Ratko Mladić

Bramerc: Slučajevi Mladića i Karadžića od najveće važnosti

AMSTERDAM - Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc izjavio je danas da su slučajevi Ratka Mladića i Radovana Karadžića od najveće važnosti.

Presuda Ratku Mladiću 22. novembra

HAG - Haški tribunal izreći će prvostepenu presudu generalu Ratku Mladiću 22. novembra, saopštio je danas taj sud.

Mladićevi advokati zahtijevaju medicinsku dokumentaciju, prijete tužbom

DEN HAAG/SARAJEVO - Odbrana bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske (VRS) Ratka Mladića uputila je novi hitan zahtjev da joj se dostavi sveobuhvatan medicinski dosje o liječenju optuženog, prijeteći da ako to ne bude urađeno, da će podnijeti tužbu za nepoštivanje suda.

Vlada Srbije dala garancije za privremeno puštanje Mladića

BEOGRAD - Vlada Srbije je dala garancije za privremeno puštanje na slobodu Ratka Mladića iz pritvora Haškog tribunala radi liječenja, potvrdila je Nela Kuburović, ministarka pravde Srbije.

Ministarstvo pravde pismom Tribunalu podržalo puštanje Mladića

BEOGRAD - Ministarstvo pravde je podržalo inicijativu porodice generala Ratka Mladića da se on pusti iz pritvora na privremeno liječenje u Srbiji, uz garancije koje je dala Vlada Srbije, rekla je danas Tanjugu Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović.

Vlada Srbije dala garancije za puštanje Mladića na liječenje u Srbiju

BEOGRAD - Vlada Srbije dala je danas garancije za puštanje generala Ratka Mladića iz pritvora Haškog tribunala na liječenje u Srbiju, rekao je advokat Saša Lukić.

Darko Mladić: Stanje mog oca sve lošije, vidno slabi

BEOGRAD - Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića u haškom pritvoru sve je lošije i on vidno slabi, rekao je njegov sin Darko Mladić i dodao da je ubijeđen da general Mladić "neće preživjeti" ukoliko ne ode na bolničko liječenje.

Kuburović: Vlada Srbije će uskoro dati garancije za Mladićevo liječenje

BEOGRAD - Ministar pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da bi se pitanje davanja garancije za liječenje nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića u Srbiji uskoro trebalo naći na dnevnom redu Vlade Srbije, koja će svakako odobriti garancije.

Saglasnost za garancije Mladiću, čeka se mišljenje ministara

BEOGRAD - Odbor za pravni sistem i državne organe Vlade Srbije saglasio se da Srbija da garancije Haškom tribunalu kako bi se teško oboljeli general Ratko Mladić liječio u Srbiji, pišu "Večernje novosti".

O garancijama za liječenje Mladića tek kada se izjasne sva ministarstva u Vladi Srbije

BEOGRAD - Pitanje davanja garancije za liječenje bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića u Srbiji naći će se na dnevnom redu sjednice Vlade tek kada budu prikupljena mišljenja svih ministarstava o tom pitanju, pišu "Večernje novosti".

Reklame

Najčitanije