Smrt

Turistu "savršena" fotografija odvela u smrt

Tridesetpetogodišnji muškarac poginuo je nakon pada sa 50 metara visoke litice, dok je pokušavao da snimi savršenu fotografiju.

Naučnik tvrdi da je život poslije smrti nemoguć

Šon Kerol, kosmolog i profesor fizike sa Kalifornija Instituta za tehnologiju vjeruje da su zakoni fizike koji prožimaju svaki aspekt našeg života odlično shvaćeni i da oni jednostavno pokazuju da život poslije smrti ne može da postoji.

Žena iz Kikinde proglašena mrtvom, spremili sve za sahranu a ona "oživjela"

KIKINDA - Radojku S. (69) iz Kikinde, korisnicu Starog doma Gerontološkog centra, ljekar Hitne pomoći je u ponedjeljak uveče proglasio mrtvom, ali je isti doktor sutradan ustanovio da je ona živa.

Maratonac umro tokom trke u Londonu

Organizatori Londonskog maratona saopštili su da je jedan 29-godišnji muškarac umro pred kraj trke, najtoplijeg maratona u istoriji britanske prestonice.

Uginuo kengur koga su posjetioci zoo-vrta gađali kamenjem

U jednom zoološkom vrtu na jugoistoku Kine uginuo je kengur koga su posjetioci, u želji da vide kako životinja skače, gađali kamenicama, javila je državna televizija CCTV.

Srpkinja pronađena bez svijesti, dva dana kasnije preminula u bolnici

FORTUNA - Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je u SAD-u, prenijeli su američki mediji, uz navode da uzrok smrti nije poznat.

Umro biciklista koji se srušio tokom trke (uznemirujući video)

Biciklist Majkl Golar (23), član ekipe Veranda’s Willems - Crelana,koji je pao tokom nedjeljne trke Paris – Rube, tokom noći nažalost je preminuo.

Uginuo posljednji mužjak sjevernog bijelog nosoroga

NAJROBI - Posljednji mužjak na svijetu sjevernog bijelog nosoroga uginuo je poslije "komplikacija povezanih s godinama", saopštili su istražitelji.

Osamnaestogodišnji fudbaler preminuo u snu

Mladi fudbaler francuskog Tura Tomas Rodrigez preminuo je u snu, samo pet dana posle smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija pod sličnim okolnostima.

Obdukcija je potvrdila: Astori umro od srčanog udara

Kapitan Fiorentine Davide Astori umro je od zatajenja rada srca, potvrdila je obdukcija nad tijelom italijanskog fudbalera.

Najčitanije