Saobraćaj

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

​BANALUKA - Zbog održavanja manifestacije "Moto-fest Banjaluka 2018" za vikend će biti obustavljen saobraćaj u centru grada.

Banjaluka dobija sistem o zauzetosti parkinga

BANJALUKA - Grad će do kraja godine dobiti sistem koji pokazuje zauzetost parkinga, odnosno koliko trenutno parking ima slobodnih mjesta za parkiranje, na dva najfrekventnija parkinga - "Kraš" i stara autobuska stanica.

Voze i u suprotnoj traci da izbjegnu rupe

BANJALUKA - Ogromne rupe po ulicama u gradu koje još nisu sanirane zadaju muke vozačima, ali i pješacima.

Na dionicama kroz usjeke mogući odroni

SARAJEVO - Na glavnim putnim pravcima saobraćaj se odvija bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Policajac zaustavio saobraćaj da mačka pređe ulicu

Da bi policajac kod nas zaustavio saobraćaj potrebno je da u istom učestvuje neka važna ličnost, zbog koje će sve stati. Jedna takva važna ličnost u Indoneziji je, ni manje ni više, nego mačka.

Ponovo se otvorila rupa na Petrićevcu

BANJALUKA - U ulici Marije Dimić, iznad "Centruma" ponovo je došlo do urušavanja puta, zbog čega se vozačima savjetuje oprez na ovom dijelu grada.

Gazio pješake džipom, pa dobio batine

Loše upravljanje vozilom, haos u saobraćaju i gaženje pešaka koje je izveo jedan vozač u Kini moglo bi da se svrsta u kategoriju "nevjerovatnih".

Obustava saobraćaja za vrijeme Banjalučkog polumaratona

BANJALUKA - Zbog održavanja manifetsacija u okviru 4. banjalučkog polumaratona, biće obustavaljan saobraćaj na više lokacija u gradu, a doći će i do korekcija u javnom prevozu putnika.

Odronio se put iznad kružnog toka na banjalučkom tranzitu

BANJALUKA - U ulici Marije Dimić, iznad "Centruma" došlo je do urušavanja puta, zbog čega se vozačima savjetuje oprez na ovom dijelu grada.

Saobraćaj se na većini pravaca odvija redovno

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se saobraćaj na većini puteva odvija redovno, na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni kamenja i zemlje na kolovoz, a posebno treba biti oprezan na pravcima Karanovac-Kneževo-Turbe i Pale-Jahorina.

Najčitanije