Silovanje

Optužnica protiv oca zbog seksualnog zlostavljanja kćerke

RIJEKA - Pedesetpetogodišnji muškarac iz Rijeke optužen je za seksualno zlostavljanje tridesetdvogodišnje kćerke, a optužnicu protiv njega podiglo je Županijsko tužilaštvo u tom gradu.

Jeziva ispovijest srpskih žrtava: Vezivali su nam kosu za tenkove, pa nas vukli

Žene, žrtve rata iz Republike Srpske, vezivane su kosom za tenkove i vučene po putu, zabadani su im ekseri po tijelu i ostavljane su da vise na drvenim ogradama...

Bivša olimpijska šampionka optužila kolegu da je silovao kad je imala 15 godina

Bivša sovjetska gimnastičarka Tatjana Gutsu optužila je bivšeg kolegu Vitalija Šerboa da je silovao tokom takmičenja u Štutgartu 1991. godine kada je imala 15 godina.

Kanađanin oslobođen iz zarobljeništva: Talibani su mi silovali trudnu suprugu i ubili našu bebu

Kanadsko-američka porodica oslobođena je u srijedu iz zarobljeništva talibana u Avganistanu te u petak stigla u Kanadu.

Potresna ispovijest preživjele zarobljenice ID: Silovali su majke pred njihovom djecom

Nakon što su ih zarobile snage terorističke organizacije Islamska država, grupa mladih djevojaka je bila prisiljena da stoji uza zid dok su ih muškarci zvjerski navlačili i ispipavali njihove grudi.

Raznio se bombom jer nije procesuiran čovjek za kojeg je tvrdio da mu je silovao kćerku?

SPLIT - Region je u utorak naveče obišla vijest o samoubistvu muškarca koi se raznio bombom, a svi se pitaju šta ga je natjeralo da učini nešto takvo.

Žarku Vukoviću sedam godina zatvora za silovanje u Foči

SARAJEVO - Sud BiH osudio je Žarka Vukovića na sedam godina zatvora za višestruko silovanje zaštićog svjedoka "A1", počinjeno na području opštine Foča od aprila do avgusta 1992. godine.

Silovao djevojčicu pa dobio starateljstvo nad njenim djetetom

Kristofer Mirasolo (27) silovao je dvanaestogodišnju djevojčicu prije 9 godina, a sada je dobio starateljstvo nad njenim sinom, javlja Detroit News.

Silovatelj petogodišnje djevojčice: Provocirala me je

Seksualno nasilje bez presedana najgore je na svijetu u Indiji, gdje slučajevi grupnog silovanja, sodomije i sličnih zlostavljana redovno izazivaju bijes i zgrožavanje u ostatku svijeta.

Djevojka iz Bijeljine lažno prijavila da su je silovali

BIJELJINA - Policija iz Bijeljine utvrdila je da je jedna djevojka iz tog grada lažno prijavila da je silovana, potvrđeno je "Nezavisnim".

Reklame

Najčitanije