Radovan Višković

Višković: Neki centri moći možda manipulišu smrću Davida Dragičevića

BANJALUKA - Odugovlačenje Tužilaštva da donese naredbu o sprovođenju istrage u smrti Davida Dragičevića možda govori o tome da su neki centri moći manipulisali cijelim slučajem, rekao je Radovan Višković, predsjednik Kluba poslanika SNSD-a.

Višković: 80 dana dovoljno da Tužilaštvo donese odluku u vezi smrti Davida Dragičevića

BANJALUKA – Radovan Višković, predsjednik Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini RS, je rekao da je 80 dana dovoljan period za Tužilaštvo da analizira dokaze i donese odluku u vezi sa predmetom smrti Davida Dragičevića.

SNSD predlaže formiranje anketnog odbora da utvrdi sve činjenice o Davidovoj smrti

BANJALUKA – SNSD će predložiti formiranje Anketnog odbora kako bi se istražile sve okolnosti oko smrti Davida Dragičevića, rekao je Radovan Višković, predsjednik Kluba poslanika te stranke.

Višković: Nismo podanici HDZ-a, Ustavni sud BiH da osigura konstitutivnost Srba

BANJALUKA - Glasanje o inicijativi za konstitutivnost Srba u FBiH je najobičnije zamajavanje jer Parlamentarna skupština niti Denis Bećirević, poslanik SDP-a, nemaju nikakve nadležnosti da se bave ovim pitanjem, rekao je Radovan Višković, šef Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini RS.

Višković: Raspisivanje referenduma je neotuđivo pravo entiteta

BANJALUKA - Raspisivanje referenduma je neotuđivo pravo entiteta, a ne BiH kako to neki žele da prikažu, rekao je Radovan Višković, predsjednik Kluba SNSD-a obrazlažući tačku dnevnog reda Narodne skupštine RS o stavljanju van snage odluke o raspisivanju referenduma o radu pravosuđa i nametnutim odlukama visokih predstavnika.

Stevandić: Opozicija će tražiti razlog za politički rat sa institucijama

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić smatra da će opozicija u Srpskoj tražiti razlog za opstrukciju i politički rat sa republičkim institucijama, a u fokusu će biti parlament i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Šnjegotina ostavka na narednoj sjednici?

BANJALUKA - Ostavka Duška Šnjegote, glavnog revizora RS, i Darka Pejića, njegovog zamjenika, mogla bi se naći i na narednoj sjednici Narodne skupštine (NS) RS, koja je zakazana u četvrtak, nakon sjednice skupštinskog kolegijuma.

Najčitanije