Sudar

Sudar dvije jahte, srednjoškolcima prekinuto matursko veče

NJU DŽERZI - Jahta na kojoj se održavala proslava maturske večeri srednje škole udarila je u drugu jahtu na rijeci Hadson. Povrijeđenih nema, saopštila je policija Nju Džerzija.

U sudaru kamiona i autobusa 12 povrijeđenih

SOFIJA - Ukupno 12 osoba, među kojima četvorogodišnje dijete, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u blizini Sofije, kada je turski šleper udario u autobus gradskog saobraćaja.

Sudar kamiona za smeće i školskog busa, dvije osobe poginule

U sudaru kamiona za smeće i školskog autobusa koji je vozio djecu na izlet u Nju Džersiju, poginule su dvije osobe, među kojima je jedan učenik.

Sudar vozova, dvije osobe poginule

BERLIN - Najmanje dvije osobe poginule su sinoć u sudaru teretnog i putničkog voza na jugu Njemačke, objavili su lokalni mediji i njemačka željeznica.

Sudar grčkog vojnog i turskog teretnog broda u Egeju

Turski teretni brod sudario se s grčkim ratnim brodom u istočnim vodama Egejskog mora, a u sudaru nije bilo povrijeđenih niti veće materijalne štete.

Sudar vozova u Salcburgu, povrijeđeno 40 ljudi

BEČ - Dva putnička voza učestvovala su u sudaru prilikom spajanja na glavnoj željezničkoj stanici u austrijskom gradu Salcburgu u petak rano ujutru a najmanje 40 ljudi lakše je povrijeđeno, saopćila je policija.

Sudar kod Banjaluke, povrijeđena četiri lica

BANJALUKA - Četiri lica povrijeđena su u sudaru dva automobila na regionalnom putu Banjaluka-Bronzani Majdan.

Povrijeđeno 20 osoba u sudaru dva voza u Duizburgu

DUIZBURG - Dva voza sudarila su se u blizini stanice Auf dem Damm u Duizburgu.

Sudar dva aviona kod Tel Aviva

TEL AVIV - Avion njemačkog prevoznika Germania sudario se danas prije polijetanja sa avionom izraelske kompanije El Al na pisti međunarodnog aerodroma Ben-Gurion kod Tel Aviva.

U sudaru pasata i golfa jedna osoba povrijeđena

PALE - Jedno lice povrijeđeno je u sudaru automobila pasat i golf na magistralnom putu Rogoušići-Mokro-Sokolac, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije