Obuća

Najviše žalbi na obuću, aparate za domaćinstvo i račune

BANJALUKA - Generalni sekretar banjalučkog Udruženja za zaštitu potrošača "Reakcija" Slaviša Kajkut rekao je Srni da su u proteklih pet mjeseci potrošači najveći broj prigovora imali na prodaju proizvoda, najviše obuće i tehničkih aparata za domaćinstvo, i usluge od opšteg ekonomskog interesa, telekomunikacije i isporuku toplotne i električne energije.

Humanitarni kontejneri u Banjaluci na meti kradljivaca

BANJALUKA - Postavljeni kontejneri za odlaganje odjeće i obuće na teritoriji grada pokazali su se kao veoma korisni, međutim ono što stvara problem jesu učestala obijanja ovih kontejnera i krađa odjeće.

Počela obuka za šivače i obućare u Doboju i Modriči: Posao nada za najbolje

DOBOJ - U Doboju i Modriči je počela obuka ukupno 32 polaznika za šivača i izradu gornjeg dijela obuće.

Ljetnja obuća koja je najgora za vaša stopala

Pazite se šta nosite ljeti jer je određena vrsta obuće veoma opasna za vaša stopala!

"Dermal R": Do kraja godine još 100 novih radnih mjesta

KOTOR VAROŠ - Fabrika za proizvodnju obuće "Dermal R" iz Kotor Varoša planira da do kraja godine zaposli još 100 radnika, a koji bi sa postojećih 527 trebalo da nastave širenje poslovanja i nastavak uspješne priče ovog preduzeća.

Školovala se za psihologa, zarađuje kao obućar: Banjalučanka izrađuje cipelice za bebe

BANJALUKA - Banjalučanka Dubravka Vujnović Božić, koja za bebe kreira i izrađuje nehodajuće cipelice od prirodnih materijala, inače psiholog, kaže da posao za koji se školovala radi volonterski, a od obućarskog posla za koji nema ni dana škole, zaradi koju marku.

Najčitanije