Skank

Uhapšen Albanac sa 15,5 kilograma skanka

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije MUP-a i Uprave Carina danas su na graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, uhapsili Albanca N.G. /37/ kod koga su pronašli i oduzeli više od 15 kilograma skanka.

Pronađeno oko 100 kilograma skanka

PODGORICA - Službenici crnogorske i albanske policije u srijedu su izveli zajedničku koordiniranu akciju koja je rezultirala pronalaskom i zapljenom oko 100 kilograma skanka na teritoriji Crne Gore i lišenjem slobode lica za koje se sumnja da je skank prethodno prokrijumčarilo u Crnu Goru na albanskoj teritoriji.

U Banjaluci uhapšen dvojac sa 14 kilograma skanka

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su S.M. (43) i M.Z. (29) iz Istočnog Sarajeva.

Natovario mazgu sa dva džaka skanka pa krenuo iz Albanije u Crnu Goru

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije pronašli su oko 33,5 kilograma droge "skank" i intenzivno tragaju za osobom koja je odbacila dva džaka u kojima se nalazila droga.

Crnogorska policija na granici sa Albanijom zaplijenila 110 kg skanka

PODGORICA - Pripadnici crnogorske policija pronašli su i oduzela oko 110,5 kilograma marihuane tipa skank, na području Gusinja, na granici sa Albanijom.

Nađeno sedam kilograma skanka, uhapšena dva dilera

TREBINJE - Trebinjska policija oduzela je sedam kilograma skanka nakon pretresa prostorija koje u Trebinju koristi lice čiji su inicijali S.Č, a koje je zajedno sa licem M.Č. uhapšeno na području Federacije BiH /FBiH/ u zajedničkoj akciji sa policijom iz Čapljine.

Bježeći od policije bacio dva kg droge

DOBOJ - Policija je uhvatila Dobojliju Davida M., koji je, bježeći od policije, odbacio dva kilograma skanka, saopšteno je u petak iz Policijske uprave Doboj, uz navođenje njegovih inicijala.

Stefanović: Zaplenjeno preko tone ''skanka"

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je noćas zaplijenjeno preko tone narkotika "skanka".

Najčitanije