Poljubac

Od čega zavisi koliko će vam trajati veza?

Poljubac je vrlo moćna stvar i vezu jasno odvaja od prijateljstva. Koliko se ljubite, toliko će vam trajati veza, tvrdi seksualni terapeut Kejt Evans.

Vrnjačka Banja: Najduži poljubac trajao 42 minuta

VRNJAČKA BANJA - Pred velikim brojem posmatrača i hladnom vremenu, u Vrnjačkoj Banji je danas po jubilarni deseti put održano takmičenje u najdužem poljupcu.

Uputstvo za ljubljenje

Svako ima svoj stil ljubljenja, ali postoji jedna katastroflana greška koju skoro svi prave.

Ne voli da se ljubi? To je zapravo problem

Često okreće nehotično glavu na drugu stranu dok vodite ljubav? Čini vam se da izbjegava poljupce? To nisu dobri znaci za vašu vezu i vaš partnerski odnos.

Putni bonton: Kako se ljubi u različitim krajevima svijeta?

Italijani su jedan od rijetkih evropskih naroda koji pri susretu pružaju lijevi obraz, dok se Amerikanci umjesto poljupcem pozdravljaju zagrljajem... Ako ne poznajete pravila lijepog ponašanja u stranoj zemlji, običan poljubac u obraz ili rukovanje sa novim prijateljima lako može da se pretvori u nespretno iskustvo.

Mjesta gdje žene žele da ih ljubite

Žene obožavaju da se ljube, ali usta nisu jedino mjesto na ženi koje žudi za muškim poljupcima.

Danas je svjetski dan poljubaca

Šesti dan jula rezervisan je za poljupce - najljepši izraz intimnosti i prisnosti među ljudima. Dan poljubaca počeo se obilježavati u Velikoj Britaniji kao neslužbeni praznik, a zadnjih se nekoliko godina obilježava u cijelom svijetu.

50 sati ljubila auto i dobila ga besplatno

Dilini Jajasurja (30) iz Ostina u Teksasu nedavno je osvojila novu KIA Optimu LX.

Najčitanije