Renault

Novi Renault Captur za 2019.

Renault je nedavno saopštio da je u fabrici u španskom Valjadolidu proizveo jubilarni, i to milioniti primjerak crossovera Captur. Renaultu je za ovaj rezultat bilo potrebne nešto više od četiri i po godine, budući da je proizvodnja u Valjadolidu startovala u martu 2013.

Nissan mijenja Renault u Formuli E

Renault koji se od početka ovog šampionata takmiči sa ogromnim uspjehom, mogao bi svoje mjesto prepustiti bratskom Nissanu, ali tek od sezone 2018/2019, obzirom da su Francuzi već predstavili bolid za narednu sezonu.

Direktor Renaulta zabrinut zbog Katalonije

Direktor alijanse "Reno Nisan Micubiši" (Renault Nissan Mitsubishi) Karlos Gon izjavio je danas da pažljivo prati previranja u Kataloniji pošto bi mogla da utiču na rad "Nisanove" fabrike u Barseloni.

Ovako bi mogao da izgleda Renault Espace RS

Predstavljanje nove generacije Renault Megane RS modela u Frankfurtu inspirisalo je dizajnera Nikitu Aksionova, koji je zamislio kako bi izgledao Espace sa pojačanim performansama.

Francuzi razvijaju električni Twingo

Šef Renaulta u Velikoj Britaniji Vinsent Turet izjavio je kako Twingu odgovara bilo koja opcija pogona. U budućnosti će vjerovatno biti dostupan ili na benzin ili kao čisti električni automobil.

Renault-Nissan proizvodiće električna auta u Kini sa kompanijom DongFeng

Renault-Nissan kompanija je najavila novo partnerstvo sa kineskim proizvođačem automobila DongFeng kompanijom. Njihova saradnja će biti fokusirana na razvoj električnih vozila koja će biti namijenjena prvenstveno kupcima u Kini.

Baka na pragu devete decenije za volanom Formule 1

Rosmari Smit je žena koja razbija predrasude na najbolji mogući način, a kad se takav trenutak zabilježi kamerom, užitak je potpun. Premda ima 79 godina, nije se dala uplašiti, hrabro je sjela u F1 bolid sa 800 KS i nanizala nekoliko krugova na stazi Pol Rišar.

Na neregistrovanom Twingu bez vozačke vozio stubove od rasvjete

Policijska patrola u holandskom Lelistadu je početkom avgusta zaustavila Renault Twingo koji je na krovu vozio neprimjeren teret. Naime, vlasnik je odlučio na krovu malenog Renaulta prevesti stubove javne rasvjete, i to ne jedan već dva.

Alijansa Renault-Nissan broj jedan po prodaji automobila u svijetu

LONDON - Francusko-japansko strateško partnerstvo Renault-Nissan preteklo je rivalske automobilske kompanije Folksvagen i Tojotu, izbijajući na poziciju vodećeg svjetskog prodavca automobila u prvom polugodištu ove godine, piše britanski list Fajnenšel tajms.

Renault: Kubica neće voziti trke ove sezone

Generalni direktor Renaulta Siril Abitebul ponovio je da je učešće Roberta Kubice na testiranjima na "Hungaroringu" organizovano samo da bi se procjenilo da li bi Poljak mogao da se vrati u Formulu 1 naredne godine.

Reklame

Najčitanije