Saobraćaj

Obustava saobraćaja zbog klizišta na putu Bočac-Agino Selo

BANJALUKA - Saobraćaj na lokalnom putu Bočac - Agino Selo biće obustavljen zbog sanacije klizišta na lokalitetu Panića okuka od 22. juna do 15. jula.

Obustava saobraćaja od Pala do Jahorine zbog brdske trke

BANJALUKA - Na regionalnom putu od Pala do Jahorine danas će biti obustavljen saobraćaj zbog brdske auto-trke, a vozila preusmjerena na alternativni putni pravac Jahorina-Podgrab-Pale, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava saobraćaja u ulici Tešana Podrugovića

BANJALUKA - U banjalučkoj Ulici Tešana Podrugovića biti obustavljen saobraćaj od pruge do Ulice Arčibalda Rajsa zbog asfaltiranja kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Naizmjenično odvijanje saobraćaja na putu Karanovac-Kneževo

BANJALUKA - Na putu Karanovac-Kneževo, u mjestu Rađići, saobraćaj se odvija jednom trakom, naizmjenično, zbog ulegnuća kolovoza, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Bez problema na putevima u BiH

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i FBIH saobraćaj se odvija bez dužih zastoja i posebnih ograničenja, a zadržavanja na graničnim prelazima su kratkotrajna, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Za manje od mjesec 'Ramer 10' uhvatio skoro 4.000 bahatih vozača

U vremenskom periodu od 15. maja do 11. juna 2017. godine na putevima koje su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Banja Luka, evidentirano je 3.883 prekršaja radarskom kontrolom putem sistema '' Ramer 10''.

Ograničena brzina kretanja na magistralnom putu M-16.1

BANJALUKA - Na magistralnom putu M-16.1, zbog izgradnje dionice auto-puta Banjaluka-Prnjavor, režim saobraćaja biće izmijenjen do 31. avgusta, pa će ograničenje brzine biti do 20 i do 40 kilometara na čas, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Kroz kanjon Tijesno naizmjenično odvijanje saobraćaja

BANJALUKA - Kroz kanjon Tijesno na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka danas će zbog rafting takmičenja Svjetskog Kupa "Memorijal Branka Štulić" vozila saobraćati naizmjenično jednom trakom, a kontrolu će vršiti pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Doboj će ponovo biti saobraćajni centar

DOBOJ, BANJALUKA - Studenti Saobraćajnog fakulteta, inženjeri saobraćaja i drugi iz ove struke u RS složili su se u petak da bi iza sebe voljeli da ostave poboljšane i sigurnije puteve.

Počela kampanja: "Uspori! Tvoj život i drugima znači"

BANJALUKA - Brzina je uzrok broj jedan saobraćajnih nesreća u RS i potrebno je smanjiti broj vozača koji voze neprilagođenom brzinom, kako bismo sačuvali svoj život i živote drugih.

Reklame

Najčitanije