Stoni tenis

Mladi bh. stonoteniseri za ponos: Pet medalja na Balkanskom prvenstvu

Igor Mihailović, trener u Stonoteniskom klubu Banjaluka i selektor kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine, ponosan ja na nastupe takmičara na Balkanskom prvenstvu u Zenici, gdje je BiH osvojila pet medalja.

Šesta pobjeda bh. dama

Stonoteniska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja sa pobjedama na 54. Svjetskom prvenstvu koje se održava u Halmstadu.

Dejan Tomaš pobjednik Svetosavskog turnira u Donjim Podgradcima

GRADIŠKA - Dejan Tomaš iz Banjaluke pobjednik je 20. Svetosavskog turnira u stonom tenisu u Donjim Podgradcima, na kome je učestvovao 31 takmičar sa područja Gradiške, Banjaluke i Kozarske Dubice.

Ne prestaje da niže uspjehe: Gluvonijemi dječak iz Banjaluke sreću pronašao u stonom tenisu

Vlado Kočić (14), stonoteniser banjalučkog Stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom ”Vrbas”, na nedavno održanim Međunarodnim sportskim igrama za osobe sa invaliditetom "Beograd Open 2017" osvojio je zlatnu medalju u kategoriji gluvonijemih takmičara.

Inkluzija kroz stoni tenis

BANJALUKA - Na Trgu Krajine ove subote od 12 do 17 časova biće održana prezentacija projekta "Inkluzija osoba s invaliditetom kroz sportski oblik stonog tenisa".

Promocija stonog tenisa na Trgu Krajine

BANJALUKA - Omladinski stonoteniski klub "Spin" u subotu od 18 časova na Trgu Krajine organizuje drugu po redu promociju ovog sporta u sklopu projekta "Ping-pong u prirodi".

Titula Mihailoviću i Šehićevoj

Luka Mihailović iz STK Banjaluka i Elda Šehić iz sarajevskog Spina pobjednici su Državnog prvenstva BiH u stonom tenisu za igrače i igračice do 21 godine.

Najčitanije