Saobraćajna nesreća

Dvojica fudbalera iz BiH poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Finskoj

HELSINKI - Ibro Merdan i Benaris Karamović, dvojica fudbalera iz Bosne i Hercegovine, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Finskoj.

U saobraćajnim nesrećama u BiH za 12 sati poginulo četvoro

ŽIVINICE, BIJELJINA - Za tačno 12 sati, od sinoć u 19.55 do danas u 7.55, u tri saobraćajne nesreće na bh. putevima poginula su četiri lica, uključujući i Ahmeda Muratovića, sina Hasana Muratovića, bivšeg načelnika opštine Živinice, odnosno aktuelnog SDP-ovog poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH.

Zbog igrice Pokemon Go više od 7 milijardi dolara štete

Istraživači su procijenili da su igrači igrice Pokemon Go prouzrokovali štetu veću od sedam milijardi dolara širom SAD, samo 148 dana od lansiranja igrice.

U nesreći kod Gruda poginuo muškarac, pet osoba povrijeđeno

GRUDE - Muškarac čiji su inicijali M.B. poginuo je danas u sudaru dva automobila u Grudama, a pet osoba je povrijeđeno, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zapadno-hercegovačkog kantona.

Preminuo nakon što se autom zabio u stub na pješačkom ostrvu

SARAJEVO - U sarajevskoj ulici Zmaja od Bosne, u blizini tržnog centra Alta, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo.

U sudaru kamiona i autobusa u Rusiji 14 poginulih

MOSKVA - Najmanje 14 osoba je poginulo kada je autobus udario u kamion u centralnom dijelu Rusije, saopšteni je iz ruskog Ministarstva za vanredne situacije.

Nesreća kod Zvornika kao slučaj "Cetinski"

ZVORNIK, SARAJEVO - Tragična, ali i bizarna nesreća dogodila se na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina, kada je, kako nezvanično saznajemo, Dalibor Mićić (43) pregazio automobilom Aleksandra Aleksića (40), koji je prije udesa već ležao na putu.

U lančanom sudaru u Kini 18 poginulih

PEKING - U lančanoj saobraćajnoj nesreći do koje je u srijedu došlo u kineskoj pokrajini Anhui, poginulo je 18, a povrijeđena je 21 osoba.

Kamion udario u banderu, ona pala i ubila ženu

BEOGRAD - U Rumi se jutors u 8:00 sati jutors dogodila stravična nesreća kada je teretni kamion sletio sa puta i udario u banderu, a ona potom pala na ženu N.M. i ubila je na licu mjesta.

Crni vikend na drumovima širom BiH: Na putevima ugašeno šest života

BANJALUKA, TREBINJE, KALESIJA - Tokom proteklog vikenda u saobraćajnim nesrećama na putevima u BiH poginulo je šest osoba, dok je jedna teže povrijeđena.

Reklame

Najčitanije