Rad

Potvrđeno pisanje "Nezavisnih": Irena Joldžić direktor Centra za socijalni rad Banjaluka

BANJALUKA - Irena Joldžić imenovana je za direktora Javne ustanove Centar za socijalni rad Banjaluka.

Milinković trener Rada i sljedeće sezone

Fudbalski klub Rad i naredne sezone vodiće trener Zoran Milinković, objavio je zvanično klub sa Banjice.

Za sufinansiranje naučnoistraživačkog rada 300.000 KM

BANJALUKA - Konkursi za sufinansiranje učešća istraživača na naučnim skupovima u inostranstvu u ovoj godini, za održavanje naučnih skupova, kao i za sufinansiranje programa usavršavanja naučnoistraživačkog kadra raspisalo je danas Ministarstvo nauke i tehnologije RS, za šta je predviđeno 300.000 KM.

Ostavka ministra unutrašnjih poslova zbog afere sa imigrantima

LONDON - Britanski ministar unutrašnjih poslova Amber Rad podnijela je ostavku, objavljeno je iz kancelarije premijera Tereze Mej, nakon što je Radova navodno obmanula Parlament kada je riječ o politici prema ilegalnim imigrantima.

Irena Joldžić na čelu Centra za socijalni rad?

BANJALUKA - Irena Joldžić, zaposlena u Tržišnoj inspekciji i kadar SNSD-a, mogla bi sjesti na čelo Javne ustanove Centar za socijalni rad ako ovo mjesto ostane prema posljednjem koalicionom sporazumu SNSD-u, potvrđeno je "Nezavisnim" iz nekoliko izvora bliskih ovoj stranci.

U februaru registrovano skoro pola miliona nezaposlenih

SARAJEVO - U BiH je u februaru registrovano 472.957 nezaposlenih lica, što je u odnosu na januar manje za 2.584 lica ili 0,54 odsto, saopšteno je iz Agencije za rad i zapošljavanje.

DNS vraća izgubljenu fotelju u Centru za socijalni rad?

BANJALUKA - DNS bi mogao dobiti natrag mjesto direktora Centra za socijalni rad, koje je izgubio zbog odlaska tri odbornika iz ove stranke, saznaju "Nezavisne".

Vlasti Seula prisilno gase računare da ljudi ne bi radili prekovremeno

SEUL - Vlasti južnokorejske prijestonice uvode nove mjere kako bi zaposlene u Seulu primorale da sa radnog mjesta odu kući na vrijeme, a u te svrhe namjeravaju da im petkom u 20.00 sati automatski isključuju sve kompjutere.

Raspisan novi konkurs za izbor direktora Centra za socijalni rad

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka raspisala je danas novi konkurs za izbor direktora Centra za socijalni rad, koji bi naredne četiri godine trebalo da rukovodi tom javnom ustanovom.

Više radova u "predatorskim" nego u naučnim časopisima

BANJALUKA - Broj objavljenih ozbiljnih naučnih radova u Republici Srpskoj se rapidno smanjuje, dok se sa druge strane imena sve češće pojavljuju u časopisima koje je struka okarakterisala kao "predatorske" ili časopise sumnjivog kredibiliteta po principu "plati pa objavi".

Najčitanije