Prijedor

Stan na dan - zarada i do 1000 KM

BANJALUKA - Iznajmljivanje stana na dan sve je popularniji vid zakupa nekretnina u Republici Srpskoj, a vlasnici nekretnina kažu da u sezoni mjesečno zarade i do 1.000 maraka.

Učenici proizvode sokove od voća iz vlastitog voćnjaka

Poljoprivredno-prehrambena škola Prijedor u prvoj polovini septembra dobila je liniju za proizvodnju prirodnog soka, kojeg učenici prave od voća iz sopstvenog voćnjaka.

Prijedor i dalje bez naplate parkinga SMS porukom

PRIJEDOR - Ukupno 12 gradova i opština u RS ima naplatu parkiranja putem SMS poruka, dok Prijedor kao grad nema tu mogućnost. Mještani smatraju da bi ovakav vid naplate bio od koristi, dok lokalne vlasti zasad nemaju u planu uvoditi ga, jer, kako kažu, to im se ne isplati.

U Prijedoru premijerno prikazan dokumentarac o majoru Tepiću

PRIJEDOR- U Prijedoru je večeras premijerno prikazan dokumentarni film "Nebo nad Bjelovarom" autora Nedeljka Lajšića posvećen narodnom heroju Milanu Tepiću i vojniku Stojadinu Mirkoviću koji su poginuli u Bjelovaru septembra 1991. godine.

Stečajni upravnik osumnjičen da je oštetio povjerioce za 21.900 KM

PRIJEDOR – Lice M.M. (56) iz Kozarske Dubice osumnjičeno je da počnio krivično djelo ''Nesavjestan rad u službi'', čime je stečajne povjerioce odštetio za 21.900 KM.

Počelo grijanje u Prijedoru i Doboju, u subotu počinje u Banjaluci

Grijanje u Prijedoru i Doboju počelo je u petak ujutro, jer su temperature iz dana u dan sve niže.

Igrač iz Broda tokom fudbalske utakmice napao sudiju

Fudbalska utakmica između ekipa FK "Borac“ iz Kotorskog i FK "Radnik“ iz Brodskog Polja prekinuta je juče u mjestu Kotorsko kod Doboja nakon što je igrač FK "Radnik“ B.M. iz Broda fizički napao glavnog sudiju D.T. iz Doboja.

Prijedorčanku ranio zalutali metak

PRIJEDOR - U Službu hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor obratila se A.K. (75) iz mjesta Gornja Dragotinja, sa povredom u leđima, nastalom najvjerovatnije od zalutalog zrna ispaljenog metka, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Biciklista povrijeđen u Srpcu

SRBAC - Sedamdesetsedmogodišnji biciklista S.Ž. povrijeđen je sinoć u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Kukulje, opština Srbac.

Za vikend uhvaćeno 113 pijanih vozača

PRIJEDOR - U akciji pod nazivom "Pojačane kontrole saobraćaja, s akcentom učestvovanja u saobraćaju pod uticajem alkohola" tokom vikenda u Prijedoru su uhvaćena 64 pijana vozača, dok je u Zvorniku broj pijanaca za volanom bio 49.

Reklame

Najčitanije