Snijeg

Snijeg, kiša i niže temperature naredne dvije sedmice u BiH

BANJALUKA - Nestabilne vremenske prilike preovladavat će u Bosni i Hercegovini u narednih petnaest dana, navodi se u dugoročnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas zahlađenje sa kišom i snijegom

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje zahlađenje sa kišom i snijegom, koji će tokom noći početi da pada u većini krajeva.

Snijeg urušio krovove na ambulantama, ispaštaju pacijenti

SANSKI MOST - Krovovi na nekoliko zdravstvenih ambulanti u naseljenim mjestima na području općine Sanski Most oštećeni su usljed velikih količina snijega i leda, zbog čega su neki objekti trenutno potpuno neuslovni za rad.

Snijeg ojadio drvoprerađivače

SANSKI MOST - Visok snježni pokrivač na području Unsko-sanskog kantona potpuno je zaustavio eksploataciju drvne sirovine i njenu dopremu u ovdašnje drvoprerađivačke pogone, a neki od njih su potpuno obustavili svoj rad.

Radojičić: Pratimo situaciju u vezi sa otapanjem snijega

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da su vodotokovi na području grada pod kontrolom, te da nadležne službe prate situaciju u vezi sa otapanjem snijega.

Snježna oluja otkazala više od 2.000 letova u Americi

Sjeveroistok SAD-a u srijedu je velikim dijelom bio pod snijegom, pa je tokom poslijepodneva otkazano više od 2.000 letova na tom području, na kojem se strahuje i od prekida električne energije za hiljade domova.

Snijeg sa krova usmrtio ženu i njenog sedmogodišnjeg sina

VAŠINGTON - Najnovije žrtve snježne oluje u SAD su 50. godišnja žena i njen sedmogodišnji sin, koji su stradali u Kaliforniji kada se na njih sručio snijeg s krova njihove vikendice.

Zbog nevremena u Britaniji angažovana vojska

LONDON - Britanska vojska angažovana je danas u centralnoj i zapadnoj Engleskoj kako bi pomogla zdravstvenim radnicima da dođu na posao i spasila ljude iz zavejanih vozila pošto je neuobičajeno hladno vrijeme zahvatilo zemlju.

"Bomba ciklon" prijeti istoku SAD, evakuacija u Kaliforniju

BOSTON - Snažni "ciklon bomba" kreće se ka sjeveroistoku SAD gdje bi na cijeloj istočnoj obali od Mejna do Sjeverne Karoline mogao da izazove poplave, dok je u dijelovima Kalifornije na zapadu zemlje već naložena evakuacija zbog opasnosti od poplava, klizišta i obilnih snježnih padavina.

Oprez zbog kiše koja se ledi pri tlu

​BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra saobraćaj se odvija usporeno i otežano, a zbog ledene kiše koja je padala ili još pada i ledi se pri tlu u istočnim krajevima, vozačima iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na dodatan oprez.

Najčitanije