Saobraćajka

ISTRAŽUJEMO: Na drumovima RS najviše ginu mladi od 18 do 30 godina

BANJALUKA - Kategorije sa najvećim javnim rizikom stradanja u saobraćaju u 2017. godini u Republici Srpskoj su mladi, potvrdio je za "Nezavisne" Milija Radović, direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

Dva mladića povrijeđena u slijetanju pežoa

ČELINAC - N.G.(28) iz Čelinca i njegov sugrađanin povrijeđeni su kada je automobil pežo sletio sa kolovoza na magistralnom putu Čelinac-Kotor Varoš, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Puntom udario pješakinju u Klašniku

GRADIŠKA - Šezdesetdvogodišnja pješakinja N.M. iz Gradiške povrijeđena je kada ju je, u mjestu Klašnik, udario fiat punto za čijim volanom se nalazio M.Lj. (55).

Golfom se zabio u kiosk u Gradišci, dvoje povrijeđeno

GRADIŠKA - Lj.N. (24) i G.M. (25) iz Gradiške povrijeđeni su kada se vozilo golf 2 zabilo u kiosk u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Šokantan video: Stric autom pregazio dječaka pred očima roditelja

SANTA KATARINA - Dječak Kaleb iz Brazila pukim čudom je preživio kada je ga je stric pregazio kolima dok je sjedio ispred njegovog automobila.

Dva lica povrijeđena kod Goražda

Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Goražde-Vitkovići, a na dva vozila pričinjena je velika materijalna šteta.

Dvoje povrijeđeno u sudaru škode i mercedesa u Sarajevu

SARAJEVO - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se desila danas u sarajevskom naselju Alipašino Polje, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Rekao policiji da će ubiti sebe i sina, pa se ukradenim golfom zabio u drugo auto

NIŠ - Miroslav Mitić (33) ubio se u srijedu naveče i pokušao da ubije svog šestogodišnjeg sina tako što se namjerno, ukradenim golfom 2, zakucao u drugi automobil na putu Niš – Leskovac.

Ismet Hasanbašić iz Jelaha punom brzinom udario u šleper i poginuo

RADFELD, JELAH - Dvadesetsedmogodišnji Ismet Hasanbašić, zvani Icko, porijeklom iz Jelaha, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod mjesta Radfeld u Austriji.

Troje povrijeđeno u sudaru dva teretna i jednog putničkog vozila

ŽEPČE - U sudaru dva teretna i putničkog vozila kod Žepča povrijeđena su tri lica.

Reklame

Najčitanije