Spaso Šakota

Okružni sud produžio pritvor Beriću i Saviću

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud produžio je pritvor za Nenada Berića /36/ i Aleksandra Savića /37/ iz Banjaluke, koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva profesora Spase Šakote u oktobru prošle godine u Banjaluci.

Detalji optužnice protiv Berića i Savića: Bombama na Šakotu nakon neispunjenog obećanja

BANJALUKA - Optužnicu protiv Nenada Berića i Aleksandra Savića, koja ih tereti za bombaški napad na kontroverznog banjalučkog profesora Spasu Šakotu, potvrdio je Okružni sud u Banjaluci.

Kontroverzni profesor Spaso Šakota dobio otkaz u Tehnološkoj školi

BANjALUKA - Spaso Šakota (59), koji je zbog seksualnog uznemiravanja učenica početkom oktobra osuđen na šest mjeseci zatvora, više nije zaposlen u Tehnološkoj školi u Banjaluci, gdje je godinama radio kao profesor fizičkog vaspitanja.

"Nezavisne" otkrivaju: Šakota dao 30.000 KM za slobodu, a dobio bombe

BANJALUKA - Spaso Šakota (59), kontroverzni banjalučki profesor, dao je 30.000 KM sugrađaninu Nenadu Beriću (36), a ovaj je zauzvrat obećao da će mu srediti oslobađanje od optužbi, koje su ga teretile za zadovoljavanje polnih strasti pred učenicama.

Beriću i Saviću jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubistva Šakote

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor Nenadu Beriću (36) i Aleksandru Saviću (37) iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivično djelo pokušaj teškog ubistva banjalučkog profesor Spase Šakote i izazivanje opšte opasnosti.

Zatražen pritvor osumnjičenim za pokušaj ubistva profesora Šakote

BANJALUKA - Za Nenada Berića (36) iz Banjaluke i njegovog sugrađanina Aleksandra Savića (37), osumnjičene da su pokušali ubiti profesora Spasu Šakotu, a koji je ranjen u eksploziji četiri bombe kod Rebrovačkog mosta, Republičko javno tužilaštvo zatražilo je određivanje pritvora.

Dvojac osumnjičen za podmetanje bombe u Banjaluci predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Aleksandar Savić i Nenad Berić, koji su uhapšeni zbog pokušaja ubistva banjalučkog profesora Spase Šakote, upravo su predati u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Pogledajte kako su postavljene bombe pod auto u Banjaluci i trenutak eksplozije

BANJALUKA - Snimci postavljanja i aktiviranja bombi pod automobil profesora Spase Šakote, što se juče desilo u banjalučkom naselju Starčevici, objavljeni su večeras.

Rasvijetljene eksplozije u Banjaluci: Bombaši pohapšeni, Šakoti prijeti otkaz

BANJALUKA - Zbog podmetanja ručnih bombi na sva četiri točka vozila banjalučkog profesora Spase Šakote, čije su eksplozije, kod Rebrovačkog mosta, juče ranile njega i slučajnog prolaznika, policija je uhapsila Nenada Berića (36), koji je sve priznao, ali i Aleksandra Savića (37), za kojeg se takođe sumnja da je Šakotu pokušao ubiti.

Uhapšeno još jedno lice zbog pokušaja ubistva Šakote

BANJALUKA - Pripadnici banjalučke policije uhapsili su tridesetsedmogodišnjeg A.S. zbog sumnje da je zajedno sa Nenadom Berićem, koji je ranije uhapšen, pokušao da ubije profesora Spasu Šakotu.

Reklame

Najčitanije