Pedofilija

Bijeljinca osumnjičenog za pedofiliju nisu pritvorili

BIJELJINA - Tridesetpetogodišnji Bijeljinac D.S. koji je osumnjičen da je djevojčicama, od kojih najmlađa ima 11 godina, slao fotografije svog obnaženog tijela nije pritvoren.

Pohotna profesorka učeniku slala golišave fotografije, pa završila u zatvoru

Profesorka iz Nju Smirnija na Floridi, Stefani Peterson (26), uhapšena je pod sumnjom da je zavela dvanaest godina mlađeg dječaka, i tako se pridružila upravo nevjerovatnom nizu koleginica širom SAD-a, koje su pod manje ili više istim okolnostima završile iza rešetaka.

Turska želi uvesti hemijsku kastraciju za pedofile

ANKARA - Turski ministar pravosuđa Abdulhamit Gul rekao je da vlasti žele primijeniti hemijsku kastraciju za počinioce seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Sportski ljekar pedofil osuđen na 175 godina zatvora

Dugogodišnji ljekar tima američkih gimnastičarki Leri Nasar osuđen je danas na 175 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja oko 160 mladih gimnastičarki, uključujući i osvajačice olimpijskog zlata.

Žena prijavila supruga da je seksualno napastvovao desetogodišnju kćerku

CAZIN - Majka desetogodišnje djevojčice policiji u Cazinu prijavila je da je njen muž seksualno napastvovao vlastitu kćerku.

Zet poslanika SDA optužen za pedofiliju, a radi u osnovnoj školi?

SARAJEVO - Samir Alihodžić, protiv kojeg je Tužilaštvo Kantona Sarajevo 16. marta prošle godine podiglo optužnicu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo bludne radnje, i dalje radi kao nastavnik fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Grbavica 1" u Sarajevu

Deda seksualno zlostavljao unuku

MLADENOVAC - Milun R. (62) iz okoline Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da se u periodu od juna do septembra ove godine seksualno iživljavao nad svojom maloljetnom unukom (13), koju mu je ćerka povjerila na čuvanje tokom ljetnjeg raspusta!

Devetogodišnja djevočica ostala trudna nakon što ju je očuh silovao deset puta dnevno

Devetogodišnja djevojčica zatrudnila je nakon što ju je očuh Elmer Serhio Čambergo Tapia silovao do 10 puta na dan. Ona je u petom mjesecu trudnoće zbog čega ne može da je prekine.

Uskoro registar svih pedofila u Republici Srpskoj

BANJALUKA - Nacrt zakona o posebnom registru pedofila je gotov i spreman za sjednicu Vlade Republike Srpske.

Pedofil iza rešetaka

ZENICA - Fikret Osmančević (41), koji je pravosnažno osuđen na 11 godina robije jer je u julu 2009. godine u Banjaluci više puta seksualno napastvovao tada petogodišnjeg dječaka i trogodišnju djevojčicu, već je iza rešetaka, nakon što je juče iz Švedske izručen BiH.

Najčitanije