Studenti

Zabio se automobilom u studente u Francuskoj

TULUZ – U francuskom gradu Tuluzu muškarac se automobilom namjerno zabio u grupu studenata, javila je agencija Frans pres.

Senat o ostavci Mataruge, novinari ušli u rektorat

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku vanredna sjednica Senata Univerziteta na kojoj se razmatra ostavka rektora Milana Mataruge.

Restart: Potrošili ste 1.000 KM u restoranu; Studenti: Sve je transparentno i javno

BANJALUKA - Udruženje "Restart Srpska" objavilo je fakture Unije studenata RS s prilično visokim ciframa koje su trošili u hotelima i restoranima, a iz Unije su im odgovorili da se finansiraju od projekata.

Mataruga stigao u rektorat na razgovor sa studentima

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor banjalučkog Univertiteta, je upravo stigao u rektorat i kazao da je spreman da sasluša studente i njihove zahtjeve i čestitao im godišnjicu Univerziteta.

Dobojlije teško puštaju kćerke u Ameriku

DOBOJ - Lakše nam je obezbijediti novac za putovanje nego pristanak roditelja, žale se dobojske studentkinje koje žele da se pridruže najpopularnijem studentskom programu u BiH i regionu "Radi i putuj" (Work and Travel), pa svake godine sve manje njih uspijeva da četiri do pet mjeseci provede u SAD.

Univerzitet u Banjaluci izmijenio princip stažiranja

BANJALUKA - Upravni odbor Banjalučkog univerziteta na danas održanoj sjednici izmijenio je Odluku o pripravničkom stažu, prema kojoj dekani mogu, ali nisu obavezni da najboljeg studenta uzmu kao pripravnika na fakultetima.

Francuske stipendije za studente iz BiH

SARAJEVO - Ambasada Francuske u BiH otvorila je konkurs za dodjelu stipendija za studiranje u Francuskoj, koji će biti otvoren do 19. januara.

Krajem novembra konferencija "Studenti u susret nauci"

Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci od 27. do 30. novembra organizuje konferenciju "Studenti u susret nauci" (StES).

Vučić sa studentima FPN-a iz Banjaluke

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas studente Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Banjaluci i u razgovoru s njima naglasio značaj očuvanja mira i stabilnosti u čitavom regionu Zapadnog Balkana.

Banjalučki studenti posjetili Paviljon BiH

BANJALUKA - U organizaciji Muzeja savremene umjetnosti RS i Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci, 50 studenata, profesora i umjetnika posjetili su proteklog vikenda Paviljon BiH na 57. Venecijanskom bijenalu.

Reklame

Najčitanije