Policija

Tražili migrante - pronašli duvan

BRČKO - Gotovo nezapamćen slučaj pokušaja šverca zabilježili su graničari u Brčkom, koji su neprijavljen duvan pronašli u pežou na čak devet mjesta, od kojih je jedno - u otvoru ispod prednje tablice.

Hrvata ostavila djevojka, on danima tukao žene po Njemačkoj

U Njemačkoj je počelo suđenje Hrvatu (26) koji je u decembru prošle godine u Incbruku tri dana zaredom napadao i pljačkao žene u podzemnoj garaži.

Stravična saobraćajna nesreća u Brčkom: Dječji život ugašen pod točkovima

BRČKO - Dvogodišnji dječak poginuo je u ponedjeljak popodne kada ga je u Brčkom udarila opel omega, za čijim upravljačem je bio tridesetšestogodišnji Brčak Đ.M.

U centru Banjaluke premlaćena maloljetnica, policija traga za četiri djevojke

BANJALUKA - Policija traga za četiri djevojke, najvjerovatnije maloljetne, a koje su u centru Banjaluke brutalno premlatile četrnaestogodišnjakinju.

Policija češlja zvorničku Aluminu

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske izuzimaju određenu dokumentaciju iz zvorničke kompanije "Alumina", potvrđeno je u MUP-u Srpske.

Filmska potjera tuzlanskih specijalaca za pijanim vozačem

TUZLA - Vozač audija 80 velikom brzinom prošao je pored patrole Specijalne jedinice policije Tuzlanskog kantona, i nastavio da bježi kada su specijalci krenuli za njim.

Detalji obračuna na Manjači: Svađa okončana krvavom pucnjavom

RIBNIK - Mile Macanović (40) iz Ribnika, koji je protekle noći, na lokalitetu Karaula, opština Ribnik, ranio Jelenu Milovac (21) iz Banjaluke i Čedomira Sirara (53), nakon čega se ubio, prethodno je viđen s njima u lokalnom restoranu.

Poznati identiteti žrtava tragedije na Manjači

RIBNIK - Mile Macanović (40) iz Ribnika ranio je sinoć Jelenu Milovac (21) iz Banjaluke i Čedomira Sirara (53), nakon čega se ubio.

Poginuo vozač, suvozač teško povrijeđen

FOJNICA - Jedna osoba je poginula, a jedna povrijeđena, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u mjestu Polje Pločari, u opštini Fojnica.

Muškarac iz Kneževa podmetnuo požar u banjalučkom naselju Motike

BANJALUKA - M.T. (32) iz Kneževa uhapšen je zbog sumnje da je podmetnuo požar u porodičnoj kući u ulici Patrijarha Maksima u banjalučkom naselju motike.

Reklame

Najčitanije