Nož

S nožem u leđima popio pivo, pa tek onda otišao doktoru

Muškarac koji je bio uključen u barsku tuču nije dopustio da ga nož u leđima spriječi u ispijanju pića.

Nožem ranio brata

CAZIN - Policija u Cazinu privela je muškarca A.A. (31) koji je u subotu kuhinjskim nožem lakše ranio svoga 37-godišnjeg brata s identičnim inicijalima, potvrđeno je iz lokalne policijske stanice.

Vojnik ubio naoružanog napadača u Beču

BEČ - Ispred ambasada i drugih diplomatskih objekata u Beču pojačane su mjere obezbjeđenja nakon što je ispred rezidencije ambasadora Irana vojnik pucao i ubio muškarca koji je ga je ubadao sječivom, objavila je danas austrijska policija, prenosi Rojters.

Napadač nožem došao u Austriju kao izbjeglica

BEČ - Avganistanac, koji je u srijedu uveče izbo tri člana jedne austrijske porodice i jednog Čečena u Beču, došao je u Austriju kao izbjeglica 2015. godine, tokom migrantske krize.

Napadač iz Beča Avganistanac, pojačano prisustvo policije

BEČ - Austrijska policija saopštila je danas da je pritvorila 23-godišnjeg Avganistanca osumnjičenog da je povezan sa napadima nožem u Beču u kojima je teško povrijeđeno četvoro ljudi.

Četvoro povrijeđeno u napadu nožem u Beču, objavljena slika napadača?

BEČ - Dvije žene i jedan muškarac povrijeđene su kada je na njih nasrnuo muškarac naoružan nožem u bečkom zabavnom parku Prater, navode tamošnji mediji pozivajući se na gradske vlasti.

Dvije osobe izbodene nožem u Sarajevu

SARAJEVO - Dvije osobe povrijeđene su ubodima noža sinoć u sarajevskom naselju Dobrinja, potvrđeno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Sin ubio oca u selu kraj Tutina

TUTIN - Damir T. (20) usmrtio je nožem oca Sabra (46) u selu Pope kraj Tutina.

Učenik Vojne gimnazije nožem povrijedio koleginicu

BEOGRAD - Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije je u internatu te škole nožem povrijedio učenicu četvrtog razreda, a oboje su zbrinuti na Vojnomedicinskoj akademiji /VMA/ u Beogradu.

Učenik izboden nožem u Rakovici

BEOGRAD - Učenik osmog razreda P. K.(14) uboden je danas oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem, dva puta u leđa neposredno u blizini OŠ "Vladimir Rolović" u ulici Omladinsko šetalište.

Najčitanije