Smrt

Srpkinja pretučena na smrt u Sidneju

Imanuel Džon Degei (18) osumnjičen je za ubistvo Srpkinje Kristine Kalnić (64), piše Dejli mejl. Tinejdžer koji je navodno počinio zločin ispred njenog doma na jugozapadu Sidneja, ima mentalne probleme, čulo se danas tokom saslušanja.

Turistu "savršena" fotografija odvela u smrt

Tridesetpetogodišnji muškarac poginuo je nakon pada sa 50 metara visoke litice, dok je pokušavao da snimi savršenu fotografiju.

Naučnik tvrdi da je život poslije smrti nemoguć

Šon Kerol, kosmolog i profesor fizike sa Kalifornija Instituta za tehnologiju vjeruje da su zakoni fizike koji prožimaju svaki aspekt našeg života odlično shvaćeni i da oni jednostavno pokazuju da život poslije smrti ne može da postoji.

Žena iz Kikinde proglašena mrtvom, spremili sve za sahranu a ona "oživjela"

KIKINDA - Radojku S. (69) iz Kikinde, korisnicu Starog doma Gerontološkog centra, ljekar Hitne pomoći je u ponedjeljak uveče proglasio mrtvom, ali je isti doktor sutradan ustanovio da je ona živa.

Maratonac umro tokom trke u Londonu

Organizatori Londonskog maratona saopštili su da je jedan 29-godišnji muškarac umro pred kraj trke, najtoplijeg maratona u istoriji britanske prestonice.

Uginuo kengur koga su posjetioci zoo-vrta gađali kamenjem

U jednom zoološkom vrtu na jugoistoku Kine uginuo je kengur koga su posjetioci, u želji da vide kako životinja skače, gađali kamenicama, javila je državna televizija CCTV.

Srpkinja pronađena bez svijesti, dva dana kasnije preminula u bolnici

FORTUNA - Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je u SAD-u, prenijeli su američki mediji, uz navode da uzrok smrti nije poznat.

Umro biciklista koji se srušio tokom trke (uznemirujući video)

Biciklist Majkl Golar (23), član ekipe Veranda’s Willems - Crelana,koji je pao tokom nedjeljne trke Paris – Rube, tokom noći nažalost je preminuo.

Uginuo posljednji mužjak sjevernog bijelog nosoroga

NAJROBI - Posljednji mužjak na svijetu sjevernog bijelog nosoroga uginuo je poslije "komplikacija povezanih s godinama", saopštili su istražitelji.

Osamnaestogodišnji fudbaler preminuo u snu

Mladi fudbaler francuskog Tura Tomas Rodrigez preminuo je u snu, samo pet dana posle smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija pod sličnim okolnostima.

Najčitanije