Prijedor

Požar u prijedorskom mjestu Gornji Orlovci: Žar zapalio kuću

PRIJEDOR - Dok je ložio vatru, osamdesetpetogodišnjem starcu Zdravku Kecmanu iz Gornjih Orlovaca, nadomak Prijedora, slučajno je ispao žar iz peći, i tako je zapalio sopstvenu kuću, potvrđeno je "Nezavisnim".

Starac ložio vatru pa zapalio kuću

PRIJEDOR - U požaru koji je juče izbio na kući u kojoj je sam živio Zdravko Kecman (85), mještanin Gornjih Orlovaca kod Prijedora, izgorjela je unutrašnjost objekta i 20-ak kvadrata krovne konstrukcije.

Tužilaštvo BiH istražuje vezu Janše i Prijedorčanke

LJUBLJANA, SARAJEVO - Tužilaštvo Bosne i Hercegovine provodi aktivnosti u vezi s planiranom isplatom 450.000 eura Slovenskoj demokratskoj stranci Janeza Janše sa teritorije BiH, odnosno u vezi sa utvrđivanjem porijekla tih sredstava.

Tužilaštvo BiH otvorilo istragu o aferi "Janša"

SARAJEVO - Tužilaštvo Bosne i Hercegovine otvorilo je istragu o pozajmici 450.000 evra Slovenskoj demokratskoj stranci Janeza Janše.

Pacijent se ubio skokom s drugog sprata prijedorske bolnice

PRIJEDOR - Milorad B.( 66) iz Hašana kod Krupe na Uni, pacijent opšte bolnice u Prijedoru počinio je danas oko 13 časova samoubistvo skočivši na glavu kroz prozor s drugog sprata ove zdravstvene ustanove.

Janšina stranka odustala od 450.000 evra kredita preduzetnice iz BiH

LJUBLJANA - Vodeća slovenačka opoziciona stranka objavila je danas da je raskinula kreditni ugovor prema kojem je od privatne preduzetnice iz BiH trebala u tri tranše dobiti 450.000 evra za troškove izborne kampanje na parlamentarnim izborima sredinom godine i lokalnim izborima na jesen ove godine, što je dobilo razmjere pravog političkog skandala, nakon što su detalje početkom sedmice objavili mediji.

Prijedorčanka kreditira stranku bivšeg premijera Slovenije

PRIJEDOR, BANJALUKA - Kredit od 450.000 evra, koji je Prijedorčanka Dijana Đuđić (32) odobrila Slovenskoj demokratskoj stranci (SDS), izazvao je buru u tamošnjim političkim krugovima, a da je slučaj Slovencima i te kako zanimljiv, svjedoči i podatak da je grupa novinara iz Slovenije stigla u Prijedor.

Slovenački novinari anketirali Prijedorčane pa pozvani na razgovor u policiju

BANJALUKA - Prijedorska policija nije privodila slovenačke novinare, već su oni, nakon dojave građana, zatečeni u gradu, a zatim su pozvani u prostorije Policijske uprave Prijedor, gdje je sa njima obavljen informativni razgovor, nakon čega su nastavili da na prijedorskim ulicama rade svoj posao.

U sudaru dva vozila povrijeđena osmomjesečna beba

PRIJEDOR - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 16.20 sati na magistralnom putu Prijedor- Novi Grad.

Herojski čin u Prijedoru: Policajac skočio u hladnu Sanu i spasio sugrađanina

PRIJEDOR - Policajac iz Prijedora Slađan Dačić (28) noćas je pokazao veliku požrtvovanost, hrabrost i humanost - skočio je u hladnu rijeku Sanu, te izvukao sugrađanina.

Reklame

Najčitanije