Snijeg

Na Jahorini pada snijeg

Na Jahorini je počeo da pada snijeg, kako je i najavljeno u vremenskoj prognozi, a temperatura se spustila jedan stepen ispod nule.

Sutra snijeg na planinama, niske temperature

BANJALUKA / SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će padati kiša, a na planinama snijeg, uz najvišu dnevnu temperaturu od sedam do 14 stepeni Celzijusovih.

Narednih dana u BiH nestabilno vrijeme, u petak na planinama snijeg

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini daans i sutra će biti pretežno sunčano vrijeme.

Pahulje na Bjelašnici, Romaniji i Čvrsnici

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako jesen stiže tek u petak izgleda da ju je preduhitrilo zimsko vrijeme, jer je na Bjelašnici, romanijskom platou i na planini Čvrsnici pao prvi snijeg, i to dosta ranije nego prethodnih godina.

Na Romaniji pao snijeg

ISTOČNO SARAJEVO - Na romanijskom platou jutros je palo malo snijega, ali su svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni za saobraćaj, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

U Gorskom kotaru pao snijeg

ZAGREB - Iako kalendarski ljeto još traje, u gorskim dijelovima Hrvatske večeras su pale prve snježne pahulje.

Zabijelile se slovenačke planine, na Triglavu se očekuje 20 centimetara snijega

LJUBLJANA - Dok je u ostalim zemljama regiona kiša prouzrokovala probleme, u Sloveniji se zabijelio snijeg.

Otapanje Grenlanda vodi u katastrofu, tvrde naučnici

Ukoliko se otapanje Grenlanda nastavi ovom brzinom, svjetske vode mogle bi da se povećaju za čak sedam metara i da potpuno potope velike priobalne gradove poput Majamija, Londona i Šangaja, upozoravaju naučnici.

Snijeg ponovo izazvao probleme na putevima u BiH

SARAJEVO - Nove sniježne padavine izazvale su jutros velike probleme u BiH, a zbog snijega koji pada na području Kupresa, Rostova i Karaule saobraćaj se odvija otežano i usporeno, saopšteno je iz BiHAMK-a.

Mraz ubio jabuku, krušku, trešnju…

BANJALUKA, SANSKI MOST - Poljoprivrednici u BiH još sumiraju štetu prouzrokovanu posljednjim mrazom, a po svemu sudeći ove godine kod mnogih neće biti trešanja, jabuka i krušaka, dok su stradali i vinogradi i orasi. Vremenske nepogode koje posljednjih godina pustoše voćnjake, dovele su voćare, kako tvrde, do bankrota.

Reklame

Najčitanije