Snijeg

Nakon olujnog vjetra u Kneževu snijeg

KNEŽEVO - Nakon olujnog vjetra koji je pričinio veliku materijalnu štetu na podrućju opštine Kneževo / Skender Vakuf od jutros pada snijeg.

Snijeg paralisao Evropu, haos na aerodromima

LONDON, BERLIN -- Dok je kod nas vjetrovito vrijeme, sa snježnim nevremenom bore se u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Otkazano na stotine letova. Narandžasti meteoalarm i u Francuskoj.

Snijeg poslužio kao izolator strnim žitima

NOVI GRAD - Snijeg je poslužio kao izolator strnim žitima i zaštita od niske temperature, a zbog dužih rokova sjetve ovi usjevi su u različitim fazama razvoja, rekao je danas rukovodilac prijedorske kancelarije Resora za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Danijel Egić.

Jak vjetar i smetovi preko Manjače

BANJALUKA- Auto-moto savez Republike Srpske savjetuje vozačima da bez prijeke potrebe ne idu preko Manjače, dionicom Kadine Vode i Bunarevi, jer se zbog jakog vjetra i snježnih smetova otežano saobraća.

Otežan saobraćaj na putevima Sarajevo-Rogatica i Trnovo-Foča

BANJALUKA - Na putnim pravcima Sarajevo-Rogatica i Trnovo-Foča saobraćaj se odvija veoma otežano, putnička vozila se kreću usporeno, a teretna povremeno isključuju iz saobraćaja, dok se ne stvore uslovi za njihovo kretanje, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Snijeg uzrokuje probleme na putevima, prevrnuo se teretni kombi

SARAJEVO - Snijeg koji od jutros pada izazvao je probleme vozačima širom BiH. Kolovozi su uglavnom vlažni i klizavi, a zbog zbog ugaženog snijega saobraćaj je otežan.

Zbog snijega većina novogradskih sela bez struje

NOVI GRAD - Većina seoskih naselja na području opštine Novi Grad od jutros je bez električne energije zbog snježnih padavina, rečeno je u lokalnom Centru za obavještavanje.

Danas snijeg

Danas će u većini krajeva u Bosni i Hercegovini padati snijeg.

Snijeg i vjetar pale alarme: Za vikend pogoršanje vremena

SARAJEVO, BANJALUKA- Kada je vrijeme u pitanju BiH je "pod alarmima" jer je narandžasto upozorenje izdato za subotu kada se očekuju nove snježne padavine u BiH od 10 do 30 centimetara, dok se za ponedjeljak i utorak pali crveno zbog vjetra čiji će udari dostizati od 90 do 110 km/h.

U subotu pad temperature i novi snijeg

BANJALUKA - U Bosni i Hercegovini do kraja radne sedmice, preovladavaće stabilno i djelimično sunčano vrijeme.

Reklame

Najčitanije