Saobraćaj

Predstavom prvacima objasnili ponašanje u saobraćaju

BANJALUKA - U okviru akcije grada "Pazi, pazi, đak po zebri gazi" u sali OŠ "Borisav Stanković" izvedena je predstava "Mirka" za učenike te i OŠ "Ivan Goran Kovačić".

Raste svijest o potrebama lica s invaliditetom: Nove rampe za bezbjedno učestvovanje u saobraćaju

BANJALUKA - Na osam lokacija u užem centru grada biće izgrađeno 20 novih rampi za lakše kretanje lica s invaliditetom, ali i za njihovo nesmetano i bezbjedno učestvovanje u saobraćaju.

Zbog nezgoda obustavljen saobraćaj u Skugriću i Sitnici

BANJALUKA - Na magistralnom putu Modriča-Gradačac, u mjestu Skugrić, obustavljen je saobraćaj zbog saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava saobraćaja preko prelaza Klobuk

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Klobuk, između BiH i Crne Gore, danas će dolaziti do obustave saobraćaja zbog radova na crnogorskoj strani, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Od 9. do 22. oktobra pojačana kontrola brzine kretanja vozila

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske organizovaće od 9. do 22. oktobra akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja vozila.

Engleski jezik kriv za "državni put"

SARAJEVO, BANJALUKA - Pojam "državni put" koji se našao u Okvirnoj strategiji saobraćaja BiH posljedica je neadekvatnog prevoda s engleskog i u cilju otklanjanja dilema Ministarstvo transporta i komunikacija BiH će predložiti korekcije prevoda.

Vozači oprez: Mokri i klizavi kolovozi

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske jutros se vozi po mokrim i klizavim kolovozima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove romanijske regije i donjeg Podrinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Okvirnom strategijom saobraćaja BiH 3.970 kilometara postaje državna cesta?

SARAJEVO, BANJALUKA - Okvirnom strategijom saobraćaja BiH 3.970 kilometara puta kategorisano je kao državna cesta, što je neprihvatljivo za Republiku Srpsku, jer se, kako kažu, otvara mogućnost zloupotrebe imovine.

Saobraćaj bez zastoja

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se saobraća bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog udesa obustavljen saobraćaj u Donjem Skugriću

​ MODRIČA - Na magistralnom putu Modriča-Gradačac u mjestu Donji Skugrić zbog saobraćajne nezgode potpuno je obustavljen saobraćaj, a vozila se preusmjeravaju na alternativne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Reklame

Najčitanije