Prijedor

Zbog poplava kuće prodaju za bagatelu

PRIJEDOR - Veliki broj građana, u strahu od poplava, prodaje svoje kuće u poplavnim područjima, a jedno od takvih je i prijedorsko naselje Tukovi, u kojem, i pored povoljnije cijene, kupci većinom okreću glavu od ovih nekretnina.

"Dual" radar lovi vozače na prijedorskim putevima

Na području Policijske uprave Prijedor, u periodu od 21. aprila do 20. maja izvršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa ''Dual'' radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, bez zaustavljanja od strane policijskih službenika.

Pješak iz Prijedora rekorder s 3,95 promila u krvi

BANJALUKA, PRIJEDOR - Da i mortus pijani pješaci teturaju saobraćajnicama govori podatak da je najpijanijem pješaku u prošloj godini izmjerna koncentracija alkohola u krvi od 3,95 promila na području Prijedora, a u toku ove godine najpijaniji pješak je takođe uhvaćen u istom gradu sa 3,5 promila.

Srednjoškolci iz Prijedora najavljuju koncert: Muzikom do ekskurzije

Muzička grupa "The Bachs", koju je osnovalo sedam učenika trećeg razreda Muzičke škole "Savo Balaban" iz Prijedora, najavljuje koncert, koji će biti održan 26. aprila u Pozorištu Prijedor, a putem kojeg žele da prikupe novčana sredstva za odlazak na ekskurziju u Grčku.

Povrijeđen motociklista i njegov maloljetni saputnik

PRIJEDOR - Dva lica, od kojih jedno maloljetno, lakše su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Kamičani.

Biciklista poginuo u saobraćajnoj nesreći

PRIJEDOR - Biciklista čiji su inicijali B.LJ. /64/ iz Prijedora poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u mjestu Brezičani, potvrđeno je Srni u prijedorskoj Policijskoj upravi.

Kod troje Prijedorčana pronađena marihuana

PRIJEDOR - Prijedorska policija pronašla je drogu marihuanu kod tri lica.

Aleja ljubavi uljepšala prijedorski park

Danas je organizovana završnica aktivnosti "Aleja ljubavi" i iznenađenja koje je domaći trgovački lanac Tropic, povodom Dana zaljubljenih, pripremio za sve Prijedorčane.

Geronto domaćice ponovo na terenu

PRIJEDOR - Najomiljeniji gosti u kućama starih i iznemoglih lica na području Prijedora geronto domaćice Dijana Ševo i Mirjana Glušac naredna dva mjeseca ponovo će uz pomoć Gradske uprave pomagati 21 licu u stanju socijalne potrebe.

Teška saobraćajka kod Prijedora

PRIJEDOR - Zbog teške saobraćajne nezgode na izlazu iz mjesta Kozarac kod Prijedora, bio je zatvoren saobraćaj na ovom dijelu puta.

Najčitanije