Rad

Zatvoren konkurs: U borbi za fotelju direktora CSR i kadar DNS-a

BANJALUKA - Konkurs za izbor direktora JU Centar za socijalni rad zatvoren je juče, a na to mjesto prijavilo se osam kandidata.

Sudske tužbe blokiraju centre za rad u USK

BIHAĆ - Centrima za socijalni rad u općinama Unsko-sanskog kantona prijeti finansijska blokada zbog brojnih sudskih tužbi korisnika socijalne zaštite koje se odnose na neisplaćena socijalna dugovanja u proteklim godinama.

Loši uslovi za rad Savjeta MZ Bistrica: Objekat trošan, prozori razbijeni

BANJALUKA - Dok pojedine prostorije savjeta mjesnih zajednica imaju svu opremu i uslove za rad, na objektu MZ Bistrica su razbijeni prozori, bore se s golubovima i smradom, a jedina komunikacija im je preko telefona, jer im je internet tek misaona imenica.

Ko su najbolji evropski radnici?

Kartograf, lingvista i matematičar Jakub Marijan kreirao je mapu koja prikazuje koliko zaposleni u većini država Evrope provode nedjeljno na poslu.

Do sada šest kandidata za nasljednika Sladojevićeve

BANJALUKA - Konkurs za direktora JU Centar za socijalni rad produžen je do 17. oktobra, jer je u "Službenom glasniku" grada objavljen kasnije nego u dnevnim novinama, a nezvanično do sada se na to mjesto prijavilo šest kandidata.

U avgustu skoro pola miliona nezaposlenih, više od polovine žene

SARAJEVO - Na evidencijama zavoda i službi zapošljavanja u BiH u avgustu je bilo 485.088 lica, što je za 1.221 lice ili 0,25 odsto manje u odnosu na prethodni mjesec, podaci su Agencije za rad i zapošljavanje.

Vladimir Kajkut na čelu Centra za socijalni rad?

BANJALUKA - Vladimir Kajkut, sadašnji direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" i kadar SNSD-a, kako nezvanično saznajemo, najizvjesniji je kandidat za mjesto direktora Javne ustanove Centar za socijalni rad.

Na vizu čekaju i po četiri mjeseca

BANJALUKA - Preduzeća koja od Privredne komore RS i Spoljnotrgovinske komore BiH dobiju detašmane za rad u Njemačkoj, vize za radnike čekaju i do četiri mjeseca, a što im, kako poručuju, stvara veliku štetu.

Do diplomskog rada putem oglasa

BANJALUKA - Znate li nekoga ko bi uradio diplomski rad iz ekonomije jednoj djevojci, a da nije skupo? Možda neko ko je završio ekonomiju?

Raspisan konkurs za izbor direktora Centra za socijalni rad

BANJALUKA - Gradska uprava raspisala je konkurs za izbor direktora Centra za socijalni rad, koji bi naredne četiri godine trebalo da rukovodi tom ustanovom.

Reklame

Najčitanije