Saobraćajna nesreća

Nesreće u Brčkom i Tuzli: Poginula dva vozača

TUZLA, BRČKO - Dva vozača poginula su u teškim saobraćajnim nesrećama, koje su se dogodile na području Brčkog i Tuzle, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Izbjegavao psa i poginuo

TESLIĆ - Pero Vasić (38) iz Gomjenice, opština Teslić, poginuo je kada je u tom selu sletio autom s puta te udario mještanku Veru Trivunčević (61), a zatim i u obližnju kuću, nakon čega se prevrnuo na krov, potvrdili su nam policijski izvori.

Saobraćajna nesreća na putu Podgorica-Bar, poginula jedna osoba

PODGORICA - Jedna osoba je poginula, a jedna je povrijeđena u sudaru tri vozila na magistralnom putu Bar-Podgorica u mjestu Virpazar, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

U sudaru kod Novske poginula jedna osoba, potpuno zatvoren autoput

NOVKA - Jedna je osoba poginula, a jedna je teško povrijeđena u sudaru tri vozila koji se danas dogodio na autoputu A3 kod mjesta Piljenice na području Novske.

Osamnaestogodišnjakinja poginula u sudaru automobila i kombija

BIJELJINA - Osamnaestogodišnja djevojka čiji su inicijali V.V. iz Bijeljine poginula je u sudaru automobila i kombija u Bijeljini, dok su tri lica lakše povrijeđena, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Žena poginula, tri osobe povrijeđene u lančanom sudaru

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a tri su teško povrijeđene, u lančanom sudaru tri vozila na Ovčanskom putu u Beogradu.

Saobraćajna nesreća u Srpcu, poginuo vozač

SRBAC - Tridesetsedmogodišnji Draženko Sivac iz Srpca poginuo je kada je vozilom sletio sa magistralnog puta Srbac-Nova Topola u mjestu Kočićevo, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Sedamnaestogodišnji biciklista poginuo u nesreći u Bihaću

BIHAĆ - Sedamnaestogodišnjak iz Bihaća poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Banjalučkoj ulici u tom gradu, na takozvanoj zaobilaznici, potvrđeno je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

U Mađarskoj poginulo devet Rumuna

BUKUREŠT - Devet Rumuna poginulo je u sudaru autobusa i kamiona u Mađarskoj, javili su danas rumunski mediji.

Optužnica protiv Aleksandra Dobrića: Audijem odbacio ženu 54 metra

BANJALUKA - Potvrđena je optužnica protiv Aleksandra Dobrića (27) zvanog Aco iz Laktaša, a koja ga tereti da je, vozeći pijan audi A6, na banjalučkom zapadnom tranzitu udario i usmrtio takođe pijanu Smiljanu Nikodinović (37) iz Kneževa, a koju je autom odbacio 54,3 metra.

Najčitanije