Požar

Novi požar u Londonu, gori zgrada

LONDON - Najmanje jedna osoba je povrijeđena u požaru koji je izbio u zgradi u istočnom Londonu, a sa vatrom se bore 72 vatrogasca.

Gorio auto advokatice u trebinjskom naselju Vinogradi

TREBINJE - Automobil vlasništvo advokatice Mire Vučinić iz Trebinja planuo je u jutros u naselju Vinogradi, a povrijeđenih nije bilo.

Ostavka šefa lokalnog upravnog savjeta poslije požara u Londonu

LONDON - Šef upravnog savjeta u oblasti gdje je u Londonu izgorio stambeni soliter "Grenfel" podnio je ostavku usljed kritika povodom reagovanja vlasti na tragediju u kojoj je poginulo najmanje 79 ljudi.

Požar u Portugaliji konačno pod kontrolom

LISABON - Vatrena stihija u kojoj su u Portugaliji od subote, 17. juna, smrtno stradale 64 osobe konačno je pod kontrolom, izjavio je portparol Centra civilne zaštite Vitor Vaz Pinto.

Požari u Portugalu se polako lokalizuju

LISABON - Smrtonosni požari koji su izbili u centralnom dijelu Portugalu polako jenjavanju i lokalizuju se, rekao je državni sekretar MUP-a Žorž Gomeš.

Novi požar u Portugalu, naređena istraga

LISABON - U mjestu Gois u Portugalu, sjeverno od Pedrogao Grandea u kom je vatrena stihija odnijela 64 života, razbuktao se još jedan požar koji je izazvao zabrinutost, a premijer te države naredio je istragu o uzrocima požara, javlja AP.

Istraga o požaru u Mostaru: Stražar ubio mladića pa zapalio objekat

MOSTAR - Požar u Mostaru, gdje je u nedjelju izgorjela napuštena zgrada nekadašnjeg salona namještaja "Slavonija Di", ima šokantnu pozadinu - policija je utvrdila da je objekat zapalio čuvar Valter Topčić (59) kako bi prikrio da je tu hicem iz pištolja ubio I.A. (25), a kojeg je zatekao u sakupljanju sekundarnog otpada.

Požari i dalje bukte u Portugaliji

LISABON - Visoka temperatura otežava akciju gašenja šumskih požara u Portugaliji, a zvaničnici upozoravaju da bi vatra mogla ponovo da se rasplamsa tokom dana, nakon što je potvrđena pogibija najmanje 64 osobe u posljednja četiri dana.

Makarska: Požar se širi, evakuisani turisti, stigla vojska

Split - Više od 800 turista iz tri hotela u Tučepima na Makarskoj rivijeri i dio mještana evakuisani su u ranim jutarnjim časovima zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima.

U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo

LONDON - Britanska policija saopštila je danas da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa 58, koliko je ranije bilo saopšteno da je nastradalo u nesreći.

Reklame

Najčitanije