeo da prokišnjava

BANJALUKA - IV paviljon Studentskog centra "Nikola Tesla" , jedini koji je bio u dobrom stanju nakon olujnog vjetra koji je u ponedjeljak zahvatio Banjaluku, prema objavama studenata, počeo je da prokišnjava.

Hitna rekonstrukcija oštećenih objekata banjalučkog SC

BANJALUKA - Prvi i drugi paviljon Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci neće biti privremeno sanirani, već će se po hitnom postupku raditi njihova kompletna rekonstrukcija.

Počinje obnova Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci

BANJALUKA - Studenti su se juče, zajedno sa majstorima, angažovali kako bi podigli na krov potreban materijal za sanaciju trećeg paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla", čija bi obnova, ukoliko to vrijeme dozvoli, trebalo da počne već danas.

Vanredno stanje u Studentskom centru "Nikola Tesla"

BANJALUKA - U Studentskom centru "Nikola Tesla" proglašeno je vanredno stanje zbog problema koje je izazvao sinošnji olujni vjetar, potvrdio je Zoran Babić, direktor Studentskog centra "Nikola Tesla".

Na aerodromu Nikola Tesla sumnjiv paket

BEOGRAD - Na aerodromu "Nikola Tesla" u robnom dijelu, odvojenom od zgrade kroz koju prolaze putnici, pronađen je večeras paket sumnjive sadržine, ali nema nikakve opasnosti, nezvanično saznaje Tanjug.

Publika može čuti Teslu i Pupina

BANJALUKA - Postavka koja pokazuje da je u slozi spas i da treba razbiti predrasude o tome da su Pupin i Tesla bili u sukobu, da dugo nisu razgovarali i da se nisu voljeli, otvorena je danas pod nazivom "Tesla i Pupin na istom putu" u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci NUB RS u Banjaluci.

Reklame

Najčitanije