Požar

Vojska i vatrogasci odbijaju vatru od kuća

ČAPLJINA, BERKOVIĆI - Dva helikoptera OS BiH danas, u ranim jutarnjim časovima, upućena su da nastave sa pružanjem pomoći u gašenju požara u opštinama Berkovići, Čapljina i Čitluk, a kako je potvrđeno sa terena, za sada vatra nije progutala nijedan objekat, iako je blizu nekim kućama.

Mektić pozvao građane da od države traže nadoknadu štete od požara

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić izjavio je danas da je potrebno da u "BiH bude uspostavljen jedinstveni sistem zaštite i spašavanja od prirodnih katastrofa i elementarnih nepogoda".

U Šibeniku uhapšen piroman

ŠIBENIK - Hrvatska policija uhapsila je dvadesetdvogodišnjeg mladića koji se sumnjiči da je u šibenskom zaleđu upaljenom cigaretom zapalio travu s namjerom izazivanja požara.

Zapalio se kamion u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Policijskoj stanici Banjaluka-Lauš prijavljeno je noćas da je na kamionu "mercedes" u privatnom vlasništvu parkiranom ispred porodične kuće izbio požar u kojem je pričinjena znatna materijalna šteta.

U Čapljini i dalje gori, helikopteri gase vatru

ČAPLJINA - Situacija na požarištima u velikom dijelu Bosne i Hercegovine jutros je povoljnija nego juče, ali vatra i dalje gori, a najozbiljnija situacija je u Čapljini gdje požari prijete naseljenim područjima.

Helikopter Oružanih snaga BiH gasi požare kod Čapljine i Čitluka

SARAJEVO - Oružane snage BiH danas su u poslijepodnevnim časovima uputile helikopter za pomoć pri gašenju požara na području opština Čapljina i Čitluk, saopšteno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Požari i dalje bukte u Dalmaciji, vide se iz svemira

ZAGREB - Požari i dalje bukte širom Dalmacije, vatrena stihija na Velebitu se širi, a na snazi je uzbuna za sve vatrogasce s područja Hrvatske.

Mektić: Požari nisu prijetnja političarima, pa ništa ne poduzimaju

SARAJEVO - Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, komentarisao je danas stanje nastalo požarima koji su pogodili dijelove BiH.

Drama kod Čapljine: Ugroženo 500 kuća

ČAPLJINA - Dramatično stanje je u Čapljini. Vatra je došla nadomak kuća u naselju Modrič u Čapljini, piše N1.

U Foči uhapšen piroman zbog pokušaja podmetanja požara

FOČA - Fočanska policija uhapsila je lice D.V. (33) zbog sumnje da je pokušalo da zapali ugostitiljski objekat "Palma-L" u tom gradu.

Reklame

Najčitanije