Silovanje

Mladić iz Drvara osumnjičen za silovanje predat Tužilaštvu

DRVAR - Dvadesettrogodišnji Drvarčanin M.D. osumnjičen je da je na terasi napuštene kafane u tom gradu silovao tridesetčetvorogodišnju sugrađanku, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Stotine povratnika zločinima: Silovatelj izašao na uslovnu slobodu pa ponovo silovao

Osuđenici iz bosanskohercegovačkih zatvora nakon izdržane trećine kazne izlaze na uslovnu slobodu. Ali, mnogi od njih ne mogu da odole iskušenjima te se brzo vraćaju iza rešetaka, najčešće zbog istih krivičnih djela.

Radnik u ćevabdžinici uhapšen zbog sumnje da je silovao maloljetnicu?

SARAJEVO - Sarajevska policija uhapsila je u srijedu kasno popodne mladića osumnjičenog za silovanje maloljetne sugrađanke.

Djevojka prijavila polubrata da je silovao njihovu sestru

BUŽIM - Dvadesetogodišnja T. E. prijavila je u ponedjeljak Policijskoj stanici Bužim da je njenu sestru silovao njen 28-godišnji polubrat.

Djevojčica prijavila nastavnika biologije za silovanje

Djevojčica A.V. (16) iz Lebana prijavila je Miroslava M. (52), svog bivšeg nastavnika biologije za silovanje.

Indija u šoku nakon silovanja i ubistva šestogodišnje djevojčice

DELHI - Policija u Indiji ispituje nekoiko osoba u vezi s brutalnim silovanjem i ubistvom šestogodišnje djevojčice u sjevernoj državi Harjana.

U Bihaću uhapšeno šest osoba nakon što je maloljetnica prijavila pokušaj silovanja

BIHAĆ - Šest osoba je lišeno slobode u Bihaću nakon konzumiranja narkotičkih sredstava i alkohola, a policija je intervenisala nakon što je maloljetnica prijavila pokušaj silovanja.

Četiri muškarca i dvije djevojke u stanu zaključali djevojčicu i htjeli je prisiliti na seks?

BIHAĆ - Šesnaestogodišnjakinja iz Bihaća policiji je juče prijavila kako je zajedno sa još šest osoba bila u jednom stanu u ovom gradu, gdje su pili alkohol i drogirali se, da bi u jednom trenutku ostatak "ekipe" od nje tražio seksualne usluge.

Devetogodišnja djevočica ostala trudna nakon što ju je očuh silovao deset puta dnevno

Devetogodišnja djevojčica zatrudnila je nakon što ju je očuh Elmer Serhio Čambergo Tapia silovao do 10 puta na dan. Ona je u petom mjesecu trudnoće zbog čega ne može da je prekine.

Uhapšeni u Brodu osumnjičen da je na njivi silovao poznanicu

DOBOJ, BROD - Petar M. (45) uhapšen je na granici u Brodu tokom ulaska u BiH, a osumnjičen je da je ljetos na njivi, na području Doboja, silovao jednu ženu, koju poznaje.

Reklame

Najčitanije