Smrt

Monstruozni ubica iz Bjelorusije osuđen na smrt

​Osnovni sud u gradu Babrujsku u Bjelorusiji nepravosnažno je na smrtnu kaznu osudio Aljeksandra Asipoviča.

"Derviš i smrt" 10 godina na sceni Narodnog pozorišta

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta 28. decembra biće obilježena jedna decenija od premijere predstave "Derviš i smrt", prema istoimenom romanu Meše Selimovića, po dramatizaciji Borislava Mihajlovića Mihiza, u adaptaciji i režiji Egona Savina.

Naučnici tvrde: Kad umre, čovjek je toga svjestan

Osobe koje umru ipak ostaju još neko vrijeme svjesne svega što se oko njih događa, napominju naučnici.

Lažirao svoju smrt, žena od tuge ubila sebe i djecu

Kineska policija je uhapsila muškarca koji je lažirao svoju smrt kako bi prevario osiguranje. Muškarac je imao suprugu i dvoje djece, a sa suprugom nije podijelio svoj plan o prevari osiguranja.

Prvačić preminuo od srca

BEOGRAD - Šestogodišnji dječak F. K. iz sela Rajince kod Preševa, koji je prije dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta, saopštilo je Više tužilaštvo u Vranju.

Tigar usmrtio čuvara

TOKIO - Rijetki bijeli tigar usmrtio je čuvara u zatvorenom prostoru zoološkog vrta u Japanu, saopštili su zvaničnici.

Srpkinja pretučena na smrt u Sidneju

Imanuel Džon Degei (18) osumnjičen je za ubistvo Srpkinje Kristine Kalnić (64), piše Dejli mejl. Tinejdžer koji je navodno počinio zločin ispred njenog doma na jugozapadu Sidneja, ima mentalne probleme, čulo se danas tokom saslušanja.

Turistu "savršena" fotografija odvela u smrt

Tridesetpetogodišnji muškarac poginuo je nakon pada sa 50 metara visoke litice, dok je pokušavao da snimi savršenu fotografiju.

Naučnik tvrdi da je život poslije smrti nemoguć

Šon Kerol, kosmolog i profesor fizike sa Kalifornija Instituta za tehnologiju vjeruje da su zakoni fizike koji prožimaju svaki aspekt našeg života odlično shvaćeni i da oni jednostavno pokazuju da život poslije smrti ne može da postoji.

Žena iz Kikinde proglašena mrtvom, spremili sve za sahranu a ona "oživjela"

KIKINDA - Radojku S. (69) iz Kikinde, korisnicu Starog doma Gerontološkog centra, ljekar Hitne pomoći je u ponedjeljak uveče proglasio mrtvom, ali je isti doktor sutradan ustanovio da je ona živa.

Najčitanije