Policija

Radnik pao sa skele i poginuo

MOSTAR - Pedesetdvogodišnji radnik građevinske firme poginuo je prilikom nesreće koja se dogodila u Zagrebačkoj ulici u Mostaru.

Policija traga za ženom iz Kakmuža

PETROVO - Policija iz Petrova traga za Radojkom Vasić (59) iz Kakmuža čiji nestanak je prijavljen u utorak, 12. decembra.

Uz prijetnju pištoljem opljačkan "Mercator"

SARAJEVO - Market "Mercator" opljačkan je večeras uz prijetnju pištoljem u sarajevskoj ulici Mula Mustafe Bašeskije, javili su federalni mediji.

Šestorka pala za razbojništva širom FBiH: Ukrali stotine hiljada KM

MOSTAR - Više stotina hiljada KM "teške" su pljačke za koje je osumnjičeno šest osoba, koje je FUP u akciji "Shark" uhapsio na području Mostara i Čapljine.

Policija i građani spriječili starca da se ubije skokom sa Gradskog mosta

BANJALUKA - Stariji muškarac spriječen je danas u namjeri da se ubije skokom sa Gradskog mosta u Banjaluci, potvrđeno je "Nezavisnim".

Jednomjesečni pritvor mladiću iz Laktaša za pokušaj ubistva Banjalučanina

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za Dragana Kovjenića (20) iz Laktaša, koji je osumnjičen za krivično djelo ubistvo u pokušaju nad mladićem iz Banjaluke S.Š. (21).

Niko neće blindiranu lanču policije RS

BANJALUKA - MUP RS putem tri kruga licitacije, kao i kroz direktnu pogodbu, prodao je 24 od ukupno 26 licitiranih vozila, za protuvrijednost 61.775 KM.

Troje povrijeđenih kod Kalesije

KALESIJA - Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Miljanovci, opština Kalesija, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Snijeg uzrokuje probleme na putevima, prevrnuo se teretni kombi

SARAJEVO - Snijeg koji od jutros pada izazvao je probleme vozačima širom BiH. Kolovozi su uglavnom vlažni i klizavi, a zbog zbog ugaženog snijega saobraćaj je otežan.

Lopovi ukrali 100 kg ribe

KONJIC - Policijskoj upravi Konjic u četvrtak se obratio H.A. (1974.) iz Konjica i prijavio da mu je u proteklih sedam dana otuđeno oko 100 kg ribe.

Reklame

Najčitanije