Požar

Zapalio se automobil u centru Banjaluke

BANJALUKA – U blizini stare zgrade Vlade RS u Banjaluci u petak naveče zapalio se automobil.

Žena nastradala u požaru u porodičnoj kući

BIJELJINA - Pedesetčetvorogodišnja žena čiji su inicijali M.V. smrtno je stradala u požaru u Ugljeviku koji je u toku noći izbio u porodičnoj kući u naselju Ugljevička Obrijež, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Djevojčica i teško bolesna majka zbog požara ostale bez krova nad glavom

SREBRENIK - Djevojčica i njena teško oboljela majka ostale su bez krova nad glavom nakon što je požar zahvatio njihovu kuću u mjestu Tinja, kod Srebrenika.

Muškarac iz Kneževa podmetnuo požar u banjalučkom naselju Motike

BANJALUKA - M.T. (32) iz Kneževa uhapšen je zbog sumnje da je podmetnuo požar u porodičnoj kući u ulici Patrijarha Maksima u banjalučkom naselju motike.

Požari u Kaliforniji odnijeli 40 života

NJUJORK - U požarima, koji od prošle nedjelje bjesne sjevernim dijelom Kalifornije, poginulo je 40 osoba.

Raste broj poginulih u požarima u Kaliforniji

SANTA ROZA - Američke vlasti izrazie su nadu da će slabiji udari vjetra nego prethodnih dana pomoći vatrogascima u gašenju najsmrtonosnijih požara u istoriji Kalifornije, gdje je poginulo najmanje 40 osoba i uništeno više hiljada objekata.

Zapalio se "golf" na semaforu u Bijeljini

BIJELJINA - Prilikom stajanja na semaforu došlo je do požara na putničkom automobilu "golf 3".

Broj žrtava u Kaliforniji porastao na 23

SONOMA - U požarima koji su pogodili Kaliforniju poginule su 23 osobe, a samo u okrugu Sonoma čak 550 se vode kao nestale, saopštili su zvaničnici.

Raste broj žrtava u požarima u Kaliforniji

SAN FRANCISKO - U požarima u Kaliforniji, koji se šire velikom brzinom, do sada je stradalo 17 osoba, 150 se vodi kao nestalo, a uništeno je oko 1.500 kuća.

Starica nastradala u požaru kod Lukavca

TUZLA - Osamdesetdvogodišnja žena nastradala je u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u lukavačkom naselju Doložaj Ciga, rekao je danas portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Reklame

Najčitanije