Razija Mujanović

Razija Mujanović i KS BiH zakopali ratne sjekire

Košarkaški savez BiH će u narednom periodu obaviti zvanične razgovore sa Razijom Mujanović oko njenog evenatualnom angažmana u KS BiH.Da je mjesto jednoj od najboljoj košarkašici Evrope svih vremena u kući bh. košarke potvrđeno je danas na prijemu koji je KS BiH održao u čast proslavljene košarkašice koja je od nedavno stanovnik FIBA kuće slavnih.

Izetbegović primio Raziju Mujanović

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović čestitao je danas Raziji Mujanović, najboljoj bh. košarkašici svih vremena prijem u FIBA Kuću slavnih, istakavši da je to veliko priznanje za nju lično, ali i za bh. sport i BiH u cjelini.

Mujanović: Velika čast, ali trebalo je da bude ranije

Velika mi je čast što sam primljena u FIBA Kuću slavnih. To je veliko dostignuće, mada sam, iskreno, i ranije očekivala ovu nagradu, ali zbog neažurnosti Košarkaškog saveza BiH to se nije desilo, kaže jedna od najboljih košarkašica svih vremena i jedina sportašica sa ovih prostora sa ovim priznanjem Razija Mujanović.

Razija Mujanović primljena u FIBA-inu Kuću slavnih

Bh. košarkašica Razija Mujanović nova je članica Kuće slavnih Međunarodnog košarkaškog saveza (FIBA) u generaciji 2017. godine.

Najčitanije