Saobraćaj

Patrole i radari sačuvali živote

DOBOJ - Pojačano prisustvo policijskih patrola na kritičnim tačkama, upotreba radarskog sistema, ali i saradnja policije sa drugim institucijama smanjili su broj saobraćajnih nesreća sa smrtno stradalima u posljednjih deset godina na području koje pokriva Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Od sutra preventivna kampanja za vozače traktora

BANJALUKA- U Republici Srpskoj sutra počinje preventivna kampanja s ciljem povećanja bezbjednosti vozača traktora i drugih poljoprivrednih mašina na putevima.

Na više pravaca povećana opasnost od odrona

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na povećanu opasnost od odrona, posebno na putnim pravcima Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Sarajevo-Foča, Foča-Šćepan Polje, Zvornik-Konjević Polje, Karakaj-Caparde, Višegrad–Ustiprača-Rogatica i Višegrad-Brodar-Rudo.

Preminuo vozač micubišija nakon slijetanja sa puta

PRNJAVOR - Pedesetšestogodišnjak iz Prnjavora čiji su inicijali P.Č. preminuo je, nakon što je automobilom micubiši sletio sa magistralnog puta Prnjavor-Klašnice.

Obustavljen saobraćaj na prelazu Izačić

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Izačić, između BiH i Hrvatske, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila mase veće od sedam i po tona zbog zimskih uslova za vožnju na hrvatskoj strani, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj na petlji Šićki Brod kod Tuzle i dalje u prekidu

SARAJEVO - Odvijanje saobraćaja na petlji Šićki Brod kod Tuzle i dalje je u prekidu zbog protesta građana, saopšteno je večeras iz Auto-moto kluba BiH (BIHAMK).

Ledena kiša na širem području Banjaluke: U prekidu saobraćaj od Mahovljanske petlje do Drugovića

BANJALUKA - Zbog ledene kiše koja pada na širem području Banjaluke, te usporava i otežava odvijanje saobraćaja, trenutno je u prekidu odvijanje saobraćaja na dionici autoputa od Mahovljnske petlje do Drugovića, gdje se popriječio šleper.

Oprez zbog kiše koja se ledi pri tlu

​BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra saobraćaj se odvija usporeno i otežano, a zbog ledene kiše koja je padala ili još pada i ledi se pri tlu u istočnim krajevima, vozačima iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na dodatan oprez.

Oprezno za volanom: Snijeg i poledica na putu

BANJALUKA, SARAJEVO - Saobraćaj se ovog jutra na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija usporeno i otežano zbog zasnježenih kolovoza i poledice, posebno na dionicama u višim predjelima i preko prevoja.

Nove snježne padavine otežale saobraćaj

BANJALUKA - Nove snježne padavine jutros su otežale odvijanje saobraćaja na putnim pravcima Gornji Vakuf-Prozor, Sarajevo-Tuzla, Livno-Bosansko Grahovo-Drvar, Livno-Glamoč i Livno-Kupres, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije