Odjeća

Birajte boje koje podmlađuju

Nije tajna da pravi izbor boja koje idu uz vaš ten i nijansu kose može ne samo da vas osvježi, već i da vas podmladi za deset pa i više godina, tvrde britanski stilisti. Takav efekat najlakše ćete ostvariti pastelnim tonovima, pogotovo ukoliko ste se s ljetovanja vratili preplanulog tena.

Odjeću skupljenu tokom pranja proširite za čak 5 centimetara

Vjerovatno smo svi bar jednom u životu, neodgovarajućim održavanjem, 'uništili' omiljeni džemper.

Kradljivica u donji veš strpala "čitav ormar"

Bez obzira na to što danas u svakoj radnji postoje kamere, kradljivci ne odustaju i postaju čak sve kreativniji nastojeći da ih izbjegnu.

Uskoro 10 novih kontejnera za polovnu odjeću i obuću

BANJALUKA - Udruženje "Mozaik prijateljstva" planira da u narednom periodu postavi još 10 kontejnera za prikupljanje polovne odjeće i obuće u nekoliko naselja.

Počela obuka za šivače i obućare u Doboju i Modriči: Posao nada za najbolje

DOBOJ - U Doboju i Modriči je počela obuka ukupno 32 polaznika za šivača i izradu gornjeg dijela obuće.

Kako da izgledate lijepo i na +30

Odložite šortseve i japanke i potrudite se da budete elegantni i tokom ljeta... jer vi ste muškarac od stila! Evo nekoliko savjeta kako da to postignete.

Greške kojima uništavate odjeću

Svaki komad odjeće ima rok trajanja, ali nesavjesni vlasnici ponekad ga unište i mnogo ranije. Saznajte u čemu oni griješe kako ne biste uradili isto i uništili omiljene krpice.

10 savjeta uz koje će vas odjeća učiniti mršavijima

Odjeća može biti itekako dobar pomagač za prividno skidanje kilograma i stvaranje vitkije figure, ali nekad nismo sigurni što trebamo nositi i kombinovati kako bismo postigli taj efekat.

Koliko novca Jelena Đoković troši na odjeću?

Supruga Novaka Đokovića slovi za skromnu ženu, a kada je modni stil u pitanju Jelena je spremna da potroši tačno određenu sumu novca.

Kako da sredite ormar za 15 minuta

Da li satima stojite ispred ormara i razmišljate odakle početi? Da li se pred Vama nalazi kula od garderobe koja vam, iskreno, ne treba. Satima kasnije ormar je složen... Učinite to na jednostavan način.

Reklame

Najčitanije