Sudar

Zabilježen ogroman kosmički sudar

Naučnici su prije dva mjeseca zabilježili sudar dvije neutronske zvijezde na oko 130 miliona svjetlosnih godina od Zemlje, jedan od najžešćih događaja u svemiru kojim, između ostalog, nastaju zlato i platina, ali koji može pomoći u razumijevanju tajni svemira, saopštila je danas Evropska svemirska agencija (ESA).

Sudar dva kamiona u Austriji, vozači državljani BiH

BEČ - Na austrijskom autoputu A10 u blizini Pucha u srijedu je došlo do sudara dva kamiona za čijim volanima su bili državljani BiH.

Dvije osobe povrijeđene u lančanom sudaru

TUZLA - Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Gračanica-Doboj u mjestu Klokotnica, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sudar tri vozila na Manjači, jedno lice poginulo

BANJALUKA - Četrdesetpetogodišnji vozač "golfa dva" Dragan Radak iz Čađavice, opština Ribnik, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Banjaluka - Čađavica kada su se sudarila tri vozila, rečeno je Srni u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

U sudaru autobusa i automobila povrijeđena jedna osoba

PODGORICA - Najmanje jedna osoba je teže povrijjeđena u udesu koji se dogodio putu Podgorica-Bar u mestu Vranjina javlja portal CdM

Sudar dva kamiona i golfa kod Banjaluke, vatrogasci spasavali povrijeđenu ženu

BANJALUKA - Pet osoba povrijeđeno je u sudaru tri vozila, i to dva kamiona i golfa 2, a koji se oko 15 časova dogodio na putu Banjaluka - Prijedor, u mjestu Piljagići, saznaju "Nezavisne".

Sudar vozova u Egiptu: 36 mrtvih, više od 100 povrijeđenih

ALEKSANDRIJA - Broj poginulih u sudaru dva voza u predgrađu priobalnog egipatskog grada Aleksandrije porastao je na 36, a broj povrijeđenih na više od 100, saopštio je portparol Ministarstva zdravlja.

Kolaps u Londonu, autobus na sprat se zabio u izlog

LONDON - Autobus na sprat "zakucao" se u izlog jedne prodavnice u Londonu, povrijeđeno je nekoliko ljudi, a dvije osobe su zarobljene u autobusu na gornjem spratu.

Sudarili se jet-ski i gliser kod Novalje, dva mladića u teškom stanju

NOVALJA - Dva Italijana teško su povrijeđena u utorak kod Novalje u sudaru rekreativnog plovila tipa jet-ski i glisera, dok je rano u srijedu izbio požar na motornoj jahti koja je zbog oštećenja potonula u Stonskom zaljevu, saopštilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

Sudar aviona i automobila u Čečeniji

Čini se da su saobraćajne nesreće u Rusiji sve češće. U ponedjeljak se oklopno vozilo zakucalo u automobil u ruskom gradu Kamerovu.

Reklame

Najčitanije