Skank

Zaplijenjena 172 kilograma droge skank

PODGORICA - Crnogorska policija presjekla je lanac krijumčarenja narkotika iz Albanije u Crnu Goru i zaplijenila oko 172 kilograma droge skank, te uhapsila dva lica.

Jedan drogu čuvao, drugi tražio kupce, treći rasturao

SARAJEVO - Trojica muškaraca, od čega dvojica iz BiH, a jedan iz Srbije, optuženi su za međunarodni šverc velike količine skanka iz Albanije, s tim da je, sudeći po optužnici, jedan drogu čuvao, drugi tražio kupce, a treći je rasturao.

Detalji zapljene rekordnih 665 kg skanka u Neumu: Cisternu sa drogom otkrila česta putovanja

NEUM - Rekordnih 665 kilograma skanka, čija se vrijednost procjenjuje na milionski iznos, zaplijenila je policija u Neumu, nakon što tu drogu, sakrivenu u cisterni kojom se inače vozi gorivo, vjerovatno zbog mirisa nafnih derivata nije uspio nanjušiti policijski pas na graničnom prelazu Karasovići, saznaju "Nezavisne".

U akciji zaplijene droge u Neumu uhapšeni državljani BiH i Hrvatske

SARAJEVO - U koordiniranoj akciji provedenoj pod nadzorom tužioca iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH, policijski službenici SIPA, u saradnji s Graničnom policijom BiH i MUP-om HNK-a, otkrili su i zaplijenili krijumčarenu isporuku od oko 665 kilograma opojne droge marihuana "skank".

SIPA zaplijenila 650 kilograma skanka u Neumu

NEUM - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u spektakularnoj akciji sinoć su u Neumu zaplijenili čak 650 kilograma skanka.

Uhapšen Albanac sa 15,5 kilograma skanka

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije MUP-a i Uprave Carina danas su na graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, uhapsili Albanca N.G. /37/ kod koga su pronašli i oduzeli više od 15 kilograma skanka.

Pronađeno oko 100 kilograma skanka

PODGORICA - Službenici crnogorske i albanske policije u srijedu su izveli zajedničku koordiniranu akciju koja je rezultirala pronalaskom i zapljenom oko 100 kilograma skanka na teritoriji Crne Gore i lišenjem slobode lica za koje se sumnja da je skank prethodno prokrijumčarilo u Crnu Goru na albanskoj teritoriji.

U Banjaluci uhapšen dvojac sa 14 kilograma skanka

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su S.M. (43) i M.Z. (29) iz Istočnog Sarajeva.

Natovario mazgu sa dva džaka skanka pa krenuo iz Albanije u Crnu Goru

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije pronašli su oko 33,5 kilograma droge "skank" i intenzivno tragaju za osobom koja je odbacila dva džaka u kojima se nalazila droga.

Crnogorska policija na granici sa Albanijom zaplijenila 110 kg skanka

PODGORICA - Pripadnici crnogorske policija pronašli su i oduzela oko 110,5 kilograma marihuane tipa skank, na području Gusinja, na granici sa Albanijom.

Najčitanije