Prijedor

Prijedorčanin i njegov sin u komi

BANJALUKA, PRIJEDOR - Pedesetsedmogodišnji Prijedorčanin D.M. i njegov osamnaestogodišnji sin O.M. u komi su nakon što su upali u industrijsku cisternu za preradu voća, potvrđeno je "Nezavisnim".

Tri ravnopravne nagrade za Bijenale radova na papiru

Žiri Međunarodnog bijenala radova na papiru "Prijedor 2018" dodijeliće tri ravnopravne nagrade autorima Vesni Dobričić iz Srbije, Ahmetu Sinasiju Isleru iz Turske i Kleu Vilkinsonu iz Australije.

Ivanić: Tokom jula evidentirana 44 migranta

PRIJEDOR - Načelnik prijedorske Policijske uprave Dalibor Ivanić rekao je da su tokom jula na području ove policijske uprave evidentirana 44 migranta.

Počela izgradnja kuće za osmočlanu porodicu Milinković

PRIJEDOR - U Crnoj dolini kod Prijedora danas je počela izgradnja kuće za osmočlanu porodicu Milinković, a ovu akciju su organizovale članice Kola srpskih sestara, gradske organizacije Crvenog krsta i porodica zarobljenih poginulih boraca i nestalih civila.

Poginula putnica u autobusu, šestoro povrijeđenih

BANJALUKA - U saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, u mjestu Radinjača, poginula je putnica iz autobusa, a povrijeđeno je šest lica, saznaju "Nezavisne".

Starac sletio traktorom pa poginuo

PRIJEDOR- Starac D.G. (85) iz Prijedora, poginuo je juče pri slijetanju traktora sa prikolicom u mjestu Donja Ljubija.

Poznati finalisti serijala "Selo veselo"

PRIJEDOR - Ekipe iz Gornje Lamovite, Rasavaca, Donjih Garavaca i Krivaja su finalisti kulturno-zabavne manifestacije "Selo veselo", a finalni susreti su zakazani za nedjelju, 19. avgusta, u Gornjoj Lamovitoj kod Prijedora.

"Blanik kup" 26. avgusta na aerodromu Urije

PRIJEDOR - Jedinstvena sportska manifestacija "Blanik kup Prijedor 2018" biće održana 26. avgusta na Aerodromu Urije u Prijedoru, potvrdio je danas na sjednici Organizacioni odbor.

Otvoreni "Dani šljive 2018"

PRIJEDOR - Na privredno-turističkoj manifestaciji "Dani šljive 2018", koja je otvorena danas na malom gradskom trgu u Prijedoru, dvadesetak voćara ponudiće sugrađanima ovogodišnji rod šljive.

Otvorena izložba radova članova Udruženja likovnih umjetnika

PRIJEDOR - U Muzeju Kozare otvorena je izložba radova članova Udruženja likovnih umjetnika Prijedor.

Najčitanije