Saobraćaj

Serija "Alija" blokira sarajevske ulice

SARAJEVO - Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo saopštilo je da će u narednih mjesec dana u nekoliko sarajevskih ulica saobraćaj biti blokiran zbog snimanja televizijskog serijala ''Alija''.

Poginuli vozač golfa i suvozač u pežou

PALE - Bojan Vasiljević (27) iz Pala poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u subotu uveče u Ljubogošti, u ovoj opštini.

Nesmetano odvijanje saobraćaja, učestali odroni

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se jutros odvija nesmetano, a vozačima se skreće pažnja da su učestali odroni na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju, na granici nema dužih čekanja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija redovno na većini puteva, na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, a tokom dana se očekuje pojačana frekvencija vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Obustava saobraćaja u Ulici Teodora Kolokotronisa

U Ulici Teodora Kolokotronisa, na dijelu od Ulice Patre (kružni tok) do Bulevara cara Dušana, danas od 17 časova do sutra u sedam časova, te sutra od 17 časova do nedjelje do devet časova biće obustavljen saobraćaj.

Na graničnim prelazima dvočasovna čekanja

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Velika Kladuša i Ivanica pojačana je frekvencija vozila u oba smjera, a vozači čekaju do dva časa, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Požar u blizini puta Baraći-Mlinište

BANJALUKA - U blizini dionice magistralnog puta Baraći-Mlinište, području opštine Mrkonjić Grad, aktivan je požar zbog čega je neophodan oprez pri vožnji, upozoravaju jutros iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Zbog vrućina na put ići rano ujutro

BANJALUKA - Iz Auto-moto saveza Republike Srpske upozoravaju vozače da zbog veoma visoke temperature na duža putovanja kreću u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim časovima, a ukoliko putuju tokom dana, da prave češće pauze.

Slomljeno drveće i nanosi zemlje na području Zvornika

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozila jutros saobraćaju po mjestimično mokrim i vlažnim kolovozima, a na području Zvornika na putu ima nanosa zemlje i slomljenog drveća, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Novi režim saobraćaja smanjuje gužve kod Narodne skupštine

BANJALUKA - Novi režim kretanja autobusa na republičkim linijama stupa na snagu danas, a ovim rješenjem smanjiće se saobraćajne gužve koje stvaraju autobusi na stajalištu kod Narodne skupštine RS.

Reklame

Najčitanije