Požar

Požar u Sarajevu, izgorio BMW

SARAJEVO - Automobil "BMW", koji je u vlasništvu B. E., izgorio je u požaru koji je u noći sa nedjelje na ponedjeljak podmetnut pod ovaj automobil.

Požar u proizvodnom pogonu Tesle

Direktor kompanije Tesla Elon Mask poslao je mejl zaposlenima, kako bi ih obavijestio o incidentu koji se dogodio u proizvodnom pogonu ove kompanije u Frimontu u Kaliforniji.

Požar kod fabrike raketnog goriva, stigla i vojska

BEOGRAD - Sinoć oko 22.30 časa došlo do požara u Vojno-tehničkom institutu u Bariču koji se nalazi u blizini fabrike Prva iskra - Namenska.

Zapalio se audi, vozač nepovrijeđen

MILIĆI - Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca ugašen je požar koji je jutros zahvatio audi 80 kojim je upravljao Ljubiša Garić iz Vlasenice, na dijelu magistralnog puta Vlasenica-Zvornik koji prolazi kroz Miliće.

Bjesni šumski požar, evakuisano 700 kuća

DENVER - Zbog šumskog požara koji bjesni sjeverno od grada Duranga u američkoj saveznoj državi Kolorado evakuisano je 675 kuća.

Gorio hotel u centru Londona

LONDON - Veliki požar izbio je danas u blizini Hajd parka u centru Londona, javio je BBC.

Izgorjela dok joj je muž pravio doručak

LAKTAŠI - Tri crna gavrana u ponedjeljak su nadlijetala naše naselje i odmah sam pomislio - neko će umrijeti. I desilo se to: moja sestra od strica, Nada Ratković (60), stradala je u požaru.

Evakuacija stanovništva zbog šumskog požara

STOKHOLM - Vlasti Švedske saopštile su da je najmanje 25 ljudi evakuisano zbog šumskog požara na jugu zemlje, u čijem gašenju učestvuju nekoliko desetina vatrogasaca, vojska i pet helikoptera.

Stradala u požaru u porodičnoj kući

LAKTAŠI – U požaru u porodičnoj kući u mjestu Glamočani smrtno je stradala šezdesetgodišnjakinja.

Vatra uništila porodičnu kuću

ISTOČNO SARAJEVO - U mjestu Kopito, opština Sokolac, izgorjela je porodična kuća u vlasništvu lica čiji su inicijali M.Š, ali nije bilo povrijeđenih, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije