Odjeća

Što nositi na intervju za posao?

Kako izgledati profesionalno, ali zadržati individualnost i oduševiti buduće poslodavce?

Vratite crnu boju svojoj odjeći

Vratite crnu boju svojoj odjeći s ovim jednostavnim, ali efikasnim trikom za koji vam je potreban samo jedan jeftin sastojak koji svako ima u svojoj kuhinji.

Odjeća koju ne biste trebali nositi na poslu

Čak i kada radite negdje gdje odjeća i obuća nisu strogo propisani (banka, javna ustanova, državna služba), postoje nepisana pravila odijevanja koja ne biste smjeli kršiti.

Trendovi koji će obilježiti proljeće

Većina muškaraca bi rekla da ne prati modu. Njima je važno da se osjećaju prijatno i udobno u odjeći koju nose.

Kako odabrati boju odjeće koja najbolje pristaje vašoj nijansi tena

Obično s dolaskom toplijih dana mnogi požele da uskoče u odjeću vedrijih boja. Ako ste zbunjeni i niste sigurni kako bi vam stajala neka boja koju biste rado nosili, zasigurno će vam koristiti ovi savjeti.

Trik koji vraća crnoj odjeći prvobitnu boju

Vaša omiljena garderoba u crnoj boji je izblijedila? Ne brinite, postoji jedan jeftin trik koji zaista spašava stvar.

Humanitarni kontejneri u Banjaluci na meti kradljivaca

BANJALUKA - Postavljeni kontejneri za odlaganje odjeće i obuće na teritoriji grada pokazali su se kao veoma korisni, međutim ono što stvara problem jesu učestala obijanja ovih kontejnera i krađa odjeće.

Detalji koji će osvježiti vaš stil

Zimska moda ne mora biti dosadna i jednolična. Iako kaputi i jakne vode glavnu riječ, to ne znači da drugim odjevnim komadima i pažljivo odabranim detaljima ne možete u trenu učiniti svoje zimske outfite puno zanimljivijim i ljepšim.

U BiH uvezeno više od pola milijarde maraka odjevnih predmeta

BANJALUKA - Bosna i Hercegovina uvezla je prošle godine odjeću vrijednu više od pola milijarde maraka (524 miliona KM), od čega je gotovo 50 odsto došlo iz Turske i Kine, pokazuju podaci Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Odjeća koju bi muškarci poslije 30. trebali izbjegavati

Popularni muški magazini napravili su listu odjevnih komada i modnih dodataka koje muškarci ne bi smjeli nositi nakon 30. godine života. Jednoglasno potpisujemo njihov izbor, a u nastavku provjerite koji su se predmeti našli na popisu

Najčitanije