Policija

Vozač traktora teže povrijeđen u sudaru s poršeom

KISELJAK - H.O. (50) iz Kiseljaka teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče u mjestu Duhri kod Kiseljaka.

Jedna osoba ranjena u pucnjavi kod škole u Zenici

ZENICA - Jedna osoba je povrijeđena u pucnjavi koja se dogodila u blizini Ekonomske škole u Zenici na ulazu u zeničku tržnicu. Brzom intervencijom uhapšena je jedna osoba.

Odbjegli robijaš iz Bijeljine nakon pet godina uhapšen na Rači

BIJELJINA - Policija je u autobusu pronašla i uhapsila Gorana Zarića Kelaidija (53), koji je godinama u bjekstvu iz Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina, gdje je služio zatvorsku kaznu zbog ubistva, saznaju "Nezavisne".

Detalji zapljene rekordnih 665 kg skanka u Neumu: Cisternu sa drogom otkrila česta putovanja

NEUM - Rekordnih 665 kilograma skanka, čija se vrijednost procjenjuje na milionski iznos, zaplijenila je policija u Neumu, nakon što tu drogu, sakrivenu u cisterni kojom se inače vozi gorivo, vjerovatno zbog mirisa nafnih derivata nije uspio nanjušiti policijski pas na graničnom prelazu Karasovići, saznaju "Nezavisne".

Bavarska policija započinje patrole na austrijskoj granici

Nakon poduže rasprave i nesuglasica sa saveznom policijom, južna njemačka pokrajina Bavarska započela je s ophodnjama duž austrijske granice, i to s vlastitom graničnom policijom.

Nema novca za pripadnike MUP-a RS koji su čuvali granicu od migranata

SARAJEVO - Iako su postojala obećanja Međunarodne organizacije za migracije /IOM/ o finansiranju troškova za smještaj i ishranu 60 pripadnika MUP-a Republike Srpske koji su na ispomoći pripadnicima Granične policije BiH, sredstva još nisu obezbijeđena, pa je neophodno da IOM odmah provjeri mogućnost za finansiranje ovih policajaca s Evropskom agencijom za upravljanje spoljnim granicama, navedeno je u informaciji Ministarstva bezbjednosti BiH koja je u posjedu Srne.

Policija spriječila samoubistvo u Zvorniku

ZVORNIK - Zvornička policija saopštila je da je spriječila tridesetogodišnjaka da izvrši samoubistvo.

Uhapšen zbog paljenja kuće u Laktašima

BANJALUKA – Duško Kuruzović (55) uhapšen je zbog sumnje da je u Laktašima zapalio kuću.

Zaprijetio da će sve policajce pobiti automatskom puškom

PRIJEDOR - Policija je uhapsila Prijedorčanina Z.C. (25) zbog sumnje da je pozvao servisni broj 122 i zaprijetio da će baciti bombu na policijsku stanicu i automatskom puškom pobiti sve policajce, saznaju "Nezavisne".

Ukrali novac od nagradnog fonda za sportski turnir

KALINOVIK - Policija u Kalinoviku traga za jednim ili više lica koja su ukrala 3.000 KM namijenjenih za sportske nagrade Petrovdanskog turnira, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Najčitanije