Policija

Sudar tri vozila kod Ugljevika

UGLJEVIK - U mjestu Ugljevička Obrijež, opština Ugljevik, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri automobila, rečeno je u Policijskoj upravi (PU) Bijeljina.

Graničari uhvatili osumnjičene za pljačku

SARAJEVO - Filmska policijska potjera za dvojicom osumnjičenih da su opljačkali jednu sarajevsku trgovinu, a zatim se dali u bjekstvo, okončana je nakon što su bjegunce uhvatila dva radnika Granične policije BiH.

Saobraćajka u Banjaluci, gužva na tranzitu

BANJALUKA – Blaži sudar dva automobila dogodio se danas na banjalučkom tranzitu.

Isplaćivali stimulacije i za odlazak u penziju

SARAJEVO - Isplata dodatka na plaću policijskim službenicima u Graničnoj policiji (GP) BiH i dalje je vršena kao i u ranijim godinama iako nije usvojen podzakonski akt koji reguliše to pitanje.

Momak i žena uhapšeni zbog prevara i krađa

TUZLA - Tridesettrogodišnja žena A.M.P. i dvadesetčetvorogodšnji K.P, oboje iz Tuzle, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili više prevara i krađa na području ovog grada, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Djevojka iz Kotor Varoša prijavila da je silovana

KOTOR VAROŠ - Policijskoj stanici Kotor Varoš jutros oko šest časova prijavljeno je silovanje ženske osobe, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Uhapšen u Tunjicama zbog razbojničke krađe

PRIJEDOR - Tridesetjednogodišnji Prijedorčanin E.B. uhapšen je u banjalučkom naselju Tunjice, zbog sumnje da je istog dana u Prijedoru izveo razbojničku krađu.

Policija zatekla Banjalučane u obijanju kioska

BANJALUKA - Pripadnici banjalučke Policijske stanice Centar zatekli su Banjalučane J.S. (20) i M.J. (24) u obijanju kioska u Bulevaru cara Dušana, potvrđeno je "Nezavisnim".

Predao se muškarac koji je pucao na policiju

BELI MANASTIR - Muškarac, koji je pucao na policiju, a zatim se uz prijetnju ručnom bombom zatvorio u stan u naselju Šećerana kod Belog Manastira, predao se rano jutros policiji poslije višečasovnih pregovora.

Nađeno sedam kilograma skanka, uhapšena dva dilera

TREBINJE - Trebinjska policija oduzela je sedam kilograma skanka nakon pretresa prostorija koje u Trebinju koristi lice čiji su inicijali S.Č, a koje je zajedno sa licem M.Č. uhapšeno na području Federacije BiH /FBiH/ u zajedničkoj akciji sa policijom iz Čapljine.

Reklame

Najčitanije