Renault

Poslastica iz Renaulta: Crna zvijer sa 220 KS

Svi ljubitelji Renaulta, a posebno modela Clio, mogu stati u red jer je Renault pripremio pravu poslasticu.

Renault Scenic ima novi motor, koristiće ga i Mercedes

Modeli Scenic i Grand Scenic sa novim 1.3 litarskim benzincem moći će da se naruče na pojedinim evropskim tržištima već od 1. januara.

Renault predstavlja novi benzinski motor

Od početka 2018. godine Renault Scénic i Grand Scénic dobijaju nove turbo-benzinske motore zapremine 1,3 litre. Postepeno, ugrađivaće se i u ostale modele.

Novi Renault Duster

Nakon što je u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu Dacia prikazala novu generaciju Dustera, sada je ovaj model ugledao svjetlost dana i sa znakom Renaulta (između ostalog za tržište Južne Amerike i Rusije).

Renault razvija novi sistem za izbjegavanje prepreka

Renault je najavio kako se ozbiljno pripremaju za eru samovozećih automobila, a jedan od koraka u tom smjeru jest i razvoj novog sistema izbjegavanja prepreka, za kojeg tvrde da će reagovati brže, bolje i kvalitetnije od profesionalnih vozača automobila.

Renault CALLIE sam izbjegava prepreke

Francuski proizvođač automobila Renault demonstrirao je novi nivo tehnologije autonomne vožnje sa automatskim izbegavanjem prepreka, koje vozilo obavlja na nivou profesionalnih test-vozača.

Francuzi prodali udio u Renaultu za 1,2 milijarde evra

Francuska država smanjila je svoj udio u Renaultu na 15 odsto.

Novi Renault Captur za 2019.

Renault je nedavno saopštio da je u fabrici u španskom Valjadolidu proizveo jubilarni, i to milioniti primjerak crossovera Captur. Renaultu je za ovaj rezultat bilo potrebne nešto više od četiri i po godine, budući da je proizvodnja u Valjadolidu startovala u martu 2013.

Nissan mijenja Renault u Formuli E

Renault koji se od početka ovog šampionata takmiči sa ogromnim uspjehom, mogao bi svoje mjesto prepustiti bratskom Nissanu, ali tek od sezone 2018/2019, obzirom da su Francuzi već predstavili bolid za narednu sezonu.

Direktor Renaulta zabrinut zbog Katalonije

Direktor alijanse "Reno Nisan Micubiši" (Renault Nissan Mitsubishi) Karlos Gon izjavio je danas da pažljivo prati previranja u Kataloniji pošto bi mogla da utiču na rad "Nisanove" fabrike u Barseloni.

Reklame

Najčitanije